HETT ÄMNE!

Nån undrade vad det är jag har på min vägg, fan vad kul att du frågade haha! Hett samtalsämne i min&mina vänners kretsar!
Gammal text som jag skrev för ungefär 1 år sedan, då jag fortfarande hade humor(eller?) och var rutten.

"godkväll.
är på flumhumör, så jag tänkte berätta om min vägg.
Japp, DU hörde precis rätt, min vägg.
Tar det från början.
Det var hösten 2005(eventuellt 2006), vi hade flyttat in i våran tvåplans villa i Storvreta under sommaren.
Jag hade tröttnat på min vita tapet med "pluppar" på som man kunde pilla på så gick tapeten sönder, jag och Emmpi sysselsatte oss mer än gärna vid den aktiviteten på dagarna.
Jag och mamma hade börjat diskutera om att göra om mitt rum och jag hade en perfekt bild i huvudet hur jag ville att det skulle se ut, hawaiifototapet och lite sånt klatschigt. Väldigt fränt om jag får säga det själv.
Var ute på jakt i ungefär 2 veckor efter den perfekta tapeten men hittade inget..
När både jag, mamma&thomas hade förlorat den lilla gnutta hopp som fanns kvar i våra kroppar, så ser vi den.
Fotot på en fototapet, som jag bara sneglade lite på, för den drog inte direkt till min uppmärksamhet, men min mors uppmärksamhet drog dessvärre till denna.
Vi gick fram till "tapetpärmen" och började bläddra, tiotals men fototapeter i illusteringar av tjejer som dansade, tjejer som solade och tjejer som i mitt fall, pratade i mobiltelefonen.
Jag fastande mest för en tapet där flickorna dansade under en discokula, den tycke jag vär fräsig.
Men så hittade mamma flickan som pratade i mobiltelefonen, och det tyckte den var fräsigast.
Hon tvingade mig nästan att välja denna eftesom vi var helt slutkörda och hade gett upp allt hopp om att hitta min hawaiitapet.
Så vi köpte den, och där sitter den nu, 4(3) år senare, på min vägg och förstör större delen av mysfaktorn i mitt rum. Inte för att mitt rum har någon större mysfaktor men ändå.
Och det räckte inte med att jag skulle ha en brud på en hel vägg, utan jag skulle ha ljusgula väggar runtomkring också som matchade henne. Så mitt rum fick en makeover. Jag var osäker, på om det var fint eller helt jävla musfult. Men bestämde mig för att ge det en chans.
Men sedan tröttnade jag på det gula, så målade vi om de andra väggarna till brunt och lät tjejen vara.
Och nu sitter hon där, i världens fulaste färgmatchning, ruttna bananer, och stirrar på mig varje kväll.
Ska fan måla om den någongång när jag får tid, till en fräsig blondin i sina bästa år , för denna damen har sett sina bästa år för ungefär 4 årtionden sedan.

Så mamma, ännu en gång, har du orsakat en stor del utav mitt liv. Och om jag ändå ska klaga, så kunde du ju gett mig liiiiite längre ben?!
Jaja, det var den saken, men mamma, passa dig!"
Såhär ser hon ut, förut kunde jag inte sova för den är vänd mot min säng. Kollade på mig varje natt.

MISS/U

Ska spränga Lund så du ska få flytta hem igen.

Det gick för fort, vi vände blad

Har fett mycket att skriva om idag nej, planerar min födelsedagsfest i stora drag. Min morsa är arg för att jag inte hjälper till hemma och är allmänt jävla dryg. Hon säger att jag inte har något liv och att jag sitter vid datorn 24/7 när jag är hemma, kanske stämmer till viss del, men är faktiskt bara hemma 3 timmar om dagen typ. Mongo.
Är jättetaggad tills på lördag då jag och alla brudarna(+dennis fille och pelle) ska äta på restaurang och fira mig, mysigt.
Har nog inget mer att säga, förutom att jag kommer va jävligt tyst i cybervärlden imorgon, hajk FÖRFAN! Skönt för er (tvingar er inte att läsa min blogg!!!!!!!!:P)
Kom på en sak, varför jag har svårt att prata inför klassen när jag står framme och ska va seriös, det går inte. Det tar stopp, bara för att jag JÄMT ÄR SÅ OSERIÖS och när jag ska stå där framme och va seriös så spricker det(jag blir tomat och börjar typ gråtskratta). Mitt största problem är att jag är för oseriös, jobbigt.
Hur blir man seriös?
PANG

HEJ

Hänger med Emmpi, har varit på stan och fikat, mina pengar va slut på kortet va fett skämmigt ska aldrig mer fika.
Blogglön någon?!! *joke*
Ehh, imorgon ska min fina communicationlinje åka till Fjällnora på Thorén Business Hajk!! AHAHAHAH
Ska bada, har urinvägsinfektion också så mår fett dåligt. Ska slänga mig i bubbelbadet med ett stort glas champange och steka sönder. (tranbärsjuice)
Hejdå


CLOTHES OFF

Drar in till stan för att luncha med Sofi&Jessica, sen börjar skolan vid halv 1.
TJARÅ!

Med denna psykoslåt säger jag Godnatt.
P.S värt att lyssna på hela introt, promise!

MMMMMMU SI C

Tänkte tipsa om en bra youtube-ripper, där du väljer fil, artist och låt-namn själv (En bra sak för iPods).
http://Dirpy.com

CHIPSMONGO

FÖLJ MIG PÅ JÄVLA BLOGLOVIN' DÅ!!!!!!

5DAYS

Mamma hade tydligen hittat en billig olympus e450, läste lite om recensionerna på kameran och den verkade grym. (Även fast jag har svårt att släppa tanken på en eos1000d)
"Olympus E-450 systemkamera : Med Olympus E-450 får du överlägsen kvalitet i en lättanvänd kompakt systemkamera. E-450 är en förbättrad uppföljare till den smidiga och lättanvända E-420 och den nya modellen är full med nyheter för amatörer som vill uttrycka sin kreativitet, till synes små förbättringar som gör stor skillnad. I kameran finns tre Art Filter som gör att du redan vid fotograferingen kan applicera Pop Art, Soft Fokus eller Hålkamera. Med Live View kan du dessutom beskära bilderna direkt på den förbättrade HyperCrystal II LCD:n och njuta av alla de fördelar som en Four Thirds Standard kan erbjuda. Olympus E-450 har en High Speed Live MOS-sensor och väger ynka 380 gram vilket gör att du kan ha med den överallt"

MMM..MCDONALDS

Märks att man har slöat i ett år nu, om jag får välja på gym eller bacon så väljer jag bacon. Fyfan för fläsk, fyfan för gym.
Vill du bada badkar?

hon bara hon bara våldtog

Nytt i garderoben
Spice Girl-tisha, puffhalsduk & Latexbrallor som luktar fisk
inget vållande till någon annans död hoppas jag. Nu ska jag till gymmet med Jenny, biffar som vi är!

IM ALL YOURS!

Nu blir du lycklig, jag har ingen pojke du hittar mig på Åhléns cafét imorgon klockan 3 :****

DANSAMEDVAPEN


@EMELIE

Frukostklubben&mASKINEN jao

INGEN SKATT TILL REGERINGEN!


GUN-TOMMY

"If you have to kill me, use a tommygun baby"

BRUUUUUNK CN1-2-3

Tjänna! Sitter och bråkar med några grisnyllen på fb. Så jävla kult saknar playahead älskar att bråka på internet♥ Så himla kult!!!!!
Spårat.
Nej men ska väl sova snart och börjar 1 imorgon, ska hem till Emelie på "frukost-på-sängen", dvs att jag fixar mig hemma åker hem till henne lägger mig igen så kommer hon in med frukost på sängen, som om vi vore gifta. Romantiken flödar!
På Onsdag åker CN 1,2 & 3 på tältning, jag och Lenny har slagit vad om att bada, kult att det ska va cirka 6 grader på natten! Övertaggmode - På.

TjARå!
Jag och A hade kult förra året.

STROBE

Deadmau5 gör feeeett snikka kläder, bangar ej en sekund!
feeetch

13

WOUCH!
"Den 13 oktober släpper Håkan Hellström ett helt nytt studioalbum. Det är då exakt på dagen 10 år sedan debuten "Känn ingen sorg för mig Göteborg". Alla som förbokar får skivan signerad!"

Jag värmer upp med "Samlade singlar 2000-2010". Så ruttet att han inte kör något på Grönan i år, skulle ge nästan vadsomhelst för att få uppleva en sensommarkväll(då jag även fyllde år) med galna Håkan-fans på Stora Scenen i September i år igen, det slog ju allt. Mitt hjärta har aldrig slagit så hårt som när Klubbland dunkade ut ur högtalarna, extas!

LOLZ

Såhär höga siffror har jag inte sett sedan funnysizes och playahead-perioden, är ju bara att vänta tills jag kommer in på topplistorna.

KEBABRULLE BRUNK

Dagen jag åkte till Turkiet, då jag fortfarande hade mitt liv hos mig. TJARÅ

EPIIIIIC


DET HÖLL INTE!!!!!!

Städade min hightech garderob, för att visa att jag har ett liv. Gick ju bra.
Det är repris på Fångarna på fortet, några jävla kärringar och gubbar som hoppar runt och ylar på "Rap das armas", låter förjävligt och dom gör det typ 1 gång/millisek. /Vresig Tant, 89år.

Typ 7kg kläder borta, ska gå naken till skolan imorgon.

THAT PARTY LAST NIGHT..

Snikka flickor från i Fredags


UNDERBARA

Ibland kan jag börja gråta för att jag har så bra vänner, för mina vänner är faktiskt bäst i världen.
(ta åt er)
Lycklig
Fast jag kan va dum ibland.

VAD HÄNDE..

..Med att jag var trött vid halv 12? Fyfan att jag glömmer bort tiden hela tiden. Godnatt fuckers'

NORTH

Det börjar bli jävligt kallt, och bara för att jag måste klä på mig så vill jag ha såhär.

FATTAP'D

Är ensam hemma, hatar att va det på kvällen. Huset blir så jaavla tyst och Aron blir konstig och lyssnar efter ljud hela tiden, jag med.
Hookar up med en typisk Adus-låt

BITCH S*CK MY 12INCH

Mitt snagg har växt som fan! Gjorde det för drygt 2 veckor sedan och det har växt och blivit 3 gånger så långt som när jag precis gjort det, kan snart kamma det ;) Kan inte bestämma mig vad som är snyggast, lång/kort snagg?
Kort
VS.
Långt

SOULIE

Drar hem till Kalle nu. CYA
saknar min pojke också

På tal om..

Födelsedag så var förra året den bästa födelsedagen jag någonsin varit med om (kanske bästa dagen också). Varför? - Jo för att Håkan var på Gröna Lund, och jag grääääääääääääät som en beeeeeeeeeeeebis. Det är inte okej någonstans, men då var allt okej. Jag mådde så bra, asså..
Nej nu får de va nog låter ju som ett megaemo, hit med flaskan förfan!

TJÄNNA SÖTNOS! inte igår alltså..

BLOCK

Hej era nuppisar, nu (efter typ 7 timmar) har jag äntligen förflyttat mig. Har duschat och ätit mörk choklad. Alla i huset har lämnat mig åt ödet, utan mat, utan vatten, utan sprit och med bara en hundring att gå lös på, och det betyder att jag måste röra på mig igen för att få mat. Jävla bootycamp asså.
Btw ringde Karlie mig nyss och vi ska va barnvakt åt hennes lillesyster ikväll, soft. Då måste jag ju ändå ta mig nånstans så då kan jag köpa nåt ätbart på vägen dit.
(OM 1 VECKA FYLLER JAG 16ÅR, wooouuuch!)
höres!
ungefär ett år sedan, söt var jag på den tiden..

KULT

Tjänna, har inte rört mig en cm från platsen jag låg på för typ exakt 2 timmar sen (Inte 5 timmar sen heller). Skitsamma jag har jättetråkigt, jättehungrig och jättearg. Hatar Lördagar. Jag älskar att det är höst ute, så jävla underbart. Eller. Måste gå och kolla mig i spegeln och se om jag har blivit Vresig Tant, 89år.
Vart fan tog Johanna vägen? Mitt liv vet jag att jag glömde på balkongen i Turkiet (Planerar att åka tillbaka och hämta det nästa sommar btw) men har jag glömt mig själv nu också? Jävla Sweet 16 pajaser alltså, ska personligen skriva klagobrev till Dj Banan eller vad han nu hette. Sen ska jag dricka fanta&rosé. *joke*

MAMMA SER DU? MITT LIV LIGGER DÄR JAG MÅSTE TILLBAKA OCH HÄMTA DET!


UPDATE: fel balkong, ska va den under................

Backside

Ja igår blev jag somsagt bestulen på drygt 200kr, big deal tänker ni, ja det är en jävligt big deal. Under omständigheterna och hur lite pengar jag faktiskt har (40kr på kortet) så är det förjävligt. Plus att det var så jävla kallt igår och det gjorde verkligen inte saken bättre. Är hungrig som ett djur och är allmänt sur, fan vad fint.
Plus att jag orkar inte fixa med min design så håll käften.
Hejdå
/Vresig Tant, 89år

*RAGE*

Blev ingen fjortefest för mig.. Värsta jag någonsin varit med om, borde gå till rätten med detta. Va ute och frös arslet av mig istället. Fyfasen så svinigt. Godnatt

DANSA ÄR KUL..

MEN JAG FÖREDRAR ATT SUPA!
Men ikväll blir det dansa, skaka rumpa, fuldansa, bailar,la danse, zu tanzen eller vadfan du vill kalla det (fast själv kör jag nog på "Det pingisspelande Tjernobylbarnet").
Är nog lite ringrostig, sist jag va ute på sånnahär äventyr var typ Gothia 08 eller Grand 07, ojoj. Ska snart dra mig mot Skyan för att föra lite, sen möta upp alla brydarna och dra oss mot staden.
Vi ses på dansgolvet och bland alla svettiga söta ungdomar. HEJHEJ!
Ser ut som en förvånad simsgubbe

häng på TBS

hänger lite på fjärde våningen, har varit på nåt museeum och svarat på några frågor. Kul faktiskt. Ikväll kör vi!

slapparN

Såhär ser jag ut idag, har f1 bråttom till bussen. Lyckas alltid!
p.s här kör jag den officiella amerikanska indiandansen, aldrig hört talas om förut? nej tänkte väl det!
Hörs ikväll då vi börjar tagga inför My Sweet Sixteen!

YOUNG4EVER

Mår illa som fan, ligger i sängen, dricker tranbärsjuice men ska egentligen städa rummet. Grejen är att jag gillar när det är stökigt, eller det är bekvämast så eftersom mitt rum alltid blir stökigt igen efter 1 dag.
Jag saknar inte balen avslutningen och nian alls..

MEDIUM

Denna dagen har varit konstig, började alldeles för sent för att min kropp ska uppfatta att jag skulle gå till skolan. Glömde ju bort att jag inte skulle äta i skolan också, så nu har mattiderna blivit fukkap'd, måste organisera mitt liv liiiite mer.
På bussen hem för några dagar sedan så funderade jag på att folk sover ju på bussen, och alla dem som sover, åker dem förbi sina hållplatser eller? Det är ju sjukt många som sover, men hur fan vet de när de ska kliva av?
Tror att folk i sitt undermedvetna har en liten alarmklocka, för så är det när man sover också. Jag som är en slarvig och glömsk person glömmer jämt bort när jag börjar och glömmer ställa alarm innan jag somnar, och undertiden jag sover så ligger jag typ och grubblar på det, och så vaknar jag ungefär 5-10min innan jag skulle gått upp. Och en till konstig grej är att jag vaknar jämt vid 4 på morgonen och går upp och dricker. Exakt samma tid, exakt samma känsla. En gång så kunde jag inte somna om då gjorde jag en 3 månaders gammal matteläxa.
(plus att jag får panikkänslor om jag hör en låt som jag har/har haft som alarmsignal)
Wierd.
Vill ha en sånhär oldschool-klocka, soft.

Dum av dig

En av denna månadens mest spelade låtar


walk on streets of gold

TJÄNNA, sitter på bussen hem från skolan. Började vid 12 idag med nån form av stadsvandring med hela communication. Med träningsvärken från igår så satt det lite mindre bra.. Fick sluta vid 1, mötte upp lolli,emmp och dea. Drog en QP på mcd och chillade runt men hör och häpna, INGEN KOKOSLATTE IDAG! herre, är quite proud of myself. Vi hörs när jag kommer hem, tjarå!

Ja nu är den klar, min egna blogg. Ska bara fixa ny header sen så är jag på G igen. Vet inte riktigt när jag börjar blogga här på riktigt, men snart lovar jag.
Om precis 3 sekunder kommer jag se ut såhär, jävla krävande dag.
tjarå!
P.S NÅN SOM DESIGNEN SER HELT FEL UT FÖR? t.ex.

/TEST

.HEHJDFDSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

RSS 2.0