JAG LER.


TRIGGED


Jag och Tokkriminell, taggar redan. Har inget att säga om idag mer än att när jag gick från praktiken idag så sa de en grej som gjorde mig glad. Snart.

 


LAST DAY

Sitter i studion och redigerar lite bilder, blev bjuden på lunch på Ågatan 11 för att det var mina sista dag. Ska snart köra igång våran plåtning och sen käka cupcakes, whoop!

KASTAR IN HANDDUKEN, GODNATT


ELFTE MED äBi



Varm i hjärtat
"Jag vill gärna se det som att jag har hemlig rap i min sång"


CUPCAKES

bjuder!!! (på cupcakes)
Gjorde cupcakes som ska ges till de underbara personerna på Alex&Martin, som tack att dem har stått ut med mig i 2 veckor, och självklart till min purjokompis, som jag kommer sakna.

TOERSDAEG

Ursäkta detta eviga fjortisplut, men måste ju leva upp till mitt rykte! men får tyvärr dubbelhaka om jag låter kinderna och hakan hänga :)
Först kom jag till studion och hämtade upp Josefin, så gick vi till bussen där det var typ hundra fyrtio-plussare som skull till Relationsdagen på ett megastort konferenshus i Bålsta. Jag, Josefin, Alex och massa 40åringar. Toppen! Väl framme så yrade jag och J runt som små höns. Sen hittade vi Alex och där började vi plåta en kocktävling, var faktiskt riktigt kul.

11 DECEMBER


FML

Världens snyggaste kicks
Måste leka hemlig, tyvärr.
Idag hade vi fullt upp hela dagen med en plåtning för ett annat varuhus. Imorgon ska jag och Josefin följa med till Bålsta och fota nån kocktävling, sen på fredag ska vi få stå modeller för A&M och så är det min sista APU-dag. Sad but true. Ikväll är det Harry Potter och dödsrelikerna del 1, kommer hem runt 12 och ska va i studion 5 i 8 imorgon. Deckad i Bålsta? Check.

PENDULUM


GÅTT IN I HJÄRTAT DET KÄNNS I VARJE HJÄRTKLAPP

 

 

 


GG S04E09 - The Witches of Bushwick


WHERE WERE(ARE) YOU?

En låt jag aldrig kommer tröttna på. Aldrig. Har lyssnat på den i princip varje dag i 2,5 år nu, ryser fortfarande.

SKJORTAN PÅ


ORDINARY

hemskt osmickrande bild på mig-

HELLO HONEY!

Mitt första klädesköp på.. 1 månad?

HEI

Sitter i studion med Josefin och ska snart dra hem. CYA

GODNATT PEEPS


EPIC SPONTAN 22:25


ROLEMODEL

PH: Jag, Farbror Kenneth, pappa, Patte och mongo i Kittelfjäll i vintras.
Jag låg som alla andra kvällar klockan 6 i min säng med datorn vilandes på magen, lyssnandes på någon hjärntwistande låt. Plötsligt hör jag hur ytterdörren rycks upp och ett välbekant "HALLÅÅÅÅÅÅÅ" på grov norrländska vrålas från hallen. Min älskade farbror. Min förebild så långt jag kan minnas, sedan han var barnvakt åt mig och Jenny när vi var små då han sprutade chokladsås på våra köttbullar och makaroner, sedan han var med i en dokusåpa på Kanal 5 för herrans många år sedan och tröck ut sitt "håriga cykelställ" i ett taxifönster för svenska folket, sedan han lärde oss att sjunga "Puss och kram, cykelram, Heja Farbror Kenneth!". Bjöd honom på lite chickenbits med ris och kaffe, pratade massa minnen och kommande events. Fick även nya idéer och inspiration, dock så stannade han bara i 3 timmar och är nu påväg till Götet. Nästa gång blir på Linas student, då får jag träffa hela släkten från Norrland.
pz&♥

ALANYA, MARRY ME?

Den bilden som ger mig mest minnen från hela resan. Det var som att världen stod still för oss. Det gör det inte bättre att jag hittat resa för 3,5 lax/person i 2 veckor. Fan.

PRACTICAL

Kom precis hem, fyfan vilken trött dag. Började dagen med att lära känna nya praktikanten Josefin, sjukt trevlig.(Hon ska förövrigt vara där i en månad från och med idag) Lite roligare nu då vi kan göra sakerna tillsammans. Målade fonden eftersom den var lite knais.  Fick även hjälpa Johanna med redigering av bilderna vi tog för UNT. Skulle få göra på min egna dator imorn, pallar inte Mac's. Ska dra lite Pendulum och sen utforska PS.

ONE OF US

ph: Alex och Martin
Sitter i skolan och börjar APU:n om typ ½ timme, flippade bondbussar.. Är trött, hungrig och uttråkad, får en ny purjo på APU:n idag också, hur ska detta gå? CYA

ESSEMESS

I like it real, fuck em' fakies.

REMEMBER, YOU CAN FLY HIGH

Klockan är bara 7, det är 7kt. Jag vill ju sova. Ungefär 4 timmar kvar tills man kan försöka sova. Fan.

STOCKHOLM I MITT HJÄRTA - PETTER


DEN SANNA KÄRLEKEN


PH**K U RIGHT BACK

Lookie lookie what ma dada lend me! En Old School-ph**ker!
Ska skaffa film och leta fram blixt till den och sen blir det fan till att åka av, hur cool?

[TIDSINSTÄLLT]


RAISE UR WEAPON

Taggar snart till den Stora Staden Sthlm, ensam, hur ska detta gå?!

EARGAAAAASM

Raise your weapon - Deadmau5
The Island - Pendulum (Steve Angello, AN21 & Max Vangeli Remix)

SO DOPE

Give a f*ck about you


THE GIRL WHO CAN'T BE MOVED

Hej peeps! Vaknade sent som fan idag, har varit lite barnvakt, fotat lite, redigerat mer, ätit lite, suttit vid datorn mest. Har faktiskt inte så mycket mer att berätta för er, förutom att mina WESCisar håller på att spela sin sista ton. Sorgligt men sant.

WINTER IZ COLD, SUMR Z WARM


SATURDAYMORNIN'


PHOTGRAPHES

Taggar ut. BaIz

HELL YE

Sitter och har en förjävlig halsbränna, fuck tacos och päronsaft.. Har suktat efter vatten hela kvällen men vägrar resa på mig. Ska snart sova, är heeeeelt slut!
Natti
Haha bambi!

VITT

Har tänkt väldigt mycket på en sak, enda sen "Gubben i lådan" kom ut så har jag suttit på tuben och det har poppat upp massa covers på den, och jag har lyssnat ungefär på alla covers på Gubben i lådan, och inte en enda är bra, det låter bara helt sjukt fel fel fel fel fel. Men det borde ju även betyda att Daniel som musiker är på en helt annan nivå än alla andra. Den enda som nog egentligen skulle kunna göra en någorlunda cover på någon av Dannes låtar är nog Oskar, just därför att de har skapat musik tillsammans och har självklart därför samma sound på deras låtar.
"Vi får aldrig nog, kära bror"

TOMTENISSE

Tog lite bilder medan Sam plåtades för julkneget. Nutte
Far&Son in action

LUNCH


Var nyss och käkade lunch på PLOCK, satt fint i lilla magen. Man blir sjukt bortskämd här, vill inte sluta praktisera.. På måndag ska jag tvinga de att lova att jag får nästa praktik här med, och nästa, och nästa, och nästa..

A&M

Sitter och dricker rabarber och grädd-te, Alex's barn är här och blir plåtad som tomtenisse, helt överspeedad haha! Fick beröm att alla för igår, och nåt om att jag gav de arbetskraft för ungefär 10 pers. yee. Första dagen jag har med datorn, får väl mindre gjort hehe.
brb

HIT THE BEAT

Taggelitaggish till praolipraoish, CYA
EDIT: HAHAHAH SÅG INTE ENS ATT DE KOM MED HAHAHAHAHAHAHA

WELCOME 2 THE WORLD

Tryck på F5 (Så råkade jag trycka där för att jag skulle skriva det) och godnatt!


HUR SKA DU KROSSA MIG NU?

Fan vad skönt det är att jobba, man glömmer bort allt runtomkring och fokuserar endast på uppgifter, rensar tankarna och fattar beslut rätt, skulle fan inte banga på att hoppa av skolan och börjar jobba, vem fan behöver en utbildning? Känner hur skönt det är att slippa allt jävla drama som följer med så fort man ens träffar någon på stan. Det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer. Ska fixa anställning snart och börja tugga, det är fan dags nu. w/e, så var det skitkul på eventet ikväll, börjar känna mig som en i teamet nu. Imorgon väntar ännu en ny spännande dag, "Today isn't just another day, today I'll create something beautiful". Julreklams-kneget börjar lida mot sitt slut, ska bara fixa det sista med paketen och slå in en liten vovves rumpa.
Martin in action.

JAG&SPIDERMAN DRAR Å JOBBER


JAG HAR DIG ATT TACKA


WORKOHOLIC

Hej pajaser. Idag drog jag en "sovmorgon", när jag kom till jobbet så var det full rulle, skulle ha plåtning för ett casino. Snubben vi fotade va sjukt snygg, fastän han hade påklistrat snor och skägg. Vi tog steg för steg bilder och lite annat smått, sen hade vi en tomte på besök också, helt otroligt skön snubbe! Bebisar, hundar, paket och annat smått var också med på ett hörn. Blev bjuden på lunch denna gång med, höhö. Men det är inte slut där, ska in till studion vid 7 och möta upp Johanna, sen kilar vi vidare mot den uppbyggda studion på Stora Torget, ska bli sjukt kul att hjälp till och se hur allt funkar. Köpte även mina skor idag också. Hörs när jag är hemma!

TODAY ISN'T JUST ANOTHER DAY

Ska kila till bussen nu, har med datorn också så får se om jag hinner blogga.

RIGHT ALONG THE SKY


REDHEADFUCKER

Nu ska jag gå och nussa. Fa-an vad mina bussarna här går dåligt..
Bara jag som inte känner igen mig själv? Haha

MINA KVÄLLAR KOMMER BESTÅ AV


ROFLSMVUAKOMAIL

HAHAHAHAHAAH VARFÖR i helaste helvetet är jag med i denna grupp?! HAHAHAHA fan vad gay!

I NEED A LADDER

KLICKA HÄR FÖR EPISK MUSIK

ON THE 5TH DAY GOD CREATED DEADMAU5


FÄLLER EN GLÄDJETÅR TILL DE SOM LEVER SOM VANLIGT






"Och mår du inte dåligt av att jag försvinner, så har du ändå aldrig älskat mig"

NOMATTERWHEREURUMIGHTSEEME

Hej kompisar! Kom nyss hem från APU:n. Fick inte göra så mycket idag, slå in paket och handla presentpapper hahah, ska göra kaoz med presentpappers liv. Imorn ska Alex&Martion ha en fotokväll för tjejer typ, på Stora Torget någonstans klockan 7, med MUA's från Make Up Store, retuschering och allt annat som hör till modellplåtningar . Mer info finns i gårdagens UNT. w/e så skulle jag få va med och jobba där imorn, sjukt kul. Måste säga att man nog inte kan få någon bättre praktik än där, lär mig hela tiden. Och på förmiddagen ska det komma massa modeller och shit, så skulle få va med då också. HELL YEAAH. Fick beröm för att jag var mogen för min ålder idag, och att jag hade utseendet för branschen. Hörs snart.

TATTOO

Hej kompisar, sitter i sskolan och väntar på bättre tider, crewet drog och åt sushi och jag drog till skolan och åt.. Ingenting. Sinnes, har inte ätit lunch på 3 dagar nu. Ska snart gå och köpa mer presentpapper och snören, sen börja slå in paket till en fet plåtning. Hear ya @ home fokes!

FRIKKIN'SNOW


SKA VA AVDANKAD INNAN KLOCKAN 12

NATTI

YOU KNOW YOU DRIVE ME CRAZY

Everybody is so under influence

SUMMERTIME IS EVERYTHING

Grattis på födelsedagen hjärtat, saknar dig. 1 år kvar bara..♥

S04E08

Asså gosh, tankade nyss senaste GG avsnittet, frikkin' awesome säger jag bara. Det bästa jag sett på länge!

NÅT KOMMER BRÄNNAS NED

Outfit tills imorn

ASSÅ KÖWK

Helvete! Nej jag tänker inte skriva om snön, den är fan inte värd det. Eller jo jag ska skriva ett hatmail (haaaawtmail hahahahaha), hatar snö så sjukt mycket så jag skulle kunna dansa och sen glida på en nudel och skämma ut mig. HATHATHATHAT, KÖWK SKA GÖRA KAOZ MED GUDS LIV. Btw så klippte jag pannlugg i morse, spontanitet i dess högsta grad. Men lugna nu och ni inte gillar lugg som kittlas när man myser, kan faktiskt skjuta undan den. As you old readers knows. Dock så ser det inte ut som bilderna nedan. Aja fuck it ni är inte intresserade om hår. Fick åka på fotouppdrag med Alex idag, till GE Healtcare. Fick säga till tanten hur man posade, hon hade ju ingen aning! Fick beröm och massa, plus att bilden jag tog igår ska tydligen va med i unt. Så kolla efter några mössor och halsdukar från Marc'O Polo. Fick dock jobba aslänge idag, tjockt onice. På min "lunch" så drog jag och Lenny runt i hela ph**king stan och letade efter vitt presentpapper och lite annat, helt sjukt. Ska starta en affärsidé, "Vitt presentpapper-stationer i Uppsala City". Fick fan slita i 2 timmar. Tappade bort först ena vanten, gick runt hela stan och letade, sen när jag skulle gå tillbaka så tappade jag den andra också. Kom hem blöt och vantlös.
Hörs senare.
Ska ta bort denna bilden för jag ser så jävla lycklig ut.

PH**K VAD TRÖTT JAG ÄR

Drar mig mot studion nu, heido!




I GOT THE LOVE U SEEK N MORE

Medan vi faller

ÄR DET OKEJ ATT GRÅTA TILL DETHÄR?


EN MILJON PÅ BANKEN

Daniel Adams-Ray, det sjukt hur lika folk kan tänka egentligen.
"Jag kan se det från ovan fast jag är under dig"

"Att slå lite underifrån, det har jag gjort hela mitt liv"

DREV I FÖRRA INLÄGGET, HÄR ÄR BLÖJAN




BJÖJAN

Hahhaha bort med sidecuteN och löshåret, ceep it real. ELLER

SKA GÅ PÅ HARRY ENSAM..


ALEX&MARTIN

Hej dudes. Kom precis hem från stan, började på APU:n 9 imorse. Var faktiskt roligare än jag trott, hade förväntat mig att få plocka skräp osv. Men jag fick faktiskt göra ett fotouppdrag åt Marco Polo i Dragarbrunnsgallerian, typ fota och lite vinterkläder som skulle användas i en reklam, och det är bara första dagen. Älskar deras kontor, fett fräscha, och folket som jobbar där. Skulle egentligen få följa med Alex på ett större uppdrag, men det blev inställt. Sen vid 2 gick jag och träffade Felicia, grattis igen nusse♥
Kamerorna vägde typ upp emot 4 kg haha, helt sjukt tunga!
URSÄKTA DE URKASSA BILDERNA MEN MIN MOBILKAMERA ÄR INTE SÅ TÜNG

SOMETIMES I JUST WANNA DANCE

Upp, trött som ett as. Iväg till PRAKTITEN?! Wtf, lovar att dem har glömt att jag ska komma och så får jag stå där och frysa. Fyfan. OTAGGGAAAAAAAAAD

och dig då?

GRATTIS NUSSE SES IMORN


EMA2010

Sammanfattning såhär långt:

Gaga borde varit där men hon va med sina monsters så det är ok
Katy Perry är dålig
Shakira har snygg mage
Rihanna ?
Johnny Knoxville SNYGG
Justin Bieber liggbar?
Ke$ha drägg som fan världsbäst
Linkin Park värda priset
Lil' Wayne Prom Queen!



KE$HA LEVERERAR


TV&SKYPE

Hej bönder! Efter att jag mött upp Loverboy på stationen så var det bara att sätta sig på nästa buss hem, slumrade till som vanligt och satte min mentala väckarklocka på cirka 30 min. Cyklade hem i typ 20 minus grader och snoret i min näsa frös till is. Åt mammas thaimat och sen drog jag i mig en bit ananaspaj, det är fan himmelriket. Pröva på det. Hoppade upp i soffan och inväntar EMA och min älskade syster som nyss drog och köpte chips åt oss. Klockan 12 inatt har jag en date på Skype med Loverboy, tjill!
CYA
Bjussar på bild från typ sommar 09.

HA-HA PHAIL

Har hämtat brillzen nu, dock visade det sig att halva mitt ansikte försvinner när man kollar in i glasen...... Förstör allting ju.. Och varför ser det ut som jag har vattenskalle? Ska dra till stan nu och träffa Loverboy
TJOCKT GLAS HAHAHAHAH

SOFI NEEDS A LADDER

STAMPING ON A NOODLE
Tja fokes! Deckade till rejält vid en film igår, vaknade runt 4 snåret av att jag hade skrivit med huvudet till nån på msn, ahaa typ tja! Äru utomjordling?! Hade dregglat ner min tröja också och när man är sjuk så luktar det inget vidare, nån som spydde där? Bra då blir ni smalare iaf! Kollade på Crank imorse, borde bli filmrecensent så mycket jag kollar på film. Det är atlantis i mitt rum också för dampet öppnar dörren hela tiden och skriker att jag ska bädda, gå och fixa mig, äta, kissa, bajsa osv. Fan vad jag är lycklig idag, trots att jag nyser i varje mening jag ska säga och snorar ned den jag kramar, ÅÅÅHÅÅÅ ÄLSKLING! Ska in till optikern snart och hämta mina brillz, tjarå! (Det ryktas om att nån sprider runt kebabbilder på mig på internet, 1000000 turkiska lyra till den som fångar geten! Juste glömde bort att alla har kebabbilden, tror jag ska göra dagens kebabbild!)
Hittade en kebabrumpa från Halloween, vad det gråa är kan jag tyvärr inte stå för, vet inte alls vad det är. (Kommer dock inte från mig)

DU KOMMER INTE STANNA HÄR LÄNGE

När de dunkade mitt huvud i stengolvet kändes det bara riktigt på nåt sätt


SÅ MYCKET BÄTTRE

Måste bara säga hur mycket jag gillar TV4's "Så mycket bättre", hatar att kolla på tv annars men detta är supero! Håller även på att testa en killes nya reklamgrej, blir mer med det senare, latero!

ANALFABET

Hej fokes. Har legat i sängen hela dagen igen.. Glömt bort att äta, kollat GG, somnat till osv. Har blivit sjuk på riktigt nu, känner mig sönderköttad. Men som tur var så ska vi käka oxfilé och Karschs kommer hit, fast Emma drar väl sen som vanligt ingen då!!!!!!!! Spelade nyss Betapet, förlorade som vanligt, har typ vunnit 1 match senaste månaderna. Analfabet istället.
Men vi hörs gubbar, tjes!
"En million på banken men ingenting att leva för"

THE DEATHLY HALLOWS

Åh jag är så peppad, idag ska jag och A boka Harry Potter-biljetterna! Fyfaan vad nice.
hehe hittade inte riktiga omslaget..

LIKE A G6

Kom nyss hem från ePicfekke i Gsunda jao. Badade badkar och hade tvålparty med svennar på toan, hade riktigt kult igen som jag brukar ha, hmm somethin' wrong with me? Sen hade nån tattare på bussen inte betalat så vi fick vänta på den i 7000 år och jag möglade fast, hade inga panties heller.
Söta pics:
Såg ut som en kåt babian!

BIG D I "VAKNA MED THE VOICE"

Njut!

 


I JIZZ IN MY PANTS

Måste bara säga hur stört mycket jag gillar den här låten, beskriver mig wn typisk festkväll, haha sjukt.


GG

Godmorgon! Jag mådde ännu sämre än igår när jag vaknade.. Hmm.. Fan pallar verkligen inte bli sjuk nu till helgen. Har iaf laddat hem 4 Gossip Girl avsnitt nu som jag ska sysselsätta mig med, Robyn skulle tydligen va med i det nyaste avsnittet, soft. Vad händer ikväll fokes? Hit me up. CYA

G'NIGHT


MC SOLAAR

Mitt kropp säger ifrån, nu mår jag dåååååååååååligt. Typ första gången det händer, abo do me a favour.

I FIND IT HARD TO LOVE YOU

Känner mig inte helt ok från igår, måste vara att jag sov naken och med björnie på mig utan täcket.. Hmm. Så har iaf myst ner mig i sängen och ska kolla film, Brothers heter den. CYA
Ikväll skålar jag med.. grönt te pfft.

LOOKIN' SICK AND SEXY SIDE


HABBA FOKES!

Sitter och dunkar Svart, vitt och allt däremellan. Favoriterna just nu, Lilla Lady och Gryningspyromanen. Dock är hela plattan helt asvärd! Kunde dock inte gå på skivsigneringen idag för ingen ville följa med..
Imorse började jag med att sjunga på "Karatefylla", "Jag vaknar någonstans, där ingen fanns till hands där jag inte kände någon jag kände ingen alls". Kvällen/natten/morgonen var awesome förutom några timmar på natten där.
Byz var bäst, BACK2CHARTER var bäst, allt var bäst. Hade astrevligt! Fick ettpar hängslen av bästa Felicia Sidecutfucker Laurila, världens bästa! :*
Ska rehabilitera mig nu, är sjukt sugen på bio ikväll..
Såg ut som en lebb, och ja jag lökar sådär mycket det är inte vatten så ni vet!
SAJDKATT<3
Andrea och Byz :D

BACK2CHARTER YA KNOW


ELECTRIC FEEL


WHOOOP!

Sitter med A och taggar helt nyduschad, fan vad jag skulle haffa om jag gick till B2C såhär.
Är varefall skittaggad till byzan ikväll. Då la kör vi!


SVART, VITT OCH ALLT DÄREMELLAN

This is ePic.
(Tryck F5 om det inte funkar)
http://danieladamsray.com/

 

han gör det igen, och igen, och igen, och igen..


HJÄRTAHJÄRTA

Har tillbringat dagen med mina bästa. Hörs imorn då kööööööör vi!

MOT CIDY


HE-HE

Sitter redan uppe och taggar till lite med Ke$ha - We R who we R , ska fixa mig och lite sen drar jag till stan för att bränna tickets, helt sjukt många som vill ha nu, med det är bra! Synd bara att de inte kom ut med att Byz skulle komma lite tidigare då folk har bestämt sig att inte gå.. Skitsamma kommer bli awesome ändå!
Imorn kör vi, as usual

FRE-E-E-E-SH

Tryck på F5 och N-JOY!

YEEEEEEEEEES!

Nu är det spikat, Byz till BACK2CHARTER på Onsdag! Ooooom jag är taggad! NU KÖR VI!
(Kommer befinna mig i stan hela dagen imorn, nås på 0738917912 för biljetter!)
äntligen säger jag bara!

THAT'S WHAT FRIENDS ARE FOR


D TO THE ÖD

Tja fokes! Ligger i min säng och jäser.. Har legat i samma position i typ 7 timmar. Har lagat mat åt familjen idag, gott hehe. Imorn ska jag in till stan och sälja tickets och hämta mer tickizzzz. Kommer bli fett! Måste ta ännu en rehabiliterings dag imorn, sen är jag fit 4 fight igen. WHOOPPAAAA!
Ska upp på matjakt nu, BYEZ!


MONDAY MORNING

Måste bara varna er för fula osminkade bakzi-bilder. Hade riktigt trevligt igår, liksom kom ihåg fokes, det blir vad man gör det till. Jaja, vaknade upp hos min älskling imorse. Skulle va hos tandis kl 10, hela Upplands tandläkarkår var där och kollade i min käft, har aldrig sett så många tandisar på en och samma gång. Det enda dem gjorde var att bekräfta att jag var mongis i käften och att vi först ska dra ut en sista mjölkis (Ja, jag har mjölkisar kvar!!) och sen ska dem sätta in tandställning på halva tandraden. Shoft!
Hörs senare och jag är lycklig för biljetterna säljer som smör men har dock försvunnit 400kr från min biljettkassa....

RSS 2.0