MADE IN NORWAYZUPP?? Idag har jag inte gjort så mycket på praktiken förutom att redigera om hela förra bilden jag gjorde pga. fel filformat. Imorgon klockan 5 ca går jag upp för att ta mig till Arlanda där jag och Martin ska flyga till Galapagosöarna och fota jättesköldpaddor.

Skchh.. Ska till Luleå och fota Sveriges största byggarbetsplats eller något. Kult. Gråter INTE på bilderna, satte i nya linser och orkade inte gå och ta bort sminket. Köpte ny tröja idag också. PZ


BUT I'M NOT THE ONLY ONE
Zuppp?? Resten av kontoret har dragit ut på lunch, hade med mig matlåda idag så stannar här istället.


FWAKTAG


Har aldrig märkt hur URUSEL kvalité blogg.se har på bilderna. Sjukt. Här är en av bilderna som ska ut i tidningen som jag nästan är klar med. Har fotat, ljussatt och redigerat all by myself, ha ha! Kan inte släppa det där med kvalitén. Hörs snart!

LOAD UP ON DRUGS, KILL YOUR FRIENDS IT'S FUN TO LOOSE


Här är en bild som jag redigerat åt A&M. Håller på med en hel "serie" bilder där vissa ska med i en tidning. PZ

!HARAM!

Hej kära&okära läsare. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min super bögiga uppdatering. Jag ska bättra mig (handen på koranen) HARAM! Idag har jag bögat mig hemma, myst med aron. Sen åt vi söndags middag hela familjen Andersson. Imorgon äre prakke igen och jag ska hjälpa dem att flytta till de nya lokalerna i boländerna. Sen måste jag träffa mina vänner i veckan för jag smyg saknar alla.  I helgen har jag supit :P (kräkts) hehe, gått på breaking dawen part 1. Så underbar. Ville gråta hela filmen men gjorde inte det hehe. Sen åkte jag bussen hem och fick sitte bredvid en man som luktade curry. Chillade med Aron hela kvällen igår. Puss

Jag i mina bästa dar

(Det är ddeeeeuuut som skrivit hela inlägget, inte för jag varit med henne hela helgen utan för att jag är stalker/Ove sundberg. Tack o gayhej)

PRAKTIK


Hej vänner! Bättre uppdatering utlovas då jag ska ut på praktik i 4 veckor nu. PZ

BARA KOM HÅLL MIG VAKEN INATT
Zuppp?? Hej och förlåt för i helgen. Det var liksom inte meningen. Har fyllt mina ack så gråa dagar med prov. Fast det är trots allt bara Onsdag. Hade EngB-prov idag, opluggbart(?) men det gick sin väg ändå. Avslutade skoldagen med FekA-prov, håller käften om hur det gick. Igår hade vi livräddning på idrotten, fick ta ur linserna och rädda en docka på typ 70 pannor på botten. Utan linser är jag BLIND och om man stänger av ett av mina sinnen så stänger resten av sig självt. Glömde bort hur man andades under vatten och allt blev hemskt jobbigt. Har på mig en tröja som man kan stödja näsan på, värt. Mitt liv kväver mig.......... Herrå.


MOT SOFINÖRDIFIERAD


ZUP? Bambi chillar i soffan begravd i plugg! Har pluggat ända sedan jag kom hem vid 3-tiden. Har mitt första prov på typ ett år imorgon, känns nervöst.. Är trött och håller på att bli sjuk igen och på det ska jag gå i skolan 08:30-18:00 imorgon!! SJUKTTTTT. Har extramatte pga. IG på Matte B provet. Känner mig minst sagt URUSEL. Vi hörs.


BILDER FRÅN JULIA OCH DREW


8 NOVEMBER


Hejsan hejsan. Kom hem för några minuter sedan. Åkte skridskor med klassen idag, har då inte åkt på väldigt länge så kan ju säga att man var sjukt instabil. Följde med Drew hem och kollade på Män som hatar kvinnor och åt hamburgare, sen åkte vi med hennes far till Gränby och hade oss. Köpte några coola smoothies på en Naken Juicebar som smakade himmelskt men tror jag är allergisk mot något pga. min hals har svullnat upp. Sen gick vi in på Kvantum och jag köpte ett te som jag har spanat in ganska länge, sitter och dricker det nu och kan ju bara säga Touché!

UNIQ ALL IN ONE


God kväll! Har lovat mig själv att aldrig göra denna bloggen till något vanligt, men nu är det så att ett underverk har flygit in i mitt liv. Denna hårprodukten. Jag lovar er, era sönderplattade, slitna, torra och frissiga hår kommer att tacka er! Mitt växer som ogräs nu trots allt det har gått igenom. Finns att köpa på alla salonger tror jag(?) Mamma har den iaf hemma. Man luktar godis också. PZ


"TY FOR THE TRAGEDY. I NEED IT FOR MY ART."


SNYGG


Satt och var sjukt snygg i mitt rum, så kommer någon och sticker ned en hundring i min behå. Jag typ tack, tack men tar 150:- i startkostnad och sen 1:-/minut. Fast iofs så kunde jag ju erbjudit ett slick på örsnibben?

 

 

 

 Ehh..?

 

 *Kommer*


NEJ?


Ha ha!! Nämnde ju att jag har 2 prov i veckan. Pga. brist på att ha saker att plugga till så har jag nu gått och blivit ÖVERAMBITIÖS och självdistansierad. Kanske bra att gå på Thorén ändå? Jag menar, har aldrig pluggat till ett prov förut och detta är inte ens stort och jag är inte ens klar? OCH jag känner mig lycklig över att jag har ännu ett prov att få plugga till och trycka in lite konkret fakta i min annars så datoriserade hjärna! Ge mig en diagnos, någon??


SÖNDAGSHORIG

Hej? Sitter och är lite flodhästig och har mig. Idag har jag jobbat, hatar att bli backad i lunchruscherna för att jag får prestationsångest då. 4 timmar känns verkligen som 10. Ser verkligen fram emot denna vecka trots 2 prov (typ första för terminen?) och skridskoåkning(!!!!) sen så ska jag FAN I MIG supa mig redlös i helgen. Hej.


SLOPP


Bjuder på lite bilder på mitt osminkade tryne för att lätta upp den stela stämningen mellan oss. Förlåt mig?? 
Nähe, okej, va sådana då!! Kan avslöja att jag fick KRAMP i armen av att hålla upp kameran i 30 sek för att ta egobilder på mig själv. Dags att träna då? Nej? Det ÄR jobbigt att vara bloggah!!

BLÖPP


Zupp?? Bad, bad uppdatering från mitt håll. Har som vanligt inget att skriva om så idag har jag pluggat(!!), fikat, hjälpt till med mat och... öh, andats? Låg hemma som en knubbsäl igår och vilade upp mig pga. ingenting. Ska ligga hemma ikväll igen för att jag jobbar imorgon och har blivit så mesig så jag inte orkar chilla med utekväll kväll innan jobb längre. Gästerna rullar in nu. PZLOVE IS JUST ANOTHER DESTINATION OF PAIN


RIP <3


UNG & KÅT


DERAS FETA NACKAR


HEJHEJ! Sitter och kollar på Ebba The Movie i brist på annat. Älskar den filmen. Älskar Joakim Thåström. Älskar punken.


RSS 2.0