I SHOUTED OUT, WHO KILLED THE KENNEDYS? WHEN AFTER ALL, IT WAS YOU N ME


(I CAN'T GET NO)


DET ÄR NU NI SKA KÄNNA ER TRÄFFADE


Zupppp? Har precis fått lines i min lilla pyttefjompiga sidecut, var på håret(höhö) att det funkade. De kommer säkert ha gått ur till imorgon men w/e. Och eftersom jag fyller år på Söndag ville jag bara meddela mina grabbar(tjejer) att det blir grabbmiddag för att fira mig på Lördag (Förlåt Sofi och Frida men det blev bäst så för familjen var borta då men försök att komma så fort ni kan!) och jag blir jätteledsen om någon inte ser sig själv som "flickorna" och är töntig och tror att den inte får komma. Gör mig en tjänst och kom bara. Undrar ni något är det bara att höra av sig: 0738917912. Och ni kan gärna sprida runt i tjejgänget så alla får veta. Love u guys!♥


GENMODIFIERING


Hej på er. Hur har eran dag varit? Min började med att jag tog frivillig sovmorgon eftersom jag visste att om jag somnade vid 2, började vid 09:30 och skulle hinna duscha + att det var skolfotografering = Gå upp runt 6? Aldrig. Skolfotot, behöver jag säga mer? "You are never as good-looking as on your profilepicture, and never so ugly as on your ID". Min eftermiddag/kväll kommer bestå av Naturkunskaps-plugg för att nå det där MVG:et som jag så gärna vill åt. Vi hörs.

"SKRIVER" ÖNSKELISTA


Är det ett tecken på att jag håller på att bli vuxen? Att jag inte har någonting att önska mig längre? Att jag inte vill be mina föräldrar om dyra presenter? Kluven. Har skolfoto imorgon, har ångest över mitt äckliga babyhår. Lägger den sig inte ned imorgonbitti så åker rakmaskinen fram igen.

GÖR DIN GREJ


Hej babe! Jag ville skriva att du inte ska åka, men det skulle vara taskigt mot dig för att det du kommer få uppleva kommer inte kunna mätas med det här hemma. Visst, du skulle ha ett år till av hur-många-som-helst här hemma med oss och allt skulle vara som vanligt. Det här året (knappt!!) som väntar dig är en engångsförteelse men vet du Emmisen, det är inte vi! Vi kommer vara här och vänta på dig och hoppas att du har det awesome i Spanien! Känner jag dig rätt så kommer du inte ha något problem med att komma till ett främmande ställe, du kommer bara rocka hela grejen. Att sakna någon låter så negativt, så jag säger istället att jag längtar efter dig, eftersom att längta är något positivt. Det här kommer vara det bästa du någonsin gjort Slaffsis. Ha det bäst och ta hand om tån så åker jag kundvagn och raggar gips här hemma och längtar efter dig tills du kommer hem! (Att gå din egna väg har du gjort ända sedan jag lärde känna dig, och du är så jävla bra på det♥)

FUCK YEAH, IT WAS FRIDAYIN MISERY


"AIN'T IT GOOD TO BE ALIVE?"


LO-FI-FNK


EXPERIENCES


Hej ppls! Förlåt för en saftskallig uppdatering. Ligger på mage och chillar i min säng, tänker, funderar, analyserar och blandar ihop allt till en fin liten röra. Är i ett sjukt musikskede ATM, allt går på högvarv och alla känslor är överdrivna. Kreativiteten flödar och jag får faktiskt ut någonting av att kunna saker. Livet är allt bra underbart babes! Vill på festival också. PZ

VIVIDOBilder från när jag och en Andrea praoade på Burger King. Cool som man är så var man ju liksom i hamburgerbranschen redan i unga dagar!
Idag var jag första dagen i skolan, får magsår på vårat superhomo till naturlärare som gett mig IG i kursen NU som jag avslutade på VÅRTERMINEN och fått VG/MVG på VARJE inlämning! Nej, spö skulle hon ha! Anyhow, I am still sick like a fisted cow because of my seriously braindamaged sister. Our situation is still very critical and we're going to swallow our tounges and suffocate. PZ out.


RANDOM THROUGH ANALOG
KRÖKSKIVA THROUGH ANALOGTack för igår Sydney! Jag både tror och hoppas att du kommer få ett år i England som är så mycket mer värdefullt än vad det skulle vara här hemma i Uppsala. Alla dina vänner finns kvar här och väntar på dig, men tyvärr tror jag inte chansen att studera utomlands kommer komma engång till! Lycka till!♥CALL ROGER


ASAPPP


NOTHING WILL KEEP US TOGETHER


HAIRED UP


Zup? Idag har jag städat mitt rum. Jag har rensat bort ungefär 7 år av mitt liv. I saker. Det hela tog 2,5h och efteråt var det blandade känslor, mycket nöjd över min prestation och att mitt rum numera är beboeligt. Känner mig dock sjukare än någonsin och MÅSTE bli frisk tills imorgon, eller inte direkt så jag skulle banga ur om jag mådde dåligt men det är ju alltid kul att vara pigg och kry när man ska ut på fiesta. På bilderna ser ni jag alá naturelle,  mycket vackert. Mitt hår börjar arta sig, mitt hårfäste kommer sakta men säkert tillbaka, det står lite åt alla håll MEN väntar man på något gott så.... Dock så skulle det inte må dåligt om det fick klippas lite men nej jag håller ut! (Ofixat hårDSDSDSDS) PZ

WHITELÖK

Hej påre! Wzup?? Själv ligger jag och chillat bredvid Aron med vitlöksklyftor i örat. Min snälle och  schysta syster har smittat mig med sin retardsjuka. Har denna kväll svalt en helt vitlöksklyfta som höll på att bli min död (den satte sig på tvären i halsen) och nu ligger jag med ett bandage med vitlök runt huvudet. Ser sådär ovanligt intelligent ut. Mår så dåligt. Hejdå.

BEAM ME UP SCOTTY, THERE'S NO INTELLIGENT LIFE DOWN HERE

På bilderna: Frances Bean Cobain
Andra födelsedagsbarnet idag, 18 Augusti. Grattis på 19års dagen.


RINGAR PÅ VATTNET: FÖR AFRIKAS HORNMed Danne och Petter i spetsen. Så fin och välgjord låt med många svenska stjärnskott!


GRATTIS PÅ DIN DAG, LEJONKUNGEN

Har ni sett något vackrare?

SAFTIGT


KiLL EVERYBODY
Min retarderade sida tog över ett tag. Skapade mig något..Fint=Annorlunda. HejZ


BRA DAG

Zzzzup?? Sitter i Emelies säng, mötte Lolli på stan idag. Helvete vad mycket folk det var! Inte sett sådana folkmassor på år och dagar.. Handlade tröjor, så nice. PZ

VILL HA ALLAS NUMMER


Asså denna snygga bruden vill ha ALLA era nummer, jag vet vilka ni är. Jag har INGA nummer från förut. Skicka era nummer! 0738917912!


SLACK OFF


HEJ BABE, HÖR AV DIG NÄR DU SER DETTA. JAG SAKNAR DIG


ZUP? NIGHT:YYY


I WAN'T YOUR NUMBER


Zup???? HAR FÅTT TILLBAKA MITT NUMMER NU, så skicka erat nummer med namn och allt till 0738917912! Puss på er!♥

MOT MIN POJKVÄN OCH FLICKVÄN


ALWAYS BEEN TOP-RATED


60SEK

En Hipstamatic, en alldeles för stor tröja och en hårig ryggsäck. 60 kr allt som allt. Gud vad jag inte är bra på sånthär.

ZUP?


BABES ON FIRE: WE'RE GONNA BEAT THIS TOWN UP
ÄR DÖDLIGT EFTER-FULL, HA ÖVERSEENDE


HARRYPOTTER: DH PT.2


FROM TURKEY, WITH LOVE

Min syster kom hem från Turkiet inatt och sov givetvis bort hela dagen. Under tiden åkte jag till stan i ungefär 1½ h, hann göra av med 600:-. Sen kom jag hem och möttes av en väldigt sjuk syster och Bau, fick se bilder och filmer. Tydligen ska de tillbaka på höstlovet, guess who's comming with them? (Fick present i form av choklad och mascara + lite till smått) PZ

TAKE A SECOND AND YOU'LL SEE, THERE'S NO ONE LIKE ME


I WISH I HAD THE MOVES LIKE JAGGER


TILL TONERNA AV THE ROLLING STONES ANGIE


SO LONG

Så var den äntligen min! (Har dock inte fått mitt SIM-kort ännu så är fortfarande okontaktbar..)

PEACOCK ER

Zup? Sitter i soffan i mjukisar och njuter av att ta det lugnt, har inte rört mig utanför hemmet på hela dagen och knappt något alls de förgående dagarna. Skita i att "ta vara" på de sista dagarna på sommarlovet, för det är inte de sista dagarna ÄN. Slappa lite till. Ska läsa och ladda hem lite filmer.

MASAIEN, BETONGEN, BASTARDEN

Jag har haft ont i magen i några dagar nu. Inatt när jag skulle försöka sova så låg jag och farhågade att jag skulle försova mig, kan tillägga att jag sovit längre än till 1 en gång i mitt liv. Mitt undermedvetna väckte mig någonstans vid 10, upptäckte glatt att det var väldigt fint väder. Gjorde mig en macka med massa fina pålägg och la mig ute i solen och förberedde mig. Vid 12-tiden kom min mor ut och informerade mig om att han den där Daniel som du jämt pratar om ska prata i radio klockan 1, jag stirrade på kvinnan som skapat mig och lät blicken glida på den stora bergsprängaren som stod 5cm ifrån mitt ansikte och till hennes förvånade ansiktsuttryck. Hon insåg nog då att jag klassade henne som jubelidiot, fast det var inte med mening. Återgick till mitt mentala förberedande. Klockan tickade på bra när jag låg där och läste "Elsas Värld", 10 minuter i 1 så kände jag hur hjärtat började rusa. Varför jag känner på detta viset, som kan jämföras med den euforin som dyker upp i mig strax innan spelning, är för att jag dyrkar denna människan. Jag suger åt mig allt han säger som besatt, inte bara hans musik. När hans röst dånade ut några cm ifrån mina öron så låg jag i exakt samma position, stirrandes upp på molnen, och lyssnade. Jag kan inte beskriva själva radioprogrammet, det får ni lyssna på själva (ni dödsdömda som inte lyssnade "live") så jag beskriver det jag kände istället. En timme (en och en halv??) är självklart alldeles på tok för lite tid för att få mig tillfredsställd. Plötsligt började det smådugga från de otroligt vita molnen ovanför mig, och smådugget övergick till almost skyfall. Jag ställde in radion under tak och jag själv la mig på samma ställe som innan och fortsatte stirra upp bland molnen tills regnet hindrade mig från att se, då satte jag på mig solbrillorna och började småsnyfta av glädje. Där låg jag, som en tvättäkta idiot och grät i regnet, halvnaken fast solen fortfarande värmde mig och lyssnade på mannen i mitt liv. Sen gick solen i moln och himlen öppnade sig så jag sprang in under taket där radion stod och la mig till ro igen. När han några minuter senare avslutade vårat envägskommunicerade samtal med ett "Vi ses" så nickade jag instämmande och morrade fram ett "Vi ses".
Och det visst gör vi det, 15/9 på Gröna Lund, Stora Scenen. Där ses vi. (Med vattenfast mascara denna gång)http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=3370120, hela programmet.

XPERIA: MINI PRO

Hej peepz! Zup? Sitter i soffan och är i halvt lyriskt, har precis beställt denna undersköna sak. Efter mitt och min Xperia X10 Mini Pro's missöde på Tofta Beach så har jag varit okontaktbar, men snart får jag tillbaka både mitt gamla nummer OCH en ny pärla. Känns lite småmysko att sitta och beställa hem asdyra mobiler hipp som happ. Men men. Kommer ha denna sak tills den blir obrukbar (eller om jag tappar bort den..), ska inte byta mobil på sååååå länge nu. Vi ses.

IMORGON, 13:00, P1: LEJON, PISSMYROR OCH PISTOLER

Hjärtat..
Jag ber er att lyssna, en timme av erat liv och ni kanske kommer förstå denna oändligt villkorslösa kärlek jag känner för denna man.

NO GLUGG

Ey dudes! Såg igår att min glugg som jag har haft med mig hela livet är borta! Gone! 4EVVAAH!! Tss.. Undra hår lång tid det tar för dem andra tänderna att rätta till sig.

FIKA YEYE

Zup? Imorgon tänker jag fika. Vill du vara med? Hör av dig, på ett eller annat sätt :)

VÄLKOMMEN IN!

Tjeez kompisar! Ska kila hem till babyDea nu och sen drar vi till Flogsta på kollektivfekke! Kommer bli AWEsome!!!! PZ

HE WAS A NASTY GUEST, FALL, AND NEVER ONCE I SAID, FALL, FALL INTO HIS NEST

Briljant.

I WOULD HAVE BEEN A GROUPIE IF I GROWN UP AT THE 60'S


Sedan jag började läsa boken "I'm with the band - Confessions of a Groupie" skriven av Pamela Des Barres som levde som en tvättäkta groupe i 60- och 70-talets Hollywood, har jag blivit mer och mer fascinerad av hennes livsstil. I boken berättar hon ALLT om hur det var att vara en del av Rock n' Roll-erat. Hennes mentor var Frank Zappa och under de tio åren delade hon säng med bl.a. Mick Jagger (The Rolling Stones), Jimmy Page (The Doors), Keith Moon, Jim Morrison (Led Zeppelin). Har haft mina små 60-tals svängar i musikväg men nu inser jag hur mycket jag själv skulle velat upplevt erat. Läs boken för fan.


DRINKIN' LOKA AND WATCH EM' SWAY


WE, AS COLD AS A SIBERIAN WINTER NIGHT AND AS HOT AS AN LIBYAN SUMMER DAY

Sista kvällen i Visby/Gotland, utnyttjades till fullo med sådana saker som blir rutin sista dagen. Hälsade även på en liten kattunge som vi sålt till ett par i Hejde, där vi böjds på en Gotländsk fika utan dess like.

MOT EMMA OCH ALLT VAD DET INNEBÄR

Nu ser jag sådär bajsnödigt vanlig ut. Menmen, någongång måste man se så ut också. Ha en bra kväll!

CASUA-HAL

Här lägger jag ut nästan-nakenbilder. Känns ju. Ok.
(Ursäktar kobent-heten och de oengagerade bilderna, hoppas ni överlever)

FAT ASS NIGGA


Hej påre! Har varit på Gränby med mamma och Jenny (som f.ö.v åker till Turkey imorn) idag. Eftersom jag hade ganska mycket pengar att göra av med så slog jag på stort. Ett par jeans för mina dvärgben för 500:-, trosor, läppstift (orange/beiget!!!!!!), och en farfarströja. Blev för en gångs skull nöjd med allt haha.. Visar lite bättre bilder sen. Ska till Emmisen ikväll men Sofi och Frida, hjärtaaa! PZ


IT DISAPPEARS ALONG WITH THE PASSIONATE ATMOSPHERE


UNDER WATER

Sitter och pillar navelludd och kan inte förmå mig till att börja läsa den där förbannade boken. Inte för att det gör mig någonting om jag spar några sidor tills imorgon. Någon i min feed på Twittan skrev något om att "Imorgon (idag) är det höst"  och det är ju precis vad det är! Okej det är varmt som fan och så, men denna månad börjar skolan. Jag vill inte. Ska försöka se förbi det där skoltjaffset vilket inte är lätt men att istället börja tänka på vilka danskurser jag ska ta, känner mig mycket säkrare nu. Funtar på cheerdance och street forts. eller att bara gå wild and crazy och prova på nåt helgalet. Nej, nu ska jag msn:a och sen försöka läsa. PZ

RSS 2.0