WHAT THE PH**K HAPPEND LAST NIGHT(S)

HOLA SUECIA! Sitter och bryter mot siestalagen ATM. Finner inga ord till hur bra det ar. Grabbarna Grus ar battre an vantat och pa ''nat satt'' sa har vi blivit vip. Ikvall ar det djungeltema pa schemat och det ryktas om bartenders iforda i endast hoftskynken. Efter att ha kommit hem runt morgonkvisten inatt efter nagra missoden sa kor vi lugna puckar ikvall, om det ens gar att kora lugna puckar? Har massor med bilder att visa er sen! P och H har haft kamerorna med varje kvall sa aven den delen av GC far ni ta del av. Har brant harfastet sa ar tomato blandat med orangepaprika i huvudet. Har fatt en crush i varldens finaste bartender, mer om det L8ER! PZ! (Saknar min familj som hatar mig, EK och Larre♥) (Mest Larre for att hon ar varldens basta och ar wingman)

VIVA LA VIDA

Tja peeps! Sitter på en restaurang med Lolli och har spanat in en spansk Clar-Kent. Ikväll ska vi ut med Pauline och Helena. Vi har hittat ett favvoställe på bara en dag, Cafe De Paris, världens godaste lattes. Woho! Det är svinvarmt också. Hoppas det är bra hemma i Suecia. PZ

HEJDÅ♥


ON BOARD

Har nyss boardat,träffade Pauline och Helena vid gaten och dem ska till samma ställe som oss så vi ska hänga där nere. Trevligt med sällskap! Nu flyger vi, tjarå! :*

6 AM


Vilken sekund som helst så kommer Lolli och hennes mor och hämtar upp mig. Min resväska väger 19,7 kg. Alltid marginalerna på min sida! CYA Sweden :*


COOLIO


Tar ett personligt farväl till er alla nu, eftersom jag inte räknar med att ni är vakna vid 5 snåret imorgon. Såg att det skulle bli vårväder i Suecia i helgen, skönt! Hur det blir med bloggningen i GC vet jag inte riktigt, ingen aning om det finns internet i lägenheterna men ska nog kunna fiffla upp ett och annat inlägg till er. Om inte, hörs om en vecka♥

MUSIC//BEACH


Lite av den musik som följer med till GC. Några till morgonkaffet, några till stranden, några till kvällarna.

SKISTAR *JET*



Medan jag drar till varmare breddgrader så pyser resten av familjen till kallare. "Våran" stuga i Ramundberget är saknad, har så finfina minnen därifrån. Men visst väger sol och bad mer än skidor och snö? Am I right?


KOKA ESPAÑA


WOHOO


Om jag har resfeber? Hell no! 
Att flyga är typ topp 10 för mig, älskar det! Inget slår känslan när flygplanet ökar farten och sen så är man där uppe bland molnen, fri att drömma.

PH**K JEWELS



De som känner mig vet att jag hatar smycken, tycker det är onödigt och kostar bara massa pengar. Men om jag är tvungen att ha så är dessa mina favoriter, diskreta men personliga.

TEENAGE PORNSTARS LIVING FOR NOTHING NOW


FINAL COUNTDOWN


Tja peeps! Har nyss snackat med Lolli i telefonen och hypeat lite. Om 24 timmar är vi på Kanarieöarna, stöööört! Fick reda på att vi ska bo på det finaste poolområdet i hela Playa Del Inglés och har bara en trappa ner till stranden. Det är tydligen ganska blåsigt men efter att ha snackat med säkra källor så ska det va runt 23 grader i skuggan. Ska hoppa ner i badet och göra kaoz. Packningen är näääästan klar, musiken är nerladdad, biljetterna är utskrivna, Lovisas rumpa är bränd, jag är frisk. Vad kan gå fel?

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA


Välkomnar alla nya läsare hem! Började med ca 30 läsare/dag och nu undrar jag hur i hel**te har ni hittat hit? Och vilka är ni? Kom igen, berätta för mig, jag bits inte..

NU: THE GUARDIAN


Med min älskling i, kommer drömma fett nice inatt♥


SMALL FEATURES


Ungefär såhär har min kväll sett ut. Mitt onda hjärta blev bättre med kvällen, MEN, jag fick ISTÄLLET ont i min lever (kan vara blindtarm..) Men men, ja överlever. Hör ni? Jag, Johanna ePic Hypokondrie Andersson ÖVERLEVER. Woho, måste firas. Blev krubb hos familjen Karsch och där blev jag mobbad över min hypokondri. Ligger och överdoserar vatten och hoppas på vattenförgiftning (får sånt om man dricker för mycket vatten) och hoppas på att vakna upp HELT frisk imorgon. Då ska jag packa m.m.

PÅ RIKTIGT ASSÅ..


Börjar tro jag har fått hjärtmuskelinflammation, 4 realz.. JAG LOVAR OKEJ? Har ont när jag andas, hostar men har inte ont i halsen och tränade när halsflussen precis gått ur kroppen.. WUÄH mamma är också orolig. Shit. Hejdå.


DU VET VÄL ATT DU SKA VA PRESIDENT...


..under jorden


NÄR DE VILL VISA DERAS VÄG, SÅ KAN DU HÄLSA ATT DU FÖLJER INTE MED



Såhär ser jag ut idag, idag ser jag ut som jag. Drog på mig låtsaspappans XXL tröja och min kick ass-attitude, känner mig väldigt mycket jag idag. Det är så det ska va. PZ

SLÅ


Somnade helt utslagen bredvid Lovisa till Spread inatt, väcktes dock ett x antal gånger av en väldigt berusad Perra som glömde bort att jag var hemma, eller nåt sådant. Glömde helt bort min penicillinkur igår så ligger en dag efter med medicineringen = äta piller en dag extra i GC. Sucks. Ska bara slappa några timmar nu och försöka hålla mina hjärtklappningar i schack sen runt 4 så ska jag möta Linn och gå på Sirius-AIK i Fyrishov. pz!

GC


I ÖVERMORGON åker vi! Wohoo

LOLLI

Har äran att spendera kvällen och natten med denna tösen. Vi myser järnet i myskläderna och käkar lite pannkakor. Vi var på gymmet i nästan 2 timmar och biffade på oss lite. Och vad vi ska göra klockan 8? Jo vi ska göra  det alla svennar gör den tiden på Lördagar, Melodifestivalen. Wohoo! 
(3 dagar kvar..)

ALWAYS LITTLE LATE


Blev en blekfet sovmorgon för mig idag, satt fett fint de! Papi var spårlöst försvunnen så ställde mig och gjorde hotellfrukost till mig och Ulli, ägg♥ Ska snart dra iväg till Stv och lyfta skrot på gymmet och sola. pz

THE GUY WHO SLEEPS HIS WAY THROUGH LIFE


Så jävla grym film att jag måste ladda hem den och se den för typ femte gången. Så jävla snygg.

SORRY...


I wanna be faithful, but I can't keep my hands out of the cookie jar

WANNA BE MY LOVER?


Har varit head over heels för Ashton enda sedan Spice Girls rockade världen och platåskor var inne. Hans sexappeal är ju skyhög och rollerna i alla olika filmer han har medverkat i gör ju inte saken bättre, fyfan. Har sett alla filmer han är med i förutom typ 3 st, ska beta av listan under denna månad woouh!
(En liten fågel viskade i mitt öra om att Uppsala har sin egna Kutcher, haffle!)

DO I LOOK LIKE?



Sitter och väntar på krubb med en neongul mössa på mig, totalskön. Fick med mig den från någon på festen i fredags, ska leta upp snubben och fråga om jag får köpa den hehe. Ska hem till papi och ha myskväll och säga hejdå, imorgon blir det gym med Lolli och sen ska jag bättra på pigmentet lite. Blekfis. pz


FF

Hade tagit lite cooliobilder under dagen som jag tänkt att visa, men som klantarslet jag är så råkade jag först radera bilderna sen fiffla så mycket med filerna så dem inte ens gick att återskapa. Whooupi. Ser ut att bli en hemmakväll för mig, pz.

HELT JÄVLA AWESOME


(Hehe gylfen är sönder..)

COLA OCH SALLAD TILL DIG, YOU KNOW WHO YOU ARE


INDEPENDENT HPCHC


Haha, sitter och oroar mig över hjärthinneinflammation. Jaha vadfan är det nu då? Vet jag knappt själv, bara nåt om att hjärtats rytm ökar en aning och att det känns obehagligt. Så känns det nu. Då tror jag att jag har hjärthinneinflammation. Är det nåt som jag tror är fel med mig så knappar jag in på google, får upp sida om symptom för någon allvarlig sjukdom, och hittar att jag har typ 2 symptom av den sjukdomen, då drar jag (mitt huvud?) slutsatsen att jag har den allvarliga sjukdomen. Låg och hulkade som en bebis i fem timmar en gång när jag trodde jag  fått cancer men vågade inte säga det till någon, då hade jag faktiskt 4 symptom istället för 2, nära va? Fick ett ganska annorlunda perspektiv på livet efter den natten, hehe. Och när jag nu googlar mina symptom på att jag tror att jag har alla sjukdomar i världen så drar jag slutsatsen: HELLO I'M A HYPOCHONDRIAC!

PZ


Sitter och käkar popcorn och dricker vatten och kollar på tv, perfa avslut på denna skolvecka. Har dock bara gått 2 dagar men är slut ändå. Tar hårt på krafterna att ha halsfluss, känner inte av halsen längre men är ovanligt trött och hängig. Ska vila upp mig och tagga järnet i helgen och förbereda inför resan, har lite grejer att fixa.

PHOTO SLIDE


Yo peeps! Fick en tidning av mami idag som är på 100 sidor som kommer underhålla mig några timmar framöver. Var även hos Alex & Martin och kollade praktiken men Kristina var inte där som skulle kolla veckorna så dem skulle ringa tillbaka, nångång. Blev även kallad "Favoriten", pepp. Hörs efter denna skoldag! (Läs: sista skoldagen på 2 veckor framöver) WOHO

5 DAGAR KVAR


HELLRE EN ONE MINUTE-MAN ÄN EN NO MINUTE-MAN


WHAEA


God natt.

HJÄRTER DAM

hon är inte som oss andra hennes lögner dom är sanna hon är inte som oss hon har aldrig haft fel

KISSEMYS

(Några bilder på mina barnbarn♥)
Hej kompisar! Sitter med världens mest gosiga katt i famnen som håller på att gosa ihjäl sig. I vanliga fall så brukar han va lika stel som en kärring på 80 bast. Nu är han som en överkokt spaghetti.. Har kommit på några saker som paralyserar katter, eller ja i varefall Zigge. Sitter just nu och trycker snagget mot hans huvud, sen kan man ta tag i deras bakkropp och skaka om dem lite, brukar säga att jag kör bil med honom, då slappnar han av helt sjukt mycket och i vanliga fall så blir han som en rabiessmittad bulldog om man petar honom på rumpan. Sen om man trycker tummen emellan deras ögon och går ifrån nosen och uppåt så tror katten att det är dens mamma som slickar dem och då somnar dem. Så jävla gulligt, blir kär när jag ser det. Gosis. Alla borde ha en katt, man blir så lycklig av den.

BIG PUPILS


Ni som är lite insatta vet att en kameras bländare fungerar som ögats pupill. Min pupill är konstig och är anledningen till att jag ser så dåligt. (Fick jag reda på för någon månad sedan efter att ha varit "halvblind" i 5 år). Medan eran pupill är som bländare 25 så är min någonstans emellan 10 och 1,8. Mina pupiller släpper in för mycket ljus så jag ser alla ljus och lampor med mycket mer "sudd" runt. Det är jäääävligt jobbigt, speciellt när det är mörkt. Sätter jag en pappersbit med ett pyttelitet hål i mitten framför mina pupiller så ser jag helt skarpt, alltså som jag borde se. Nu ser jag, minst sagt, dåligt. Kommer få se dåligt i hela mitt liv eller fixa glajjor som är täckta med ett hål i mitten. Wuäh.

HELT JÄVLA AWESOME


(Dör för Travie McCoy!)


CAN'T STOP


Sitter och luktar gubbsvett, även fast jag kallsvettades och vanligsvettades inatt så drömde jag världens skönaste dröm. Oh-My-God.


BAD AVVOKURRE, BAD!


Sitter och käkar upp mina kära avvokurrar, macka med creamcheese och dricker blåbär. Kult att innan jag gick och blev avokadoberoende så trodde jag det var supernyttigt, men så nu fick jag reda på att det är verkligen superfett(Visst är det enkelomättat fett men ändå) och att anorektiker som försöker gå upp i vikt äter det.. ePic phail.

LIVET SOM SJYKLING DAG 2


CHA CHA BITCHES! Hur mår ni? Jag mår azöööööööm. Lägger upp lite bilder på DAGENS SHOPPING!
Bild 1: Feeeett fashion bröd 9,90:- , Jokk Blåbärsdryck (fett bra att banta på, inget socker alls) 20:-, Ekstroems blaebaerssoppa (Kör lite vasaloppetstyle!) 2000:- , Philadelphiaost (FAN DET FANNS INTE LIGHT :( ), 2st Avvokurre 10:-/st , passion for fashion-frukt 5:-/st
Bild 2: Penicillin 10 dagarskur (Tips! Ta alla på samma dag så framkallar du dendär sköna känslan i huvudet som inte går att beskriva!) Halstabletter (Tog dem bara för att det va lakrits och att morsan betalar ;) )



WOHOOO! NU KÖR VI
PS. Ta bort alla nollor i mitt personnummer, coolio va? DS.

KÄRLEK ÄR FÖR DOM


KLAGOMÅL PT. 2


Jag är nära tårar. Vill ha en smärttröskel lika hög som Bob Marley var på sin dödsbädd. Är så jävla ynklig, ser mig själv ur fågelperspektiv ligga i fosterställning på ett kallt golv och gny som en nyfödd kattunge. Dock så skulle jag aldrig göra så utan sätter mig heller naken ute på gatan och sjunger bä bä vita lamm. Nöjer mig med en mamma som tycker synd om en nångång ibland när man pepprar henne med feberglansiga valpögon. Mest av allt är jag pissed off på att jag inte får träna. PH**KMEBKWRDS.

SPOTTIFAJ LISTA


ÖVERLEVNAD

Efter att ha sett denna film så sitter jag och sväljer självmant bara för att intala mig själv att det inte gör ont alls. I jämförelse med det där. HELVETE! Jag orkar inte att jag blir så jävla påverkad av film. Speciellt den här. Tänk vilken jävla bubbla vi lever i? Klagar typ på om man får en sticka i fingret, om nån rycker en i håret och så vidare. Är det moraliskt fel att leva så när folk är med om sånna här saker? Ska man bara låtsas som ingenting och fortsätta leva som en idiot? Tror ni nån psykavdelning tar emot sånna som mig? Kommer vara psykad i typ 3 månader nu. Shit.

WUÄÄH


Såhär ser min hals ut just nu. Känns som om det sitter en pingisboll med spikar i halsen. Fick tid klockan 10 IMORGON på vårdis.. HELVETE KOMMER AVLIDA UNDER NATTEN. Feber har jag fått också. Vagina också. INTE PZ.


N TO THE USSE

Fick världens tüngaste Valentines gift igår, en begagnad, lökig gympatisha av Larre. Trots att den tidigare samma dag agerat löktisha åt henne så luktade den fortfarande gott. Larregott. Ska gå på årets första AJK-Djurgården match med henne♥ Glad.

KLAGOMÅL

Blir sämre och sämre för varje timma som går. Känner mig FETT ynklig, hatar att känna mig ynklig. Hatar att bli tyckt synd om, hatar att inte orka saker man vill orka. Det jag måste orka nu är att plugga matematik, har blivit någon form av Einstein, sitter och räknar ut formler och ser sammanband i typ allt nowadays. Dock så försvårar jag allt jag gör vilket är den enda haken. Ska lägga mig och känna mig som den svagaste i världen nu. pz.

ALL WEEKLONG

everytime I turn around, something else was on its way to break it down. Far from home, I do feel on my very own. Two feet alone, on the corner of 1st n' Amistad.

SNÅWI

Hittade nyss ett stort sår på min ena halsmandel så dra mig mot vårdcentralen lite senare. Mamma är bäst idag. Är perfekt fotoväder idag så ska ut och fota sen också, pz.

EN VECKA KVAR, KÄRA VÄNNER


SJYYYK

Tja peeps. Vaknade imorse av att det kändes som en enhörning som fått sitt horn på tvären i halsen istället för på huvudet. Stackarn. Mamma vägrade skolan, åt mig. Ligger och vaskar strepsils och lyssnar på Tomas Ledin. Åh Gotland.. Blir Sthlmsveckan och Fekkeveckan denna sommar, fyfan vad jag ska må. 28 29♥

VÅRKÄNSLA

Jag Kommer - Veronica Maggio
Släpptes för 4 dagar sedan, har gett den några gånger. Börjar digga den mer och mer för varje gång jag lyssnar. Kommer dunkas flitigt i vår känner jag på mig, Veronica är lite vår för mig. Typ 17 år och Nöjd, lite Valborg och allt möjligt, typ bryggan och solen. Thumbs up!

CORNELIA


Måste bara tipsa lite om min enda trogna läsare som hängt med i vått och torrt, är alltid så gullig och positiv. Lite hennes förtjänst att jag började blogga igen. 
HTTP://EBBAOCHCORNELIAS.BLOGG.SE


BAIZ

Nej jag har ingen "G-rym B-logg", i varefall inte idag. Fyfan. Min ena halsmandel (lymfkörtel enl. Larre) har svullnat upp till tredubbel storlek och nu känns det som om jag sväljer taggtråd igen. Våren 2009 åkte jag på körtelfeber (Kissing Disease) och någon vecka senare halsfluss och senare halsfluss igen. Sen dess så har inte mina halsmandlar/lymfkörtlar svällt tillbaka och nu är det nåt jävla skit igen. Blir sjuk 1-2 gånger per år. YES EXAKT INNAN FUCKING KANARIEÖARNA WOHOOOO! Äsch, ska sluta gnälla. Om jag nu är sjuk då så får jag gå på smärtstillande 25/8. Ryktas även om avskedsmys hos Larre i hennes nya apartamento innan jag åker. Ultimata chillmode. Extremt. Godnatt fina ni.

BORING DAY

En väldigt tråkig dag, förutom dejten på McD med Mc Chicken Jr och en halv muffin. Blev inget jävla gym idag heller, kör verkligen dubbelpass imorgon och stenhårt sen i veckan. Rosorna är från i helgen.

HEART YOU

Sitter och kollar igenom gamla Matematik A-kursprov. Ska göra kursprovet efter lovet och på så sätt snabbläsa matte A och bli klart med all matte tidigare, om jag klarar kursprovet dvs. Hörs ikväll ska på Alla ♥-dag date med Larre efter skolan.

GANGSTARR


DIE MAUER

Idag var det din dag. Hoppas den var fin även fast den skulle spenderats med mig och Kalle. Älskar dig Loverboy, ses snart♥

BAJ NAJT

Det var glitter överallt, var så fascinerad att jag inte ens märkte när min påse med datorn i åkte ner i marken.

FL OO RBA LL

Några av de 100000 bilderna jag tog idag på Sirius-Storvreta, ska nog satsa på en karriär som innebandyfotograf. Jet.

2 FÖDELSEDAGAR & 3 FIASKON

Eftermiddagen har tillbringats i världens mest fotogeniska hus med en jättefotogenisk syster samt katt. Resterande hade nog inte världens bästa dag helt enkelt.. Men inte gråter jag för det, fick ändå spendera dagen med mina två familjer som är onormalt bra vänner trots skilsmässa. Min låtsassyster blir 21 imorgon, det firades idag med smörgåstårta och budapestbakelser. Ligger och rockar i Kallebejbs säng och lyssnar på Nirvana. PZ

IMMA WEARIN' MA SUSPENDAS

Åker till A to the llians och kollar på innebandy, ryktas om derby. Hämtar först upp Kallebejb. pz

DORMNING


CIRCLE ROUND THE ROOM HAVE FUN BREAKING MY WILL


SHAWTY WANNA BE A THUG


WOMAN


She's a woman, you know what I mean, you better listen, listen to me, she's gonna set you free


DUNKAD

Ligger i min säng, blir upphetsad av tanken på all mat som finns i köket. Blir arg av tanken på att jag måste vänta 20 minuter tills jag får hugga in. Det blir en jävligt lång dag på gymmet imorgon helt enkelt.

ROCK N' ROLL

(Lite WTF happen last night-känsla på denna..)
Tja peeps! Kom hem runt 3 inatt i en överpackad bil med dyngpackade ungdomar. Kvällen igår, ja vad ska man säga? Hade sjukt kul med öppen bar och massa gött folk i en raggarlokal. Kanske blev några gratisbärtz för mycket för min del. Vaknade av att Jenny stod och hoppade i min säng, jag menar, det är hon som fyller år jag så det skulle väl va tvärt om? Dagen kommer bestå av 18årsfirande med släkten, ska bli göttmos. PZ

AH EH MM


I'M LIVING IN AMERICA




Tja peeps! Uppdateringen idag har varit lika dålig som Mubarak varit i 30 år. Ehh.. Aa.. 
Ska snart kräla till bussen som tar mig till en lokal någonstans i Boländerna där det vankas 18års fekzter! Min syster blir 18 imorgon. Herrejesus. Känns som detta kommer bli en jävligt lång och artonårig natt. 
Eftersom jag är först med allt så ska jag självklart vara först med att gratta henne också, räkna med att se mig på scen vid tolvslaget och sjunga "Ja må hon leva" på finska. En av mina få dolda talanger. PZ


MONSTERS

Idag släpps Gaga's nya singel, Born this way. Sitter som klistrad och kollar på klockan, 3½ timme kvar!

LUNCHKNÅP

Hej fokes! Efter att ha väntat på bussen i 45 långa, iskalla minuter så kom jag äntligen hem. Sitter just nu och försöker klura ut en god lunch som ska bestå av jordgubbar, avokado och ägg. Kanske inte godaste blandingen men det ska nog gå! Senare blir det att trycka lite kaffe, göra mig av med den vita utväxten jag har fått, plugg och bubbelbad. pz

WINTR

Tror ingen missat den massiva stormen utanför fönstret. Tänker dock inte klaga för det gör inte saken bättre.. Hörs när jag förhoppningsvis kommer hem i förmiddag. PZ

WORK WITH LAYERS

Ska gå och lägga mig och förhoppningsvis drömma om glitter, tycker det är så himla mysigt. Relaterar det lite till min barndom som var, allt utom glittrig, typ.. Har inte hunnit med så mycket idag som jag hade hoppats på att göra, men tar nya tag imorgon då det bland annat står Informationsmöte om inviduella valet, 18års-fest och uppfräschning på schemat. PZ

GOLDENSUNRISE.


MED EN K-PIST ÄR DET SVÅRT ATT DISKUTERA


TRYCKER AVOKADO, SKRIVER UPPSATS, KOLLAR TAXFREE


PZ

Vill hem och träna. Skriver när jag är hemma, pz.

NIGHTYNIGHTY


BRUNI

Idag är det exakt 2 veckor kvar tills vi åker! Sist jag var på Gran Canaria var väl runt milleniumskiftet, ska bli riktigt kul att komma dit igen. Känns fortfarande för bra för att vara sant. I helgen ska jag ta fram alla sommarkläder och skor och börja packa lite, blir som en slags terapi mot vintermörkret. Det bästa med att resa är ju ändå att flyga, vårat flyg går vid 9 på morgonen så det blev exakt som jag hoppats så, uppstigning runt 6 tiden och glida vidare mot Arlanda. Hallelujah.

SO I'LL NOT WAIT

 

Kan ju vara det värsta när folk lägger upp musik titt som tätt med lyrics till. Men kan inte motstå denna. Det var kärlek vid första ögonkastet.


 

Amistad

 

By Isaac Slade/Joe King/The Fray

 

 

//Verse 1//
I found out
On the corner of First and Amistad
Where the west
Was all but won
All weeklong
Smoking his last cigarette
I said, “Where you been?”
He said, “Ask anything.”

 

 

//Verse 2//
Where were you
When everything was falling apart?
All my days
Were spent by the telephone
It never rang
And all I needed was a voice
It never came
To the corner of First and Amistad

 

 

//Chorus 1//
Lost and insecure
You found me, you found me
Blood was on the floor
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me
Always right on time
And so I wait for you

 

 

//Verse 3//
Answer this
Every time I turn around
Something else
Was on its way to break it down
Far from home
I do feel on my very own
Two feet alone
On the corner of First and Amistad

 

 

//Chorus 2//
Lost and insecure
You found me, you found me
Blood was on the floor
Where were you? Where were you?
Lots to say to you
You found me, you found me
Just a little late
So I will not wait

 

 

//Bridge//
So I’ll stand up to my full height
Maybe you’re wrong and maybe I’m right
Either way, I’ll break my stare
By the door I hold my hand

 

 

//Chorus 3 and outro//
Lost and insecure
You found me, you found me
Blood was on the floor
Where were you? Where were you?
Lots to say to you
You found me, you found me
Just a little late
So I will not wait
Much longer for some plan
So I plan
To go
All I needed was a call

COOLIO


För snart ett år sedan är denna bilden tagen. Då skulle jag nog aldrig kunna drömma om att mitt liv skulle vara så bra som det är nu. Jag kanske var sötare än vad jag är nu, men det skulle isånnafall vara det enda. Dum, blond (inte för att hårfärgen spelar någon roll för mig i detta sammanhanget), oerfaren, bortskämd, levde i en bubbla, ja det finns många ord som beskrev min livsituation då. När jag klickade mig in på Progress för några minuter sedan och upptäckte att jag hade fått MVG på en muntlig redovisning i engelska så slog det mig, jag har börjat bygga upp något som kallas ett liv. Äntligen har någonting träffat mitt huvud riktigt hårt och rört om jävligt mycket, jag har varit definitionen av kaos i ungefär hela mitt liv, men nu har jag börjat se livet ur en annan synvinkel och börjat ta vara på tiden. Det kommer nog hända alla någon gång, och jag är jävligt glad att det hände mig, i tid.

MIN SYMASKIN

Hej peeps! Ska återigen slå mig ned vid symaskinen och sy klart byxjävlarna. Hoppas verkligen resultatet blir enastående så jag slipper skämmas över mitt IG jag fick i högstadiet, hehe. Dansen var hur kul som helst, riktigt awesome lärare vi fick. Även fast jag inte fattar ett skit än så länge så tycker jag det är mega, när jag (förhoppningsvis) börjar fatta lite så kommer det bli megatwega! PZ

SKÖN..T


Ligger helt utslagen i soffan och har försökt sova i 1 timme nu. Har gett upp och sitter nu och dricker kaffe i hopp om att bli lite piggare, ska iväg och dansa vid 5. Första riktiga dansträningen, hur ska detta gå?


SEX.LOVE.CONTROL.VANITY


HELLO YOU


TRÖTT!

Har sytt klart 2½ par byxor nu. Runt 8-9 tiden började allt spåra ur för att jag blev för trött, har 1 ben kvar att sy nu. Fyfan har träningsvärk i armen för att jag sytt så mycket. Är så slut så jag vet inte vart jag ska ta vägen buhuuu, kommer drömma om sprättknivar och trådrullar inatt. Hörs imorgon!

SEWING

Såhär har det sett ut ungefär hela eftermiddagen, har haft syjunta för mig själv. Har sytt in och lagt upp byxor. Det är svårt att vara dvärg those days. När jag hade gjort klart två ben så drog jag till gymmet, sprang och cyklade. Körde cardio denna gång, ska fortsätta med syjuntan nu. PZ

AMISTAD-LARRE


Under de kommande två veckorna så har jag turen att peppas av en PT. Hon är väldigt anonym men hon kallas Larre av mig och Kalle. Den enda kvinnan jag känner som har lika högt IQ och lika stor muskelmassa som mig. Vi är lika dåliga på allt som har med kärlek att göra. Finner nästan inga ord till hur bra hon är, har även tagit mig friheten och kallat henne bäst. Kanske för att hon hittade "Amistad" och är lika beroende av You found me som jag är, fast det är självklart några fisar i världsrymden jämfört med vad hon har gjort för mig. En läskigt bra tjej helt enkelt. 

Lost and insecure
You found me, you found me
Blood was on the floor
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me
Always right on time
And so I wait for you

NYÅR 2009-2010 HAHA!


JAG TIPSAR: HUR DU ÄGER EN TOM TUB


FLUFFY AND DRUGGY


DEFFMODE

Godmorgon bröder och systrar! Medan mor min ligger sömnlös och räknar personer till Jennys 18årsfest på nätterna så ligger jag och tänker ut det perfekta träningsprogrammet. Tanken är att jag ska köra någon typ av deffning och kolla om det går att få fram muskler på bara 2 veckor med halvhård träning, kult va? Har ju lätt för mig att bygga muskler och när jag var 10 så ville min mamma att jag skulle satsa på en karriär i bodybuilding eftersom jag hade mer muskler än skinn ben och fett tillsammans. Då. Nu har jag lite gott och blandat hehe ;) Jag vågar inte svära på att jag ska följa ett strikt träningschema, men käket ska jag köra stenhårt med. Ska nog börja äta barnmat. Verkar ju funka primero, vadå, benpipor är väl snyggt? pz♥

ANIMAL

Ska sova nu, hörs imorgon. Känner att det kommer bli en bättre bloggdag. Godnatt!

GOTT MOS

Körde slut mig på gymmet direkt efter maten, trodde jag skulle spy på den illaluktande gubben bredvid mig. Älskar när svetten rinner ner från pannan i ansiktet, så himla mysigt!!!!! (jet) Anyhow, ska käka lite flingor nu och är ledig imorn så ska inte klaga på jävulsuppsatsen som gick åt tjotahejti när man tydligen inte skulle skriva någonting från sitt egna huvud. Får ställa allt till rätta imorgon. pz♣

PLAYA DEL INGLES

Idag bokade mamma mina och Lovisas biljetter till Kanarieöarna, jag är så peppad just nu att jag kommer drömma om vad jag ska packa ner. Nu är det på riktigt! 22/2-1/3 2011

AMISTAD

Lite mer brutal verision av You found me. Passar perfekt.

GANSKA GAY



Att sätta på mascara har blivit lite som en hobby för mig. Har suttit i nästan en timme och bara målat och byggt upp mina fransar en gång. Ögonen är liksom det som först fångar ens intresse, ivarefall för mig. Nu när pengarna krisar så använder jag mig av gamla ligg. Jag börjar med att ta på massa lager med den första mascaran, dock så ska det aldrig bli så mycket så det klumpar sig, låter det torka emellanåt och målar på mer. Boostar upp genom att dra borsten i sidled några gånger och målar sedan vertikalt. Sen låter jag det torka lite, sen tar jag min älskade rosa mascara som tyvärr har tagit slut. Använder typ bara borsten (den är bäst!). Sen när allt torkat så tar jag den sista, som ger ett taggigt och kaxigt intryck. Tillsätter svärta. Herregud. Fyfan vad gay. Aja, ENJOY!


THAT'S HOT!

Sätter mig och försöker avsluta Idrotts/Svensk-uppsatsen, är ganska nöjd såhär långt. Hoppas på ett MVG denna gång. Får se om jag kommer iväg till gymmet ikväll, blev lite upphetsad av bilden på mig själv med biffiga arm/ryggmuskler. Tänk att jag har mer muskler än vissa killar i min ålder. Manliga kvinnor, grr..

MIRRORS


Tja peeps! Kom nyss till skolan, börjar inte förns om en timme så sitter och lyssnar på Natalia Kills. Den släpptes tydligen för över ett år sedan men jag hittade den nu och den har gått på repeat i ett x antal timmar nu. Eftersom jag har en timme kvar tills Naturvetenskapen börjar så ska jag plugga lite och öka koffeinintaget drastiskt. pz!

GODNATT PEEPS


FASCINATED


(Viggo Cavlings röst behöver vi inte ens nämna..)

Jag är så himla fascinerad av Cimon Lundberg. Jag kan verkligen inte sätta fingret på vad som gör så att jag sitter som trollbunden framför skärmen så fort han öppnar munnen. Han var den enda anledningen till varför jag kollade på Paradise Hotel 2009, dock så kollade jag bara för att han var snygg. Till en början. Sedan öppnade han munnen, och där satt jag. I 10 timmar satt jag och kollade på avsnitt efter avsnitt och försökte komma underfund med varför jag blev som en förtrollad så fort jag såg honom. Det blev ju inte bättre när han började blogga efter och jag såg att han var en gud på att skriva och förmedla känslor, hans sätt att nå ut till människor och hur äkta han är har blivit till en helt ny stil. Folk kopierar sättet han skriver på. Hur sjuk är inte det? Vet inte om det är negativt eller positivt. Kanske lite skrämmande med tanke på att man inte själv kan komma på hur man vill formulera sig. Tror ni jag blev lite glad när jag såg att han börjat skriva krönikor för Nyheter24 varje måndag eller?
En klar tiopoängare helt enkelt, utseende blandat med hjärna. (Och lite hjärta)


I'm a slave for you.


ÄLSKADE ÄNGEL

Hej kompisar, rörelseaktiviteten för dagen har varit på noll. Låg nästintill död och avsvimmad i min beloved säng, precis innan jag såg ljuset så klampar Herr Papi in i rummet och agerar ängel Gabriel och tar mig till bilen. Vi kastade ut Kalle vid Vreten så hon fick gå hem. Satt i bilen och helt plötsligt kommer en pizza med en diameter på typ 2 meter in bredvid mig och där dog jag precis när jag höll på att ta mig ur koman. Har nyss smällt i mig 1/5 av bjässen, satt fint i kistan som ekat tom sedan 12 imorse. Ska chilla med andra familjen nu och pösa i soffan. pz&♥

1 SPLIFF A DAY


I BIFFIGA KVINNORS SÄLLSKAP


DANGEROUS

Plättar med chokladsås, söndagmorgon med Kalle. Topp 10.

FORGOTTEN, BUT OH SO LOVELY


MMM...

Ger mig av på äventyr med Larre. Men först, lite krubb i kistan!

VÄRLDENS STÖRSTA PANNA


LYSRÖR

Taggelitaggish hem till Stv nu. Blev en värstingfrulle som Ulli gjorde i ordning, ägg och bacon. LatR!

GLAD I NÅGRA MÅNADER

Jag menar, är det sant?! Har de smygsläppt massa band eller nåt? Looptroop också? Nyp mig!


22:00


LET'S MYS

God kväll! Har varit på lite födelsedagsfirande i Tunabackar. Rullade hem till fari och har parkerat mig i min bebis, Herr OP. Blir hemmamys ikväll för hela slanten. Sen blire rajraj imorgon. pz&♥

DROP U


TAKE YOUR CLASS, SHAKE YOUR ASS AND DROWN IN THAT MARTINI

Hittade en kokosolja som jag fick för mig att ha i håret. Aldrig känt någonting lenare! Orkade varken platta håret eller sätta i löshåret så fick bli en megaslickad toffs, satte på mig militärtröjan och sminkade mig som en militär. Känns lite väl militär över hela mig idag. Classy.
(Sätt över ena fingret på min vänstra skallhalva, då har ni en tvättäkta militär, snaggad och grejer!)

CATCH THE MOMENT

(Ja bilderna kunde blivit så mycket bättre, ja jag använde ett för högt ISO, nej jag använde inget stativ, nej jag har inget makroobjektiv)

SNOWY CAT


DUMMA I HUVUDET PT. 2


SOVTIPS MED MATTI OCH EPIC 02:03


MISÄR I MÖRKRET, HJÄRTAT BULTAR MOT FÖNSTRET

Han var min hjälte 2010. Snooks splittrande lämnade ett stort tomrum i svenska hiphopen, och mitt i sommaren, kom han, min egna solstråle. Egentligen så ville jag inte lyssna på Oskars låtar förrän Daniel också kommit ut med något nytt, jag har fått någon fix-idé om att Oskar är dålig. Sämre än Daniel. Kanske för att han kom ut med en platta som soloartist före Danne, som om han hade kommit över Snook fortare än Danne. Är nog mest arg på båda två för att mina barndomshjältar gick skilda vägar, och Oskar fick ta stryken. Dock så har jag alltid gillat Danne mer än Oskar, eller, ja. Båda två är ju genier som musik-Sverige tycker låter oförskämt lika varandra och menar att dem inte behövt splittrats eftersom dem båda gör lika musik. Fel. Jävla pessimister är vad ni är. Anyhow, det jag egentligen ville nå ut med det här inlägget var att jag har fet-glömt att påpeka hur fantastiskt bra hans konsert var. Bandet och D har en sådant energiskt uppträdande att man blir alldeles ställd när man ser dem. Älskade allt med hela jävla köret, ljussättningen, kören, bandets blåmålade naglar, svetten. Allt förutom publiken. Vilka jävla medgångare. Små flickor i 13års åldern som var längre än mig och trängde sig framför och skymde sikten med deras övergödda axlar, som egentligen inte har någon aning om vad det är för musik han skapar. Vart han kommer ifrån, vart hans musik är inspirerad ifrån. Tydligt exempel: Professor P och DJ Akilles kliver in och presenterar sig som Dannes warm up. Jag och A går bananas medan alla ointelligenta pissungar som lyssnat på Lilla Lady och Dum av Dig 11 gånger på Spotify bara stod och glodde på de som om de vore apor på Skansen. Efter 20 minuters fröjd för öronen så börjar DE PLÖTSLIGT BUA, MAN BA HALLÅ?! Ska ni åka ut med Snoopy-trosorna före eller? Knuffade till ett fetto bredvid mig som buade högst av alla, gav henne mördarblicken och hon var ute ur lokalen på fem röda. När Big D kom in på scenen efter 3 timmars köande, knuffande och stånkande så fick hela publiken dårpippi och jag och en till flicka i min ålder som också var 156 minus, blev mosade och ihjällökade på samma gång. Jävulskt varm och så men vafan, Danne lökade mer än alla oss tillsammans. Spelningen var som hämtad direkt från Kenya. Ser fram emot Våren och Sommaren med Danne. 2011 är ditt hjärtat.

WOHO

 


TORN

Okej, att sova skulle jag tydligen fetglömma! Slår till med en back-inte-the-days-ligga-vaken-tills-det-ljusnar-natt (får ligga till typ...10 då?) Aja, ska lyssna på lite gammal musik och skicka in Filmanalysen som det är deadline på om 7min..  Hehe lotto att jag kom på det just nu.

I CAN'T AFFORD TO LIVE IN YOUR HELL

Hej fellaaas! Kvällen har ägnats åt att leta resor och olika stipendier. Nu är även mamma med på noterna. Hörs imorgon, är ledig.

NOSTALGIA PT. 2


GMORNIN'

Sitter och skriver om Dramaturgi, kom inte på en film som jag skulle kolla på och analysera. Så tog den jag senast kollade på, Step Up 3D. Har bara lunchen kvar sen åker vi till 08. BAI

IIIH

Godkväll! Sitter nyduschad och kollar på tv. Blev ingen dans ikväll, skönt med lite vila though. Är på goshumör(!), skulle vara hur gosigt som helst med en liten vit puderpuff att mysa med.. Men det närmsta jag kan komma en vit puderpuff är Suz, och hon är tyvärr bosatt hos papi och det är inte jag atm. Ska lägga mig inom en pisskvart. Idag när jag skulle leka hemmafru och handla med mor min så bar jag kassarna från bilen, kommer in i köket och CRACK så går min jävla nagel av. Fyfasen säger jag bara. I samma veva då jag var känslomässigt instabil så ringer mobilen, ett jävla 08-nummer, får hjärtklappning som orsakar en ringa smärta vid hjärttrakterna. Jag svarar "HaAAallÅÅåå" med inslag av målbrottsröst.
- "Hej jag ringer från EF Highschool blablabla.."

OHNO! tänkte jag och fick ännu mer hjärtklappning, assååå shiiiiit. Tack kärringjävel för att du påminner mig om min abstrakta dröm om High School i USA. Fortsatte att konversera vardagligt med tanten som bara ville väl men ringde på fel tidpunkt och vid fel tillfälle. Har torra händer och kinder, måste gå och smörja in mig. Godnatt kära vänner.

HA-HA


LATTEPROBS

Hej kompisar, sitter och dricker kaffe. Ikväll är det street som gäller, kommer komma hem ganska sent och imorgon ska vi till Fotografiska med klassen. Kommer avverka ett x antal lattes imorgon, och med en budget på typ 50 kronor som ska räcka i ungefär 1 månad så måste jag prioritera bort ett x antal lattes denna månad, helvete vad folk i min omgivning kommer få gå på nålar...

PLAYDEING

Har suttit och kollar flyg i en stund, går inte att komma under 2500:- utan mellanlandningar på 24h. Vi får helt enkelt chansa och vänta tills the real deal, sista sista minuten. Woho.

110202


KISS MY BP


Har inte så mycket att säga om idag, ska hem och äta och sova efter skolan, sen dansa igen. TJING

NIGHTYNIGHTY

Var på Ragga/Dancehall 18:30, det var mycket roligare än igår. Fortfarande det där problemet med koordinationsförmågan men det ger nog med sig med tiden. Har drämt i mig så mycket krubb nu så tror jag kommer spricka, dock har jag ingen mättnadskänsla alls, skulle kunna äta lika mycket till. Gud, ointressant inlägg. Ursäktaursäkta. Hörs imorgon :)

SÖT MAMI


PAPERWORK


Tudelidu, sitter och lyssnar på ravemusik och designar mammas nya logga, går jäättebra, hon blir ju aldrig nöjd. Ska även skriva lite på megauppsatsen och ja jag lever i min onepiece, kommer dö när den ska returneras, 3 jävla veckor </3

HAHAHA


RSS 2.0