FOLLOW ME [KLICKBAR]


DC

Tja coolios. Sitter och luktar äckligt efter ett pass Feminine Vibe, Medium(?). Emma Slaffset Engblom råkade kolla fel på åldersgrupper så vi hamnade på ett mediumpass istället för nybörjarpass. Själv har man ju dålig koordinationsförmåga så det var mest att skaka lite på röven och se glad ut. Tar nya tag imorgon och resten av veckan då vi kör på nybörjarnivån där jag nog hör hemma, ska dra en bad nu. Tjes.


HAPPY IN L.A.


Schysst resultat på matteprovet trots missöden + Latte = Glad och pepp Johanna

COMBO



Godmorgon! Måndag, nya tag och en sån dag då jag tar på mig färger som inte har någon röd tråd alls. Pepp!
(Och vad är det med mig och fula händer?)

DISGUSTING


Sitter med nymålade naglar och känner mig allmänt homo och pepp på livet. Har snackat lite med Engblom om imorgon, ska softa järnet. Veckan inleds med längsta dagen denna skolvecka, ska dock få tillbaka min älskade mössa av Kalle som tjålade den nån dimmig partykväll. Har även dryga 1500 kr på sparkontot till Playa del Inglés. Undra hur det går för fröken Lovisa med den saken, får hoppas på bra. Ska lägga mig och läsa lite nu, Godnatt!

PICTURES I DIDN'T EVEN KNOW EXISTED


GLORIOUS

Hej, tja, hallå, zup? Sitter och lyssnar på låtar från the 90's. Herrejävlar asså. Kommer så väl ihåg när jag satt framför ZTV (ja ni vet "zätateve") som fanns istället för MTV när vi var små. Aa iaf så dök denna låt plötsligt upp och där satt jag, som paralyserad. HERREGUD! Vad inåthelvetesjävla snygg han var! Ashton Kutcher har en äldre brorsa säger jag bara. Jag tror det var första gången jag kände någon sorts kärlek till en människa i hela mitt liv. Kommer ihåg att jag började gråta när den var slut. Youtube eller nåt fanns ju inte när jag var yngre så, där satt jag, dag ut och dag in, och väntade på GLORIOUS OCH ANDREAS JOHNSON. Här har ni musikvideon eftersom YT har inaktiverat inbäddning. My god.

ITS NOT THAT I DON'T WANT YOU BABY, I REALLY DO


SETTIN' UP


I CARRY YOU HOME

Sneakpeak på ryggisen, får bli en bättre sen.

SUNDAY


SO TIRED I COULDN'T EVEN SLEEP


VÄRLDENS COOLASTE KEPS

Min kamera bråkar ju verkligen med mig. Först försvinner kamerahållaren till stativet och nu minneskortet. Dyker det inte upp inom snart framtid så blire pisk.

LOVE FROM BARCELONA

Hej peeps! Är stoked som fan, ska snart in och handla lite med mamis sen ska vi åka och sälja min iPod. Har även bestämt mig för att flytta ur mitt rum, mer om det senare. Köpte en backpack igår som jag spanat på sedan jag såg Wynaut, whynaut? tänkte jag och copycatade henne. Skäms lite men den är så snygg så jag kunde inte låta bli, och så var det rea. En liten fågel har även viskat i mitt öra om lite extrajobb, jag gör nästan ingenting på helgerna förutom någon enstaka kväll, så varför inte börja make some money? L8ER!

MaA

Har gjort klart matteprovet nu, hade varit mer nöjd om jag gjorde kursprovet i MaA också men hann tyvärr inte med det. Ska möta upp Larre för en kaffe nu och sen ska jag hassla lite. HEHE

MILKY, CHUNKY

Allt är i sin rätta ordning igen. Fick mina ägg i morse så slapp gå och strypa tuppjäveln (även om det hade varit en upplevelse). Idag fyller min svåger(?) 18 år! Ja fyfan grattis på dig, och på min systers och din 1,5 års-dag! (Snart kanske jag börjar tro på kärlek ändå?)
Ska in till skolan och göra mitt matteprov som jag så smidigt*host* drog ifrån i måndags, och kanske känner jag mig så smart för att göra kursprovet i Matte A också, men bara kanske. Ska gå och göra nr 2 nu. Ha en underbar dag med mycket kovältning!

SKINNY BOY

Mina smalben kliar som jag-vet-inte-vad, snart kommer mamma och Thomas hem och det betyder att jag kommer in i vanlig dygnsrytm igen. Jag går och väntar på något, som jag inte vet vad det är, med hjärtklappningar var och varannan minut. Små, små dubbelslag som gör ont. Det pickar verkligen, vill ut ur kroppen, springa iväg och kolla bak på mig och skratta. Är onödigt stressad och inte fan hjälper det att jag aldrig tar tag i saker, passar tider eller förtränger allt som folk säger till mig. Jag bryr mig knappt om något längre förutom skolan eftersom jag hela tiden vill lära mig, jag vill ut i världen. Tänker på USA non-stop. Vill komma ifrån denna otillräckliga vardag jag befinner mig i. Är så jävla trött på folk som bara är, som bara finns där och inte gör nån nytta. Jag vill inte fastna i skiten och fortsätta bara vara. ph**k me backwards, låter som världens pessimist fast i själva verket är världens optimist. Är nog för att jag inte fick mina ägg imorse. Fyfan vad arg jag blev, slut på ägg, när fan tar ägg slut egentligen? Var så sugen på att gå några kvarter och spöa upp tuppjäveln som låter varenda morgon klockan 7 och ta hans bitches ägg och steka till frukost. Kaffet blev för starkt också. Mådde piss hela dagen. Nej, snart går jag och lägger mig och vaknar upp imorgon som den optimist jag är. Rutinerad som jag är så ringde det alldeles nyss, jag blev så förbannad att jag flög upp på bordet(?) enda fotsulan körde jag rätt in i den vassa kanten, kör en halffaceplant ner på golvet, springer och skriker hallå i luren och hör en förvånad Caisy (låtsasfarmor) som skulle vara lite snäll och säga att hon hade ställt semlor i kylen som vi kunde äta. Jag smälte och blev ödmjuk igen. Har jävligt ont i foten, men med sex stycken semlor och en person i huset så ska det nog kunna fixas.

HOMECOMING

Zup? Idag kommer mamma hem, välkomnar henne med öppna armar. Har fått prova på hur det är att vara "vuxen" i en vecka nu, eller ja, jag har dock haft det jävligt soft med en syster som är ungefär lika pedant som mor min. I förrgår kom pappa och Ulli hem från Thailand och det innebar lite smått och gott, tror även mami skulle dyka upp med nåt fint. Det bästa med deras hemkomst är förstås att få riktig mat och att ALFAPETET KOMMER HEM!! Jävligt diss på att det följde med till Egypten, hade underhållt mig och mina vänner många tidiga mornar föregående vecka. Och ännu en förjävlig sak är att kamerahållaren till mitt stativ har gått och gömt sig, antagligen blivit skrämt. PH**KME.

TAKE ONE

En skam att de går under namnet Swedish House Mafia..


Ser att ungefär varenda kotte sett Swedish House Mafias "Take One", kollade på den för några veckor sedan och jag själv gillar det SHM gör men, ursäkta, vad i helvete? Blir så grymt arg och provocerad på dessa tre svin som hela denna dokumentär handlade om. Visst sex, drugs & rockn'roll(house)-livstilen är säkert skitkul men detta var ju bara fjolligt. Tre smygfeta snubbar runt 30års åldern vars bäst före-datum var för typ 10 år sedan. Blir ju äcklad bara av att se på dem, lite "coola" tatueringar här och där, smör i håret, försöker skapa stilen med kläder som är till för tonåringar. Är ju ofattbart hur de här 3 tomtarna kan vara förebilder för killar i våran ålder. Blir folk verkligen inspirerade av detta? Är det sådär en förebild för tonåringar beter sig/ser ut? Bröt ut i hysteriskt skratt när Ingrosso vrålade ut nåt om att han skulle "fuck this club in the pussy", snälla lilla feta grek, det enda du kommer få fucka in the pussy is your old grandma. Blev lite lugnare när slutet närmade sig och dem visade hur "One" kom till. Det enda som faktiskt var bra på hela dokumentären var när de faktiskt skapade musik, det är det enda de är bra på och ska hålla sig till. Välkomna tillbaka när ni skaffat er ett gymkort, tvättat ur smöret ur håret och skaffat er en tjej som älskar er för de ni är(inte horor som använder er som sugardaddys..). Fast det kommer aldrig hända..

07:25

Morgonkaffet blev för varmt, äggröran för kall, mitt hår för fjångit, trodde jag skullee ta 08:22 bussen istället för 07:52.. Bra start på denna dag? Nej.

TZOFT



Chillar hemma hos mormor nu och snart kommer Jenny så vi ska kirra lite krubb. Lägger all energi på återhämtning atm. Efter så vankas det mys med Kalle. Brb

LITEN_KIWI

Har fått i uppdrag att hjälpa En liten kiwi från Mikronesien med hennes bloggdesign, för jag är ju så bra. Kom med ens att tänka på min förra hotmail-adress, Kattungen_94. Fick ju smeknamnet Kattungen därifrån, gamla goda tiden.

KIRBUR

Hej peeps! Ligger utslagen i sängen, känner att man lever liksom. Har varit hos tandis och misshandlat mitt tandkött och spänt tandställningen (blir soppa i 3 veckor nu..).  Kollade igenom några bilder nyss och såg ett tydligt mönster jag gör med handen. Är nog lite våldsam ändå, i mitt undermedvetna, lite sådär halvt beredd på om någon skulle komma och puckla på mig. Eller så var jag bara en boxare i mitt förra liv, typ "släpp aldrig garden".
Mitt hår på bakhuvudet är som ett fågelbo, skulle inte förvåna mig om en liten skata tittade fram där, jag har samma smink som jag har haft sedan i fredags, min säng har fortfarande inga sängkläder och jag köpte en fryst pizza till middag. Kaaaaanske dags för mamma att komma hem nu..

VEM VARE? VEM VARE SOM KOM?


PUT EM' IN UR MOUTH


TREDJE GÅNGEN GILLT



THESE H8ERS COULDN'T GET TO WHERE I AM


LAMPFUCKERS

Hej alla vilsna själar där ute. Ligger som en utslagen sjöko med Lovisa i min säng som inte äger några sängkläder längre. Hon har varit här lite till och från i ungefär ett dygn. Mår bananas och jag lever bara så ni vet!

I Fredags så låg jag och chillade i min underbara säng då ens viss Emma Engblom stormar in i rummet och sticker upp huvudet i min lampa. Jag undrar vad i helvete och frågar Emma vad som pågår, hon svarar lyckligt att hon var i rymden eller nåt. Jag bestämde mig för att följa Emmas exempel, skönt att va i rymden tänkte jag. När jag stack upp huvudet i min lampa så öppnade sig en helt ny värld, vi var inte längre i samma dimension längre. Wouch! Mixen av glödlampa och krussiduller var helt awesome! Trodde man hade injektionerat nån sorts tyngre drog. Metoden kommer jag använda mig av när morsan kommer hem och går loss på mig igen, skönt att komma ifrån verkligheten ett tag och bara chilla lite i en lampa. Liksom, vad gör det om hundra år?

DEAD MAN WALKING *NOT*

Hej mina små offer! Lever typ inte, smell you later!

PH**K


DEATH WILL DO US (APART)


Kom nyss hem från stan med Empa, under dagen har jag uträttat en del. Chillade med Felli, hookade med Erik. Sitter nu och dunkar Bromance. LET'S GO FUCKING MENTAL. Hörs imorn, eller inte!

OP


NAVYBLUEREDWITHE

Tja coolios! Hur mår ni? Jag har fixat så man kan kommentera och se alla inlägg igen, blev lite ledsen i ögat när jag såg att det inte fungerade. Men sedan så kom jag på att jag är ganska bra på att koda och vips så såg jag det DOLDA felet och fixade det! Guuuuud så braaaaaw jag ärw! Assåh!
Nej men vafan nu börjar nåt elektronikshit tjuta sådär mystiskt igen! Tror jag behöver påfyllning i maskineriet, lite äggröra och kaffe får de bliv! Ni får en dagens outfit också, jävligt mycket till outfit. Hoppas folket på stan vänder sig om och kollar, det är underhållande.
CYA

WAN'T A PAIRING

//1. Fråga inte, tänkte bara att om jag NÅGON gång överväger tanken självmord, ska det vara så ska det vara. Mitt i pallet!

2. Traskade omkring i en välbekant affär och hörde något locka på mig, eller, den skrek rättare sagt på mig, tvärs över affären. Fy så ohyffsat tänkte jag och gick dit, och där hängde det coolaste och nördigaste jag sett i hela mitt liv. Typ som jag då (tror jag att jag har en liknande känsla från ett liknande plagg från dagis som jag försökt pressa mig i ett x-antal gånger). Det var kärlek vid första ögonkastet . Dock en oåtkomlig sådan. WHATTHEPH**CK tänkte jag när mitt livs kärlek hade planerat sig in så dåligt, 9 dagar innan löning. För i helvete jävla älskling, lek inte så svårfångad.

3. Insåg precis hur onormal jag är, då är det dags att sova.

RAGE

Ååh är så arg! Låg och chillade och filosoferade lite för mig själv då Lill-Hitler plötsligt stampade in i huset och skriker tre saker i samma skrik(beundransvärt!) typ: "GAHABDS<AHFBDSHBFVAFANHARUENSTEKPANNASOMÄRÄGGIGFÖRTAUNDANDITTSMINKPÅTOALETTETVMF"
Min kropp som var inställd på chillmode och att ingen skulle tjata på mig i en veckan fick en smärre chock. JO MEN SJÄÄÄÄÄLVKLART SÅ SKULLE NÅN FÖRSTÖRA!!! I min röv att jag skulle få chilla konstant i en vecka.

I'M THE KING OF MY CASTLE


(valkigt knä? hur the f*ck tränar man knäna?)

Yo peeps! Inleder min FF-vecka med att hoppa lite i sängen, spela baseball halvnaken, sjunga glasskälvande opera, ge mina pojkar lite godis och börja bygga ett bo inne i mamis och Thomas rum. Fyfan vad jag mår!

Edit: Det är kläderna jag köpte, känner att jag halkat in lite på baseball/college-stilen..

IT'S MY LUCKY DAY MUM!


Var på H&M och köpte lite saker jag spanat in en längre tid, så fick jag sms när jag kom ut därifrån att det var clubdag imorgon och 10% på allt.. Stört mycket tur!

NOT MY CUP OF TEA

7 AM
glad, hyperaktiv och ensam hemma, can't be better!

ME N' MY BOYS

Från och med imorgon så lämnas jag ensam med Aron, Zigge och lilla huset (Jenny också men hon kommer aldrig vara hemma) och fa-an vad vi ska chilla. Jag och mina pojkar. Zigge är ju hur gullig som helst, piper som en liten näbbmus när han inte fått mat efter 20:30, på pricken. Som en liten alarmklocka, sen efter en halvtimme så glömmer han bort att han har fått mat och börjar pipa igen, hela huset har fått dårpippi ett x-antal gånger på stackars lille matvraket. Men nu när vi har FF så ska han få mat varannan gång han piper.. Och så har vi Aron aka. Storpucko döpt av Thomas. Min lille nallebjörn (Ja Aron förstås, inte Thompa..), som alltid kommer och kryper upp när man är på sämsta tänkbara humör och ska tvätta sig. Han luktar fan själv ur munnen och det gör inte situationen bättre, ibland vill jag bara flå honom levande. Men ser så ser jag in i hans vintyriga små skeva ögon och då smälter jag, som vanligt. Mina älskade pojkar♥

ABOUT SLEEPING

Yo dudes. Jag har alltid haft lätt för att somna, enda sedan jag var nyfödd. Mamma bara gick och väntade på att jag och min syster skulle bli de där kolikbarnen i en nybliven tvåbarnsmorsas mardrömmar, men, det blev vi aldrig. Dock så börjar jag bli misstänksam på ett eventuellt bakslag som kommit några år senare. Eller ja, många år senare. För cirka två veckor sedan så började jag ligga vaken och fokusera på ljud, de flesta av ljuden kom från alla elektronikapparater i huset. Det tjöt så inåt helvete mycket att jag blev tokig och funderade på den brutala sista utvägen att nocka mig själv så jag tuppade av. Och sådär har det fortsatt, tills idag då jag bad min kära moder om en sömntablett vilket jag tydligen kunde fetglömma. Tack morsan, ännu en sömnlös natt.

Edit: Ser att det inte går att kommentera, åtgärd?

YE BWOI

Vi tyckte lika små fellas. Får se vad norrbaggarna går för nu med allt..
EDIT: Ni verkade lite pucko i pallet, jag ska skicka tillbaka min med stjärnor för att få en ny.

YOU KNOW ME

"cuz I'm just a teenage dirtbag baby, like you"

I DIDN'T SAY IT WAS ME


Jag tror du vet att du är lycklig när du klockan 07:30 cyklar till bussen i 5 minusgrader och kommer på dig själv med att le åt ingenting.

OP-S

zup homies? Snackade lite med norrbaggarna om min OP idag, den har blivit urtvättad så jag ska få en ny. Frågan är bara vilken jag ska ta.. Den med stjärnorna har jag redan och den känns mest "mig" tillsammans med den mörkgråa. piz


create free polls | comment on this

RIPOFF



WeSC


NO WAY TO KNOW, HOW LONG YOU WILL BE NEXT TO ME


Why'd you have to wait, to find me, to find me?

TYVÄRR UPPSALAUNGDOMAR..


Varför har ni fått för er att jag styr för? Jag? Styra? Haaaaallåå...... ^o)

Det enda jag styr åt er i helgen är pålen i era rektum. Så ni får slåss som hyenor om ett lejonkadaver efter ett annat place att rocka. Piz.

FUNFLYER MID


WHY DON'T YOU CLOSE YOUR MOUTH


Jag tror nog man ska vara glad
Vissa barn fick pissa ner sig i en Pampersreklam


COME WITH ME FRIDAY DON'T SAY MAYBE


CAN YOU GO DOWNTOWN WITH ME?


Ska utforska lite caféer downtown, CYA


SHIPPED


KISS MY:10AM


DAMN, LIFE'S GOOD

And just to spice it up a bit, "alla" mina föräldrar tar sig friheten och lämnar oss alldeles ensamma hemma. I 1 vecka, hörde jag gris?
Och imorgon kommer bebis. Fan vad hype!

FAVOURITES BLONDE/GINGER



BODYPUMP


PLAYA DEL INGLES 2011


IT MUST BE AEGREN



I HAVE THAT VISION


BACK TO 15TH CENTURY


MJZK 2010


SHOE YOU!


ALWAYS A LIGHT IN THE DARK


FAMILIAR?


OBSCURE


2 1000&11 YEAR OF MAINSTREAM


RSS 2.0