"THE STORY ABOUT HAPPY FEET". VÄRMER MITT ANNARS SÅ ISKALLA HJÄRTA


"Happy Feet slides into the water"

Det här är sånt som får mig att smälta totalt. En liten stackars pingvin simmade fel i Juni och hamnade i Nya Zeeland. Här är från Aftonhoran men googla och läs på nån Engelsksida så är det bättre. "Pingvinen som fick namnet Happy Feet hittades i juni på en strand i Nya Zeeland. Han var hungrig, utmattad och förvirrad.
Djurparken i Wellington tog hand om pingvinen som fick mat och omvårdnad. I går var han tillräckligt stark för att kunna återbördas till sina egna farvatten.
- Det är en obeskrivlig känsla att se en patient som äntligen blir utskriven, säger veterinären Lisa Arqilla.
Djurvänner över hela världen har engagerat sig i Happy Feets öde - och kan fortsätta att följa honom med hjälp av mikrochip och satellit."
De har alltså satt ett chip och satellit (mycket, mycket varsam och skonsamt för pingvinen) och byggt en specialbyggd Pingvinrutschkana som han fick åka ned på från en båt i Antarktiska Oceanen där han ska simma hem med tusentals andra kungspingviner och hela världen följer honom. Så otroligt jävla gulligt. Jag dör. Sitter faktiskt och gråter. Tänk om världen vore mer såhär. Följ Happy Feets resa hem här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0