B-GURL

Aa chacha! All inspiration från: Sanna Wynaut Holmberg. Så kan säga att jag är utklädd till henne (med bebismage), CYA!

JIBBIDEJIBBISH

Taggar helt söndersliten tills ikväll. Försmak på vad jag ska va.
Vi höres fokes!

JAG HAR ALDRIG..


SHAKE MY HIPS TO THE REVOLUTION

Hej kompisar! Vaknade till för ungefär 40 minuter sen, tänkte inte sova bort hela dagen. Känner mig mer död än levande idag.. Igår:
Började dagen men en 1(?)mils lång vandring, från Skarholmen till Studenternas IP. Powerwalkade i ungefär 3 timmar, sickness! Gick runt lite lodig på stan med lera upp till knäna, fick med mig två tishas hem. Sen vid 5 så stod jag och några till och tog emot Oscis vid stationen♥
Andrea tog tåget hem och va helt sjukt snabba och effektiva, hade typ 1 h och 20 min på oss att fixa oss. Duschade osv. Slängde oss på cykeln och bussen mot Pauline, tack för igår gumman!
Sen till Club Strobe..
Vi kom dit ungefär halv 10-10, då ställde vi oss med några vi kände i kön som kan ha vart det värsta jag varit med om, jag var kissinödig som faan, var helt seriös jag när jag sa att min kissblåsa skulle sprängas, w/e.
Stod längst in mot väggen och folk tröck på, mosades ett x-antal gånger mot tegelväggen. När vi efter ungefär en halvtimme kom fram till ingången, så står vakterna och skriker saker som "VAD FAN HÅLLER NI PÅ MED NI ÄR JU FÖRFAN UNGDOMAR!" OCH "OM NI INTE SLUTAR TRYCKA NU SÅ KOMMER DET INTE IN FLERA", och jag upplevde att dem var väldigt aggressiva och våldsamma. Men visst förstår jag att det inte är så lätt för dem heller, men jaja.
Kommer in i garderoben och det är fullkomligt kaos där inne (Fanns ingen plats för några jackor eller nåt). Då hade halva kön kommit in. När jag var inne så får jag ett sms av min syster där det står: "Jag lackar, vi kom inte in fast vi stod vid dörren,du hade rätt hela tiden. 500 kom in och vi ska anmäla dom." För er som inte vet så hade jag ifrågasatt innan på deras Wall på facebook var för dem hade sålt fler biljetter än vad Göteborgs Nation tar in, då raderade dem inlägget och jag fick inte svar på frågan och dem lovade gång på gång att ALLA som hade biljetter skulle komma in (my ass).Under Strobe hade jag jävligt kul för jag är typ som en kameleont, det blir vad man gör det till och jag gjorde det bästa av situationen även fast många av mina vänner inte kom in.  Sen när allt var slut så skulle jag hämta min jacka, så lägger jag fram brickan och killen kollar på mig och ba: "Är det du som är Johanna Epic, vadfan har du smutskastat våran fest för?!" och sen nånting om BACK2CHARTER..
Vad jag förstod det som så hade jag inte smutskastat någon fest, hade mer sagt sanningen innan det ens hade hänt. Tog mig typ 10 min att bara få min jacka för han bråkade med mig så jag missade bussjäveln.
Jag hade jättekul, men somsagt det blir vad man gör det till och jag vet flera som tycker det sög. Och sen det att de skyller på att nån hade förfalskat biljetter, men vadfan, det var vad jag vet över 100 pers som inte heller kom in. Och de flesta hade äkta biljetter. Som sagt, bedrägeri och oorganiserad fest. Och sen det att snubben hoppade på mig och sa att jag smutskastat deras fest, jag hade bara sagt sanningen.
Och verkligen no offence mot de ungdomar som jobbade där, förutom snubben som började bråka plus att det tappades bort saker i garderoben och blev bråk hela tiden. Det är själva "Glow" som det är fel på, vuxna människor ska inte lura barn(ungdomar w/e), och borde ha mer vett i skallen att om det är över 500 pers som ska in på en nation, så kan man inte låtsas som att de ska få plats.
Jag hade kul, men tycker så jävla synd om de som fick stå ute och vänta, och sen inte komma in och även behandlas felaktigt utav vakter osv.
Nu är det bara att tagga om till BACK2CHARTER, känns som att det kommer bli lite lugnare(på ett bra sätt) denna gången.

HELLO FRESHAIR!

Godmorgon! Sitter osminkad och tjillar med lite musik (Måste sluta tjilla så mycket, folk kan ju börja tro att jag är en riktig tjillare!). Ska strax dra på några lager mascara sen prutta iväg på moppen till bussen.. och sen... GÅ I 3 TIMMAR! YEEEEEES :D
Såhär ser jag ut idag, like you care!
(Känner mig jämt så sportig med keps så den fick åka på idag! Och det kommer inte bli någon vidare uppdatering idag, har f2 mycket att göra)

BIFFTEKO

JAG KUNDE INTE BRY MIG MINDRE!


O-M-G

Ni aaaaanar inte hur mycket jag dregglar just nu, det är en jävla vattenkanne-race i min mun just nu..
Här har ni anledningen:
(TROR SERIÖST INTE JAG VET NÅGOT BÄTTRE ÄN MAX'S CHEESEBURGARE, DET ÄR JU FÖRFAN SJUKT HUR MYCKET MAN SKULLE KUNNA GÖRA FÖR EN HAMBURGARE.. NI AAAANAR INTE! Bättre än allt jag någonsin varit med om..♥)
D.S Smyger mig i säng nu, hörs imorn hippies!

I GONNA MAKE U SCREAM MY NAME

 • Färgat löshåret - Check!
 • Skriva klart läsloggar - ööh...
 • Äta middag - Shit glömde jag det?
 • Få prestationsångest - Check!
 • Tagga inför imorgon (Vad jag taggar till kan man ju se från olika håll, är det att gå 1 mil? Är det för att jag ska träffa någon efterlängtad? Är det för att jag ska få "se" Alex Moreno live? Your choice!)- Check!
 • Gråtit en skvätt för aggressivitet? - Check!(?)
 • Tagga inför halloweenfekke på söndag i SAKNADE BAGIS! - CHECK SOM FAN!
 • Kolla i kylskåpet efter något ätbart - Check! (Uppdraget phailade dock, hade inget ätbart, bara typ, sparris?)


6, DRUGS N' ROCK N' ROLL

Strum me like a guitar, blow out my amplifier, when you hear some feedback, keep going, take it higher

WÄÄH

Har inte tid för er! Måste försöka göra min läslogg(vilket verkligen verkligen inte gååååååår) som ska va inne imorn och kommer definitivt inte kunna slutföra den imorgon, fullt upp hela dagen.
(Påminn mig om att jag ska bli vig igen och borde börja på gympa igen..)

THE RUNAWAYS

Har nyss kollat klart på The Runaways, med Dakota Fanning och Kristen Stewart.
Den va awesome! Rekommenderar verkligen och musiken är gryyyym, N-JOY!

XC3L

JAG SKA FÖRLOVA MIG MED EXCEL! TÄNK VAD KULT VI SKA HA♥

MOG1

Sitter i skolan och skulle ha findag idag, misslyckades totalt som vanligt. HATAR mitt löshår, fyfaaain! Är trött som ett djur, snackade till typ 2 inatt..
Imorn blir det Club Strobe som 99,9999% av alla andra ungdomar i Uppsala, får se om jag kommer in denna gång.
Ska skriva ett A4 nu om hur långt en tidning får gå med publicering. PEPPZZZ!

NATTI!

Ska hoppa i sängen nu och ringa Oscar! Godnatt ♥

NO SHIDDY BANG

Man skulle ju aldrig banga.. Fast vi i Cn1 har ju våran egna Paul Walker..

ORÄTTVIST

FYFAN IGEN!
Ja inte nog det med spelningarna, nu kan man även förhandsboka hans album, och få det signerat, och få ett unik digipack, skulle inte förvåna mig om man fick typ en tisha från Lagom eller nåt. Skitsamma det jag ville komma fram till är att jag vill skratta och gråta.
1. Jag har inga pengar
2. När jag fått pengarna så kommer alla förhandsbokningar va slut.
3. Jag ska, om jag så måste gå över lik, gå på hans signering dagen efter släppet.
GRATTIS NI SOM HAR PENGAR NU OCH KAN FÖRHANDSBOKA SVERIGES BÄSTA ARTISTS ALBUM. (Gubben i lådan ligger nu 1:a på Spotify Sverige, grattis baby!)
Klicka in er här

BETAPET/FEVER

Kan inte beskriva min kärlek till detta spelet, världens bästa pojkvän! Sviker aldrig en!♥
(Vill du också ha världens bästa pojkvän? http://betapet.se )

SCRUBS

Hej alla kompisar, sitter och kollar på Scrubs och har ont i blindtarmen samtidigt! Häftigt va? Tänkte väl det.
Försökte visa hundögonen på bild också men gick inte så bra, ser mest läskig ut.
CYA

NOTEARS

Jahapp, engelskprovet var inget att grina över. Sitter med Melina och Andrea och gör tester haha!
Börjar om ca 3 timmar så shoeftar järnet.
Hörsi!

WHOOPA!

YES ENGELSKPROV, NU KÖR VI CN1! WHOOOOP!
eller..?

FÖRJÄVLIGT!

Jag har velat sett Snook live så länge jag kan minnas, och nu när jag äntligen får möjlighet att se den bättre halvan av de två som präglat min ungdom, så har de satt åldersgräns på 20 ÅR?!
Jag ska stå utanför Smålandsnation den 4 December och försöka höra något. Jag ska, någon som är på?


GOTLAND 2010


JO FÖFAAN

Hej kompisar, sitter fortfarande och skriver på konditionsuppgiften. It's killing me, men jag ska inte klaga för vi har haft typ 4 veckor på oss att skriva den och jag började igår. Kan verkligen inte göra saker förrän jag MÅSTE göra det. Finns det terapi för sånt? Eller psykologer? Börjar tro jag har en sjukdom, optimism kanske?
Fast jag har nog en släng av alla sjukdomar, liksom..?

RUN B***H RUN

Skriver om träningslära, går INTE BRA!

WHATA//PH**CKEPITIC

Mitt huvud sprängs snart! Seriöst, har tryckt in så jävla mycket i mitt huvud ikväll, reflekterat, analyserat och funderat som en idiot. Känner mig helt svart i hjärnan. Vill bara chilla ned nu med kommer aldrig klara av det. Hatar när jag får tänk-hysteri, händer jämt på hösten/vintern, för på sommaren har man inte tid för att tänka, då lever man bara, inte sant? Plus att jag börjar få konstigt ont i ögat, och tror jag börjar skela när jag blir trött, och har den äckliga känslan i ögonen typ 24/7 nu för tiden. Har brainfreeze och vill skriva klart min Idrottuppgift om kondition men det går inte, får inte reda på om jag får kopiera fakta rakt av eller om jag måste skriva allt själv trots att vi inte fått reda på något om just kondition.. Hm ph**k it.
Ska tjilla ner med livet nu, kanske äta en banan. Tips från coachen.
Hörs nuttisar!

GAMMAL KÄRLEK ROSTAR ALDRIG

Måste bara påpeka hur flippat mycket jag tycker om denna brud, har alltid kört sitt egna race och hon gör det so damn good. GOD I LUV 'ER SWAGG!


FÅTT EN FLASKA I ÖRAT

Smygcheck@Dannes albumtrailer , 3 November, can't wait!


ITS THE BIG BLACK STORY

Min älskling har lagt av, alltså.. Batteriet har dött. Och jag har aldrig känt mig såhär naken, rädd, exposed (All 4 u Maria Montazami) Men det är faktiskt 100% äkta, det är ju det.
NOTE 2 MYSELF: GLÖM ALDRIG MER ATT LADDA MOBILEN FULLT UNDER NATTEN, OCH OM JAG ÄR SÅ KORKAD OCH GÖR DET SÅ TA MED LADDARE!)
Fyhelvete vilken hemsk och naken eftermiddag, ska möta upp Mangoo&co nu, TJÉS!

SHOE YOU!

Hittade(äntligen) ett par schyssta pjucks att glida runt med i vinter, för en schysst brud behöver ju schyssta pjucks! (dock tillät inte min ekonomigubbe att köpa dem idag, men snart så!)
Schysst, vårdad och söt tjej i sina bästa dagar! (No irony in it all)

BJOERN

Lite pressad b-rud här, håller på att ordna med biljetterna. Och ska på utvärderingsmöte klockan 6 ikväll och måste hinna skriva klart 3 läsloggar+avslut och inledning, sen skriva en idrottsuppsats på 4 sidor och duscha osv. Fyfain.
Ses

PEKKI IS HUNGRY


Det är när det är såhär jävla kallt som man desperat vill tillbaka..

CAN CANON

Sitter och leker med nya skrivaren, har både scannat in bilder och skrivit ut på fotopapper, tror han och jag kommer trivas ganska bra ihop..
Bild från typ 1996? Inscannad och rättså soft kvalle för att va ett gammalt foto

VI SKÅLAR FÖR ATT FÖRLÅTA

Va nyss på middag hos familjen Karsch, tacos och pepparkakskladdkaka, shoeft.
Sitter och dunkar vid högtalarna, basen är helt osug1 menmen.. Imorn äre måndag igen, som vanligt är jag normalt taggad på skolan.. Känner att mina veckor är helt perfekta, lagom mycket skola och lagom mycket helg, hinner med så mycket mer nu.
Bjuder på en niz låt
You - Atmosphere

COLOREZ DOTT SE

Sjukt saugen på nya tishas..


HALLOWEENFEKKAA

Bilderna är lite sena japp! Hade bara kameran när allt folk började komma, sen "tappade" jag bort den.. Och jag och A var: NINJAS! Whooop!

MATERIALHAPPINESS

Kom nyss hem, vi va på bla. IKEA, Media Markt och Butterick's (visste inte att det fanns i Uppsala, ligger i Boländerna)
Fick med mig lite saker hem.
Äntligen! Den enda man fick plats med både dator, böcker och kamera! Wouup!
Fick med en lampa från min plastsyster, som "flyttade hem" igen, och hon ska ta tillbaka den när hon får en lägenhet igen, så den är bara här på lån.
En ny fotoskrivare, woop! Undrar varför mamma leker rik för, vi har en helt ny skrivare hemma som har slutat fungera helt plötsligt, men hon orkade inte fixa den så hon köpte en ny istället.. Men tur för mig, kan skriva ut bilder nu också. + fotopapper
NYA BEBISAR! Vi har det jävligt kul ihop just nu, äntligen så slipper man döda musiken pga dåliga högtalare..

AWESOMEness

Hej kompisar, har nyss vaknat och ätit frukost. Känner mig utvilad nu, hehe.
Ser fram emot kvällen som kommer, GG och massa annat bra på tvn. Weeii. Snart kommer mamma och hämtar upp mig så åker vi till Media Markt osv och kollar på datorväskor och fodral, har ju lyckats tappa min bebis några gånger och den har fått ett x antal repor på locket och sidorna. Hörs lite senare!

NIZ

Håller på att baka kladdkaka, helt överskön återhämtning från gårdagen. Blir till att sitta hemma och kolla tvn, spela betapet och bara softa helgalet. Ju närmre jag kommer nästa helg så är jag nöjd.
Min kissekatt har börjat löpa, så det blir kissekatter framåt jul dårå! WIIIE, fyfasen så mysigt!
Hörs!
Alltså såhär man ser ut när man nästan bryter mot hur slaffsig man får va.

IT HURTS

6♥

IM YOUR BIGGEST FAN I FOLLOW..

Efter någon vecka utan inspiration så blir bloggen lätt tråkig, hoppas du styr upp detta snart Danne. Grattis till "Gubben i lådan" som ligger 1:a på P3-tracks♥
Kanske för att du är värd det.

HEHE

Hejsan kompisar.
Fezten igår var riktigt kul och spårad, men vad hade man förväntat sig när vi b-rudar styr fest?
Kom ganska många oinbjudna vilket jag tycker är skämmigt, skulle aldrig dra på en fest om jag inte ens var välkommen. Men men.
Fick även med mig två fripassagerare hem, min lilla A och sen så innan vi skulle åka precis så hittade vi ett stycke Adam Möllevinge på toan helt ensam, så han fick också haka på.
Ska nog röra mig hem till Stv snart, börjar bli hungrig och vill styra upp mitt liv lite, och ikväll händer wh00t?
Hörs med lite bilder senare, püzz!

EPPPPIC

Åååh jag är så grym! Har kommit på den ultimata maskeraddräkten whoopa!
Jag och Deutt kommer pwna mer än förra gången, mer säger jag inte :D

TRIGGED

Tjänna pluggisar! Vaknade upp med Aron sovandes intill mig, har kommit på att kissekatter älskar hud, eller min katt drar sig iallafall till mig när jag är naken, hehe. Fast katthår är sjukt gosigt att sova bredvid.
Ska snart hoppa ner i badkaret och styra upp mitt liv, sen om jag hinner så ska jag färga löshåret, hitta utklädningskläder, äta(?), skriva inlämningsuppgift. Sen ska jag försöka få tag på Andrea så vi kan åka ut på landet och kolla på kossorna och förbereda oss inför ikväll, FEST PÅ LANDET! Whoooopa
Hörs senare!

TAGGMODE ON

Haha, såg att ni gillade min retarderade ninjafilm. Får väl bli mer sånt i framtiden då.
Ligger och gosar upp med Aron i sängen, den lilla pöjken. Han vill sova snart, jag med. Andrea försöker tvinga mig till skolan imorn, får se när jag vaknar om jag orkar/hinner, har ju som sagt lite annat att fixa med. Plus att mina två uppgifter som jag behöver göra har jag mer än en vecka på mig att lämna in, ahyeah.
Men vi hörs imorn, då det blir PAAARDEY!
Bra spårat♥

SSF

Klara inte av mig själv hhahahahahahhahahahaha

TIMELESS

You're my never ending fairytale♥

"DET KÄNNS TAJT"

Håller på att skriva en intervju om Angelica som flyttat själv från Stockholm till Hultsfred för att plugga, och hon är lika gammal som mig, 16 år. Sjukt vad mycket mod det skulle krävas att göra en sån grej!
Besök hennes blogg här

SÖTA KÖTTBULLAR

Jag och Deutt har kommit på vad vi ska va nu.. Tänk ungefär såhär:
Fin svensk flickor

ETT BRY-INLÄGG

Hejsan, detta är en bryblogg där vi bryr oss väldigt mycket om andra. Om just DU bryr dig, så sitter jag på Mc Donald's och försöker sälja brybiljetter. Det går brybra.
Hoppas ni brydde er om vad jag gjorde för annars var det onödigt att bry sig om att läsa ens.
Vill du också komma och bry dig? Ring/Smsa på 0738917912.
Bjuder på en brybild också.

ALL-HALLOWS-EVENING

Utklädningstips? Vill va nåt helt sjukt random.

SEEK BROMANCE

Haha åååh, fel av mig. Mitt löshår och vanliga hår är inte lika färg, vad hade jag förväntat mig?
Har ingen lärare på typ hela dagen, förutom Sören. Men han är tjill så de tjill.
Har kopplat in mobilen till högtalarn i klassrummet så nu äre disco med Snook förstår ni, vi värmer upp inför imorgon. Eller nej juste, helg idag ju..
Kan ju inte säga att det är lika stor skillnad då som nu

GOONDNIGHT


BLONDEHOFF

Hej kompisar. Sitter här och har färgat håret nu, så nu är HELA håret rött. Har även fått info om artisten på BACK2CHARTER-festen. Kommer bli fett, "jao". Plus att de har fixat bättre musik nu, reggae, house och "charter".

Har fortfarande feber och har glasögon, och hade inte med kameran idag, första gången sedan jag fick den.
Men imorgon har vi (jag, pess och dea) bestämt att ha "findag", dvs inte fuldag. Så då får jag nog till några bilder, och så har vi ju den vita väggen i skolan, där blir det bra PS-material. Whoopwhoop!
Nu ska jag äta lite ipren och fortsätta sälja, ta't lugnt gubbi(sar).

KISSEKATTEN


FEBRAR

Har nyss haft första matteprovet i gymnasiet, tänkte så mycket så jag fick feber.. Fast det var ganska lätt ändå.
När jag kommer hem ska jag lägga mig i alvedon och äta badkar. Tzåeft.
Ska köra betapet nu, heido

PH**K YEAH

LUNCH :D

GLASÖGON..IGEN

Hej kompisar!
Har glasögonen på mig idag igen, phailade ju hårt förra gången men idag ska jag göra det. Fixa ny glajjor ahyeah.
Ska plugga lite nu, byejs

22:12

Har så ruttet ont i halsen så vet inte vart jag ska ta vägen, typ vattniga ögon och feber på G. Jobbigt att sälja biljetter ha-ha.
HAR PH**KING matteprov imorgon och känner phailen på ingång.. Fan vad plugget går dåligt just nu..
Ska ta mig något smärtstillande och en kopp med te eller något.
Puss på er!
Lenny kanske var stolt över sin tröja, han kanske tycker om den :P:P:P

BACK2CHARTER

Hej alla sköna bananer. Kom nyss hem från stan, och mötte upp Mattias och några säljare till BACK2CHARTER.
BACK2CHARTER
LIVE: HEMLIG ARTIST / PARADISEHOTEL PATRIK / GOSSIP GIRL
3 Dansgolv
V-Dala nation
Öppet: 20.30-01.00
Rek ålder: 15+ OBS. LEGG KONTROLL.
(Ta med giltig legitimation, CSN kort, klassfoto eller likande bevis på att du är 15 eller äldre)
Pris: 120 kr (förköp), 150 kr (dörr)

Blev tillfrågad tidigare idag om jag ville sälja (vilket innebar att få VIP-bricka och lite annat)
Så hit me up om du vill ha en biljett, helst innan måndag nästa vecka.
Smsa/Ring mig på 0731897912 (Comviq) så kommer vi överrens med något :)

tjEnaa nya blogg proffset lennybooi hääer

tjoo, ePic är keff på att uppdatera, så jag måste hjälpa henne :)) hon och andrea kom hit och färgade hennes hår sen drog vi å åt pizza :D
glöm ej att köpa biljetter av henne till my sweet 16 festen ;)

HÅRFÄRGNING


RED/ORANGE/BROWN-HEAD

Fick en inpackning igår som skulle göra mitt hår rött igen, tror jag fortfarande sov när jag smetade in den imorse..
Bjuder på några bilder bara för att min buss går om 1 timme och jag är klar :)

DADADADADADAAA

Nu ska lille ePic sova! Har sovmorgon imorn men ska upp och duscha och plugga innan, wish me luck!

OVÄRT VS VÄRT

Kommer hem helt hungrig och sur, tar en titt in i vardagsrummet och ser en skål, ÅÅÅH GODIS tänker fettot som jag är...
JAHA MEN BLIR MAN FÖRVÅNAD ATT DET LIGGER ÄCKLIGA NYTTIGA NÖTTER DÄR I? Självklart mammas påfund...
Kommer in i köket, och tackar mig själv för att jag köpte nön tidigare idag♥
Mmmm..
(BTW SÅ KAN DOMDÄR BLÅA FISKARNA VARA DET GODASTE SOM FINNS :> )

DUM

Hehe glömde att jag skulle till tandläkarn idag, ovanligt att jag glömmer saker :P:P:P

THOM8

Världens skönaste blogg

 


KÖTTBULLE


TIGHT GUTT

Sitter i skolan redan, börjar om 40 min. Men som sagt, bondbussarna var det ja.
Sitter och lyssnar på Snook, fet inspiration. Är så jääävla trött och börjar dagen med en ännu tröttare lektion, waaaza.

VARNING! VÄLDIGT GIVANDE INLÄGG

Sitter och funderar lite, på allt möjligt medans jag kollar på någon dålig deckare med Angelina Jolie.
Jag kom nyss på att jag har glömt att duscha. Frésht. Min katt springer runt som en liten speedad ekorre och vill ha nånting som jag tyvärr inte förstår. Shit har inte kollat progress på hela helgen w/e.
Imorgon är jag tvungen att ta en buss som går vid 8 för att jag bor på landet hos pappa och bussarna går 1 gång per timme. Är hungrig också.
Herre vilket givande inlägg, men sån är jag. Skildrar lite miljöbeskrivningar, tankar och funderingar.
Jag är allt bra jag.
Godnatt om någon halvtimme eller så.

HAPPINESS

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG ÄR LYCKLIG, om ca 15 min så börjar GG♥

HAHA

Hejsan!
Ligger hemma hos Andrea och försöker att inte bli trött på livet. Har gjort milkshake på mango, kollat på tv, lyssnat på musik och bara tjillat. Väntar på att min SEGA pappa ska hämta mig, men kommer väl inte komma hem förns 1PM. 
Kollar på Fear Factory och har lust att spy lite. Fast nej.
Nej, ska glida vidare nu. Bye

THAT PARTY LAST NIGHT..


PARTEY


YOURWORDISALLYOUHAVE

Vilken tid det kan ta att ta sig till Andrea..

EPIC TEETHS

HAHAHAHAHAH ÅÅÅÅH..
Ulli kom nyss med papper på mina tänder, ni vet tandläkarshit osv?
Det är KAOS I MIN MUN, tänder har bytt plats, tänder saknas, mjölkisar sitter kvar, har inga baktänder.
Min bonusmorsa jobbar alltså som tandläkare, ytterst trevligt. Och jag har börjat gått till hennes jobb för att fixa gaddarna, och hon skulle fixa Sveriges äldsta och skönaste tandläkare åt mig. Så han mailade henne, med bilder på mina tänder och bett osv. Det är fan-i-mig sjukt.
Och det här är några av åtgärderna dem skall använda sig av i mitt fall:
Dra ut tänderna bredvid framtänderna(?!!!!!!!!!!!!!)
Tandställning (så småningom)
Sätta in krona(en porslinstand)
Ev. operera käften på mig.
JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE! :(
Neeej men vadå, mina tänder är inte snea, spetsiga och missplacerade aaaalls!

ANIGIF


Goddag, vaknade upp bland flugäcklena igen. Drack chai-te och styrde upp mitt liv lite.
Har precis duschat och insett att mitt vanliga hår är brunt. Fyfan vad surt, jag är ofrivillig brunett.
Ska snart åka till Andrea och styra upp ännu mer, sen ikväll blir det Skyttorp.
Hörs!

1PM GOODNIGHT


REWIND AND PAUSESitter och plågar mig själv med gamla live uppträdanden och intervjuer.

"Sa det på första plattan, manna mitt ord, fråga hela Sverige, ingen battlar mot Snook"

 

Vet nu vart min natt kommer sluta.


GH MEMORIES

Ååååh, låg inne i sovrummet medans Ulli och pappa kollade på Idol, och plötsligt hör jag "Heart shaped box", men inte med Nirvana, utan nån Jay. Och jävlar, det var fan bättre än originalet. CREDS!!!

Medans jag hörde han sjunga, så tänkte jag tillbaka på min tid som Guitar Hero-rockare. Jo det var vad jag var. Besatt också för det delen. Passade samtidigt på att göra en ny spotifylista, som jag kan lyssna på när jag är arg, med massa gamla godingar från svunna tider. Jag var nog ganska kontroversiell och arg på den tiden, eftersom jag endast lyssnade på hårdrock, punk, rock, metal osv. (Snook&Gyllene Tider också för den delen men det är standard)
Tog ut mina aggressioner på musik på den tiden, fan vad lätt det var. Ska nog börja igen. Finns inget bättre än när någon skriker en i örat så det går rätt upp i hjärnan och hela systemet pajar! Woouh.
Kan också notera att jag bara spelade på Medium, hehe.
No shit, här är listan
(ENDAST för hårdingar)


PAINT IT PH**KING BLACK


6PM

Hej folks. Har varit så jävla trött dag, föreläsningar hela jävla dagen. Visst har det varit intressant men det går verkligen inte att koncentrera sig när man är trött. Klockan 2 rullade vi från skolan och ut i snön(?!), wtf.
Kan ju bara säga att jag avskyr snö, helt hemskt.
I helgen är det pappa-helg, så drar till honom om någon timme eller så. Och imorgon var det tydligen fest i Skyttorp så tror jag åker dit med några peoples. Ska dra en runda Betapet nu, hörs snart!

15/OCTOBER

HAHAHAHAH ORKAR INTE HAHAHA
Foto: Jessica
Redigering: Jag

BETAPETAPET

Sitter och gör en uppgift som jag inte hann med på lektionen, typ 60 frågor om Radions historia.
Ska snart börja på idrottsuppgiften, Fredrik vill verkligen döda oss..
Är trött som en liten kissekattunge, vill sova :( Och så är det för ovanlighetens skull obligatorisk närvaro i skolan imorgon, ska ha nån trygghetsdag. Blir att sova tidigt idag, ska bara köra några rundor med Betapet först :) :) :)
Saknar dig snyggefan.

ALEX&MARTIN

Jag fick platsen, eller ja, jag hade haft den enda från början. Men Alex som jag pratade med verkade inte särskilt "intresserad" av mig som person och verkade lite bitter, eller nedlåtande på något sätt.. Fast får väl se hur det är när jag väl börjat.
Hörde även något om att alla som praktiserat där innan har fått jobb där efter..

Fick med en broschyr hem, ska bli fett spännande. Kika in på deras hemsida
http://alexochmartin.se

EPIC101014


14/OCTOBER/2010

Andrea och jag mitt uppe i en fight om ordet "kult" inte som i "Ha det så kult", utan "kult-ingar". En kult är ingen flock med griskultingar ditt retard.
Mono som gästar oss varje Torsdags eftermiddag hädanefter.

NERVÖÖÖS

Ska snart träffa snubben som ska fixa praktik åt mig, ska sen vidare till Alex&Martin och göra nånting jag inte alls vet. Är nervös.

ADAMS-RAY

Bebisen var hos P3. Lyssna på klippet här

HEHE

Lammigt, ska snart äta. Sen intervju :s :( Nervöööööööööööös

FUCKOFF

Hejsan lammen! Sitter i skolan och ska göra en intervju, ska på intervju snart också :(
Hörs snart kompisar!

I FOUND GODDETTA ÄR KULT

Asså, hör ni mig? Typ "Åh herree!" , "Visa dig ståtlig". Vilken århundrade föddes jag i egentligen? w/e

LOLZ

Sitter och kollar på Family Guy. Och i reklamerna så kommer det fram en reklam för ostar, så avslutas den med "smaken sitter i hålen". FYFYFYFYFY.
Sitter och spelar betapet, så skönt tidsfördriv. Skulle gymmat med Jenny men hon drog till pappa. Heffa.
IMORGON SKA JAG TRÄFFA ALEX&MARTIN OCH JAG ÄR FETT NERVÖS, HAR INTE FÅTT NÅGON INFO ALLT FÖRUTOM ETT MÖTE UTANFÖR BRING KLOCKAN 2. Ååhhhngest.
ÅHHH TURKIET. Fan.
Ska fortsätta äta popcorn nu och kolla på alla unga människor som utför samlag i TV.
Jag gjorde ninja posen mycket bättre för 2 år sedan

LAMM


7K

Ja som ni redan vet så är jag och Andrea sjuka i huvudet. Så efter jag fått reda på att min synundersökning var imorgon(tvungen att gå med glasögon hela dagen i onödan -.-) tog vi bussen till Gränby Centrum och skulle fika, dock så var allt för dyrt för oss så vi drog in på Coop och brassade muffins, rulltårta(?!) och läsk. Satte oss i en rondell vid 4H-gården och fikade. Sen helt plötsligt så dök det upp en flock med lamm och vi sprang dit och jagade lite. Andrea började gråta 3 gånger för att hon var rädd, först helt kaxig och skulle springa fram till lammen, men då började dem jaga henne istället och hon började gråta. Söt. Nej.

KÖTTBULLE

Haha hatar den här bilden, fyfan. Ser ut som en flygande köttbulle.
Ska gå på lunch snart, var choritzo i skolan. Ska kolla in om det ser gott ut

HA-HA

Fyfasen. Har engelska nu och hoppas på att inte att någon matte idag, orkar verkligen inte.
Klockan 4 så drar jag till Synoptik och fixar NYA brillor. Orknicht

TALKING TO ME?

ligger i sängen och funderar, råmysigt alltså. ska snart sluta mina ögonlock och låta John Blund lägga vitt pulver i mina ögon, lattjo. cya

JAG SAKNAR DET JAG SAKNAR DET


Det är endast de här minnena jag krampaktigt kommer få hålla kvar vid under hösten/vintern/våren tills jag kommer dit nästa gång. Vilket jag innerligt hoppas blir nästa sommar. Jag känner mig mer död än levande när jag tänker tillbaka på hur lätt allting var där nere. Det är med tårar i ögonen jag längtar tillbaka så jag nästan vill skrika, ångesten är för stor. Fast jag vet ju bättre än att börja gråta, det kommer definitivt inte få mig dit snabbare. Allting jag gör nu känns ovärt, alla personer jag träffar nu känns ovärda. Jävla Sverige alltså, ingenting är fan bra med detta landet. Vi har ABBA, kaviar, Zlatan och äcklig sill som jag inte ens har smakat på i hela mitt liv. Ta mig tillbaka till Kebabens land, där natten är mer levande än dagen, där hat inte finns, där det finns kärlek i överflöd. Ta mig tillbaka.

Skrivet 05:28 2010/06/23 Morgonen jag kommit hem från Alanya..

"Hola bloggen! Galna blondinen är hemma igen, efter sitt livs äventyr. Nejdå, men mitt livs resa ivarefall, många nya experiences. Beachparty som i O.C. Massa roliga nattklubbar, svenskar med galen humor, turkar som man vill skjuta, turkar man vill pussa(ha-ha), flyta ut på en luftmadrass utan luft och bikniöverdel, se Alanyas klubbar ligga som ett pärlband längs hamnen uppifrån en utsiktsplats vid en 5000 år gammal Moské. Kommer sakna lägenheten som efter 5 min blev min och Linns andra hem, poolen och dom snälla turkarna från hotellet, skåningarna som spydde ner toan, mystiska killen från Lund och dansa-på-bardisken-kompisarna på The Doors, höra Linus sjunga med i varenda låt och Max sitta och diskutera allt mellan himmel och jord bara för att. Och efter ett "tår"fyllt farväl till Alanya så steg vi på bussen, trötta efter nattens bravader. Klockan 02:40 svensktid landade planet på Arlanda, och där stod min älskade mor och syster och väntade på mig! Blev mycket glad av att se dom, men så såg jag att Jenny var snäppet brunare än mig.. w/e så fixade jag nyss lite Turkiskt te till mig och Jenny och nu sitter vi här och kan inte sova, ska åka och väcka Empo med moppen vid 8, hoppas hon är vaken och att man inte kommer och stör! Sen när A har slutat så ska jag möta upp henne, älskade vännen."

DU VISSTE ALLT

MIN BLOGG SUGER! JAG VILL HA STÖRRE INLÄGG. JAG VILL BORT.
Hej älsklingar. Stannade kvar och pluggade med A efter skolan. Sen tog vi ett beslut som rörde många själar runt om i världen, hon skulle följa med mig hem. [Erkänn att ni blev rörda?]
Väl hemma så käkade vi lite meatballs och sen drog vi ut, och körde en amatörphotoshoot.
Det var kul, kult. Mycket skratt och skrik, fick några bra bilder. [förra inlägget]
Imorgon skall jag bära glasögon hela dagen i skolan, jag är rent ut sagt SKETANERVÖS, första gången jag har glasögon sedan år 2006(?) . Men kom då ihåg, att jag har det bara för att jag ska köpa nya glasögon som är lite mer fetch än dem jag har nu, så ska på glasögonundersökning. Shoft va?
Åh vad jag är allmänt trött på livet, vi hörs lite senare när jag är normal igen! püss
Tack för att du lyser upp i höstmörkret, jag älskar dig mest av allt baby du komm.... Skitsamma palla smöra, tack för att jag jämt får äta av din mat när du äter på donken/max, det betyder sååå mycket för mig älskling.
En tjooooock länk till dig, min vän!


AUTUMN


CLUBSTROBE

Köpte nyss biljetter, snart kör vi då.
Club Strobe

HEISAN


YEAH

Sitter på Mc Donalds med några coola katter. Ska möta upp Tova lite senare och köpa Club Strobe-biljetter!
Soft att se Alex Moreno live yeah :)
Hörs lite senare, ska fixa headern mer då också, püss.

I'VE GOT THE LOVE YOU SEEKING OF


WHAT CAN I DO?

En sur ginger försöker att inte längta tillbaka till Alanya när hon hör Alors on danse, Natteravn, Magaluf, Hot, Gettin over you osv.. ÅH VAD VILL TILLBAKA DET FINNS INTE PÅ KARTAN.
Ska försöka sova snart, sovis imorgon wohoo!

BROMANCE

Var nyss hos Empo, gav henne sin laddare och mössa. Snackade massor med minnen, det behövdes verkligen.
Jag saknar Oscis ePic och Emuliza.

SO SICK


O-M-G

Vecka 45-46 går ju vi ut på praktik, skitsamma tänkte jag och slaffsade mig in i på Macoteket i Uppsala, frågade lite snällt om dem hade nån plats åt mig. Samma dag kommer jag hem, och mamma kommer in lite nöjd i mitt rum och säger att hon har kontakter när det gäller sånt, eller att hon hade träffat en kille som sagt att hon skulle ringa dit om jag & min syster behövde praktikplats. Så hon ringde, och han fixade fram en intervju hos http://alexochmartin.se .
Är typ jättenervös för hela deras hemsida är helt hypead och bilderna är awesome.. Herre.
Får väl be och böna att detta kommer gå bra, detta kan bli ePic.

FACEWRAP


PANNKAKA


SISMANCE/PANNKAKA


WEIWEI

Hade nyss SO-provet, gick ganska bra. Hade inte pluggat men på nåt sätt så visste jag ganska mycket om Sveriges statsskick.
Såhär ser jag ut idag, löshåret färgade jag typ inatt.. Blev väl sådär.
tjärå

KLOCKRENT


00:00

Kommer inte somna på ett bra tag, ska försöka läsa lite so..
Prestationsångest ohyes.

BLONDELIFE

Jag kommer verkligen verkligen verkligen sakna mitt blonda hår, det var liksom jag och blondiehåret. I ungefär 8 år har jag varit platinablond.
"Från ett sådant förhållande tar det långt tid att tända av"
Fast vet inte om jag brinner?
ePic hair moments:

GINGERGINGERGINGER

De ringde från Kneippbyn och ville ha tillbaka Pippi Långstrump

REDHEAD

Hej chompizaR! Idag blev jag rödhårig, den första förändringen på mitt hår (förutom sidecuten) sedan jag gick i fyran!
Jag har i stort sett varit blond i hela mitt liv, och nu så gick det inte längre.
1. Mitt hår var för slitet
2. Det var gult och skiftade i grönt pga alla metaller i vattnet
3. Söndagar är tråkiga och det kan bli roligare med en salong och två frisörer i huset.
Så, jag blev rödhårig!
Och varför rödhårig tänker ni? Varför inte brunett?
Som ni ser så hatar jag att vara "en i mängden", och alla som varit blonda färgar håret brunt. Och jag ville egentligen inte färga bort mitt blonda men jag var tvungen. Och rött är en helsnygg färg, så det blev rött.
Har dock inte färgat löshåret än, men det kommer.
Bjussar på några webbcambilder, tyck gärna till!

SECRETS

En stilikon whoopwhoop!

Nutteputte bror


OUPS!

Hej alla sköna människor!
Har nyss vaknat, och jag hade inte bangat på att sova bort hela dagen. Och imorgon.
Har SO-prov imorgon, och jag har kanske gjort 1/3 av allt man ska. Och jag har BARA mig själv att skylla på, för jag kan verkligen inte göra något i tid. Det går bara inte. Är alltid ute i sista sekund.
Btw, så åkte jag in ganska spontant till Allians igår, träffade Lolli, Michis, Jessica och Linn där.
Kan ju inte direkt säga att jag var intresserad av matchen eller nåt men ja. Efter många om och men så bestämde vi oss för att åka till Björklinge på nåt chill. Springer till bussen, kliver av bussen, springer till nästa buss och jag var inte lite lökig. När vi kliver av så kom Albin och mötte oss. "Festen" var ganska lame när vi kom men de som var där innan hade kul iaf. Vet inte hur länge jag satt vid köksbordet och gjorde ingenting den kvällen men sen så började det droppa in folk. Nån var helt sjukt duktig på att spela gitarr och sjunga så de va soft.
Sen så började det spåra, nån slog ut tänder, nån slutade andas, nån gjorde illa ryggen osv.
Själv fick jag sitta och försöka lugna ner en hund, jaha och hur fan lugnar man ner en hund?
Allt jag prövade med fick den bara att skälla högre och mera så, jag antar att man inte ska göra lika mot katter och hundar.. Tillslut kom Kim ut och hjälpte mig och då blev den tyst..
Sen drog jag Jessica, Simon, Okan, Sofi och Frida till bussen. Haha fick hjälpa lilla Simon med rättså mycket saker den kvällen, stackars nutteputte. Lämnade av Simon hos honom, eller ja EXAKT utanför hans dörr så vi såg till att han kom in ordentligt. Sen drog jag Jessica och Lenny till McD och träffade Frida och Sofi igen. Sen tog vi bussen hem.
Glömde min mobilladdare på festen igår så får försöka klara mig på halvt batteri i 1½ dag..

PANNKAKA

Våran frukost/lunch. Ska in till Allians typ nu och kolla på nån innebandymatch.

THAT PARTY LAST NIGHT..

Har tyvärr inga bilder från själva festen, men från tjejmiddagen!
Mina güzzar!
TACK FÖR KVÄLLEN, NI ÄR VÄRLDENS BÄSTA BRUDAR!

HUNGRIG SOM ETT AS

Godmorgon haha!
Ska upp och göra chokladpannkakor med Dea nu, mmm...

BABYS

Ska sussa med Deutt nu, hörs imorgon med bilder från ikväll! Godnatt
Tack Ellen för en underbar kväll♥


CHILL

Sitter i skolan och chillar, hamburgare var fett gott.
Taggar lite så tjarå!

BROS B4 HOES

I miss you guys..

LBELBB

Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid


SURTANT

Jag är ett riktigt jävla svenskoffer, får grova adhd-anfall när jag ser att nån stavar fel eller skriver fel, typ svettningar och mår allmänt dåligt..
Typiska missar folk gör:
 • Inte förstå skillnaden mellan de och dem
 • Särskriva t.ex. jättebra så det blir jätte bra
 • Dusha istället för duscha
 • Skriva endå istället för ändå, gäller även enda istället för ända (som betyder bakdel).
 • Väll istället för väl
 • Lungt istället för lugnt
 • Igentligen istället för egentligen
 • Åtminstonde stavas åtminstone (Tyckte också att det lät konstigt från början)
 • MAN KAN ALDRIG ALDRIG ALDRIG SKRIVA ETT ORD MED TRE STYCKEN S I
 • Det stavas diskussion, inte diskution disskusion osv..
 • Bakgrund inte bakrund (hahah)
 • Bredvid inte brevid.
 • Choklad inte chocklad
 • Förrän inte förren
 • Emellan inte imellan

SIS

Håller på att fixa en header åt Jenny.

THURSDAY LOVESTONED

Hej kompisar! Slutade jääävligt sent för att vara Thorén idag, klockan fem steg jag ut från skolan och ut i regnet.. Men ändå helt ok avslutning på denna veckan, för nu har jag helg! Hade ändå tänkt att kila iväg till skolan imorgon och hämta samhällsboken och plugga lite, har ett tjockt prov på måndag, och en bidragande faktor till att gå imorgon kanske är att det serveras hamburgare på Norrlands då hehe :)
När jag kom hem så var jag jättehungrig och högg in på en stor portion broccoli och skinksås med pasta, är nämligen ett stort fan av broccoli.. :P :P :P
Har hoppat i mjullisarna och mjullismössan nu och ska mysa upp med en film.
Hörs senare!ROOMPAH

Jag tränar mest ben, rumpa och mage. Kanske för att det är där det mesta fettet sätter sig ;)
wouch

TAGGA! :D

Är helt syyykt taggad tills imorgon, helg! Sen så är det spikat nu med maskerad vid Halloween. Ohoh!
Bilder från Valborg 2010, saknar det.. ;(

HEHE

Ja min pappa är söt. Jag fick VG på engelskaredovisningen, wohoo! Inte för jag fattade hur det gick till meen.. Ska snart göra en redovisning till, om Dagstidningar, cu :*

08:58

Godmorgon. Sitter i skolan och förbereder en redovisning som vi ska ha efter lunch, och vi började nu.
Vädret suger och jag är hungrig.. :( :thumbdown:

ORKAR.INTE

Är helt slut, har en känsla av att jag inte kommer orka gå upp imorgon. Och för att inte tala om träningsvärken, dubbelträningsvärk, bra jobbat!
Godnatt gangstas!
2 bilder från papis födelsedag♥

HAHAHAHAHAH


BIFF

Hejsan kompisar! Kom precis ut ur duschen, har varit och gymmat i typ 2 timmar med Jenny.
Sate vad lökigt! Asså, trodde inte det var möjligt att löka så sjukt mycket på en och samma gång. Skitsamma är fett nöjd nu, har vräkt i mig en fet skål med müsli och yoghurt.
Ska kolla Kungarna av Tylösand med Jenny nu, pusselipuss!
Vad gick snett på nån månad?! Biffen herself

USEFULL

Tjänster jag använder mig av:
Bloggerfy - En tjänst där du "marknadsför" din blogg via Eniro. Du kan sätta in sponsrade ord eller banners, och du tjänar enkelt pengar. 
http://bloggerfy.com
Videofyme - Du laddar upp videoklipp och tjänar pengar på sk. "prerolls" , dvs att du sätter in aktuella reklamerbjudanden på dina videos och tjänar pengar och håller koll på statistiken.
http://Videofy.me
Bloglovin' - Du kan enkelt hålla koll på dina favoritbloggar, hålla koll på din statistik och öka chansen till att fler läser din blogg.
http://bloglovin.com
Bloggsvar - Enkel tjänst där folk kan fråga både anonymt och vanligt. En enkel frågebox i menyn istället för massa frågestunder hitochdit. Min box hinnar ni längre ned i menyn --->
http://Bloggsvar.se
Sen så har jag registrerat mig på Bloggportalen, Commo.se, Topblogarea osv.


NÄRMINNESFÖRLUST

Efter skolan så mötte vi upp Emmp&co, jag kände att jag ville hem och chilla bara. Sätter mig på bussen och ska precis sätta på musik och finna harmoni, jamen då ringer mamma och frågar vart jag är, och jag frågar självklart varför hon frågar vartfan jag är? Då påminner hon mig om att jag har tid hos optikern klockan 4. JAHA! Och hur fan hade jag kunnat glömma bort det då? Jo det var bara att springa fram till busschauffören som en jävla dåre och skrika öppna dörrarna, jag hoppar av och springer till busshållsplatsen igen, jag har 10 min på mig att ta mig till Gränby Centrum. Bussen var iaf på min sida och kom ungefär precis. Hos optikern fick jag fler nya linser och ska fixa nya glasögon nästa vecka, och då måste jag gå med mina fula för små glasögon en hel dag i skolan........
Och jag tror fan jag har fått närminnesförlust helt seriöst, inte nog med att jag glömde bort optikertiden utan när mamma och jag är påväg hem i bilen, svinhungring (bara käkat en cheeseburgare på hela dagen) så kommer jag på att jag har moppen i centrum. Så jag hoppar av vid centrum ungefär och så går jag till biblioteket där min moppe brukar stå, jaha så kommer jag dit då är den inte där! Fick hjärtattack och höll på att börja gråta, jomen då kommer jag på att den står vid Stubbåkersvägen ungefär 30 min därifrån. Så det var bara att börja traska.
Så när jag kom hem undrade mamma varför jag kom hem så sent, och så berättade jag. Sen så sa jag till mamma att jag tror att jag lider av närminnesförlust, då bara blängde hon på mig och sa: "Jo, det blir ju så när man super bort hjärncellerna när man är 14 år"
?!?!??!?!?!?!?!?!!?!?!?!?
Ursäkta?!?!?!?!?!?!?
Fast hon kan ju faktiskt ha en poäng där..
Är vi inte vackra?

KYCKLING ÄR FAN GOTT


Hejsan Mamma!

Nu går jag på lunch, hejdå!

Ha det så kult!


DISCODISCOOHOH

Vi var ute och sprang på idrotten igår, 2,5 km. Haha det var ju lite för längesen jag var ute och rörde mig. Har lite träningsvärk här och där idag, men det överlever jag faktiskt.. Är skönt med träningsvärk, fast inte i magen hehe.
Är sjukt taggad tills på fredag då det är "renunion" med Brudarna, saknar er!
Bjuder på några gamla och lökiga partybilder

SAUGEN

Ge mig, noue

JAHA?

Sitter och väntar på att Andrea ska komma till skolan så vi kan smygisjobba på vårat engelskacase som ska va inne idag..
Orkar typ inte leva och har inget smink idag..


HUNGRIG!

Var mitt upp i min nattliga matrunda, och kom på.. VARFÖR HAR VI ALDRIG KORV HEMMA LÄNGRE?!
2 kallkorvar+1 glas måltidsdryck klockan 03:00 på natten är bland de bästa som finns
Får väl bli rostat majs inatt igen då..

ROANDE!

Hejsan kompisar, ni vet det där på FB, "Gilla denna status så skriver jag en sak om dig i din logg.." , jag och SPK-Matti har alltid tyckt att det var väldigt drygt att folk skrev överallt, så vi gjorde våran egna twist på det. Att vi ska skriva elaka saker istället, och fan det är ju kul. Har skrivit till över 30 pers nu :):) Alla vill höra något elakt!
Hoppas folk tar det med en nypa salt. Bokstavligt talat.
Har nyss tagit en välbehövd dusch, eftersom jag luktar så äckligt hela tiden.
Saknar mitt gamla löshår litegranna.
Se upp för kanintatueringen.

LOVISA KARLSSON GOES SIDECUT

Bebisen gjorde det! Och det blev hur snyggt som helst, avundsjuk!
Kommer upp en film sen. Här några bilder
FEEEET LÄNK TILL LOVISA
VÄRLDENS SNYGGASTE!

HEMLIG

Är med en hemlig gäst som ska göra en hemlig grej snart..
Ni får se sen vad och vem det är hon vad den ska göra
Puss kompisar!
WHO IS IT?!

TJAO


BLÄÄ

Har en riktig fuldag idag.. Mitt hår ser äckligast ut i världen.
Undra om vi har idrott.. Faaaaan.

AWW..

NEEEEEJ! NEEEEJ! NEEEJ! NEEJ! NEJ!
Ser redan efter 4 dagar att "Gubben i lådan" börjar bli en fb-spam (okej jag kanske har spammat den 1 gång men det var den första)! Ni vet som med "Love the way you lie"? , postades ca 2 inlägg/dag med texterna: "I Love the way you lie" , "Just gonna stand there and watch me burn, but that's alright because I like the way it hurts" osv osv osv osv.
Och efter 1 vecka så spydde jag nästan när jag hörde låten. Nu vill jag typ skära av mig öronen när jag hör den.
Så fin låt med blir så smutskastad.. Snälla snälla snälla, låt min Big D vara.. Vill inte spy på dig..
BY THE PH**KING WAY, Visste ni att jag inte lyssnat på en enda låt av Oskar Linnros som soloartist frivilligt?

MMMMMMAAT

Jag tror jag börjat få ett onormalt förhållande till mat.. :( Ungefär det enda jag tänker på

Detta ser kanske inte onormalt gott ut, men det är det! Stekt seanbanan med sirap smör och glass. "när jag blir stor vill jag bli sumobrottare"

ÅÅH ÅÅÅÅHHÅ ÅHÅHÅHÅHÅÅH DETTA ÄR OCKSÅ JÄTTEONORMALT GOTT! Rostat majs, smakar popcorn fast godare c:

MUSIC//AUTUMN

Kommer bli en musikalisk höst, och jag rå-gillar't. Musiken som lyser upp i höstens mörker, det är det jag menar. Känslan av en varm kopp choklad och sitta framför brasan i en filt... JAG DRIVER BABYS! Så djup och poetisk är jag inte, men nästan så. Men erkänn att detta kan inte bli annat än gryyymt!
 • 3 November(!!!!!!!) - Svart, vitt och allt däremellan, Daniel Adams-Ray
 • 9 November - Man on the moon II, Kid Cudi
 • 13 November- 2 Steg från Paradise, Håkan Hellström


BABY I P3


STUDYING

Ska tänka på denna underbara mannen inatt, dregglar redan!

SATURDAY NIGHT

Lite bilder från festen!

Snygga brudar!


ONE YEAR AGO

Längesen och saknat som fan

4OKTOBER

Sitter och snaskar kanelbulle på svenskan och läser, är ju förfasen kanelbullens dag! 20kr för 4st på Hemköp, värt jarrå!

SKADEGLÄDJE..

..är den enda sanna glädjen

END OF SUMMER 10'

Nysnaggad, brun och på äventyr.

MONDAY MORNING

Hej saknade bloggen! Riktigt dålig uppdatering denna helg.. Sorry för den men är så sjuuukt sliten från matchen igår, haha! Det var helt sjukt värt och synd att det bara  händer typ 2 gånger per år.
Sitter i skolan nu, åkte bussen från pappa och skulle sitta med Emmp så går det en kraftig tant framför mig och dundrar ner bredvid Emmelie hahaha, så vi fick sitta skilda denna gång..
Ska ha Samhäll nu, pz.

Ska sova nu, godnatt

STHLM

Nu drar jag ,bye!

MMMMAAAT

Taggade till Mcd helt själv och drog en 6 bitars nuggets och en cheddardip♥.. FYFAN VAD GOTT BÄSTA NÅGONSIN.
Godnatt.

FIESTA

Två snabba innan jag slänger mig på pärlan och drar till bussen, sen vidare mot stan, och sen vidare mot rasbo!
Äntligen en kväll med lite händelser, tjarå!

KATTEIN

Kom nyss hem från matchen, Pelles lag vann, wiie! Ligger atm och myser med kattein Nisse och Suz tog en sväng förbi nyss. Ikväll blire fiesta! Wohoo

LUNCHA

Ska in och luncha med papi nu, sen ska jag kolla på match med några! Hörs

För dig ska jag..

..göra det tusen gånger om

HAN GÖR DET IGEN. OCH IGEN

Finner inga ord. Det enda jag kan säga är att vad jag kan höra av hans två singlar knüllar Linnros album uppochner!
GO ADAMS-RAY!♥
(Svart, vitt och allt däremellan släpps den 3 november)

KISSEUNGAR

Bjussar på ett litet klipp från i våras typ (min syster är så charmig när hon snorar). Gud vad jag saknar dem..
Ska ta en dusch nu, bye!

SAKNAR MINA BEBISAR


HURTS

Vet att jag lagt upp den förut men såg nu att det inte går samma video på MTV som jag la upp. Gillar faktiskt denna video bättre.
MTV's :

Vilken tycker ni är bäst?

FREDAGSMYS..IGEN..

Tja kompisar. Det blir Fredagsmys. ikväll. igen.
Kollar på nån thriller på tvn och väntar på att pappa och syster ska komma hem och göra mat, fett hungrig.
Hoppas verkligen nåt händer imorgon, annars klassas denna helgen som tråkigast på länge. Förutom söndagen då men det räknas inte!
oldie

.

Sitter och äter godis, så jävla äckligt! Åkte in till stan och fikade med Emmp, Lovisa&Per joinade oss, sen Jessica&Empo. Sen drog jag Andrea och Emmp och träffade Lenny som precis kommit hem från Magaluf.
Sitter och klurar på vad som händer ikväll, så jävla osugen på att sitta hemma ikväll igen!
Samtidigt så taggar jag sönder till på Söndag.
Hörs ♥

HUNGUP

Snart kommer Emmpa hit, sen drar vi till stan.
Hörs sen!

RSS 2.0