FROM THAI


Tjabbaaa! Sitter i mitt och Jennys hotellrum och chillar lite med Hendrix. Imorgon lämnar vi chill-Naiyang för den lite mer vildare sidan av Phuket, nämligen Karon. Haft ett awesome dagar här, men ser mer fram emot nästa del av veckan. Svenskbaren levererar som vanligt och just nu är gruppen lite splittrad men får se om vi kör ikväll igen för ett avsked. Vi hörs! PZ

PSYKOS


Miike Snow är sjuka. Den här låten är SJUK. Aaaaaah!!

DROG


Bild 1. Sist jag var i Thailand, typ några månader efter. FATTAR NI HUR LITEN JAG VAR DÅ? 2009/2010.. -.-
Bild 2. Mina män i vardagsskrud. Är det normalt att man gråter så fort man ser bilder på Kurtan? Fan asså.
Jag åker till Thailand om ~45 h, känns fan awesome. Vi hörs när jag återvänder(OM jag återvänder) och då är det fan fest. Herrå.

ILLUSTRATOR


Haha detta är vad jag har gjort de senaste 2 timmarna. Lär mig Illustrator. God natt.


GRÅTER


2011-09-18 20:41:21 :
"Vet att ni alla undrar varför jag inte hör av mig här. Speciellt om varför jag inte skrivit något om i Torsdags. Såhär var det, jag var så himla taggad på att ge allt jag har till den där fina brunögda killen som är så fin och spelade på Gröna Lund. Jag ville skolka och sätta mig på ett tåg till Stockholm och bara gorma med i alla låtarna. Jag ville stå längst fram och bli ihop-pressad mot kravallet, jag ville bara ge allt som jag inte kunnat göra tidigare. Men det blev inte så. Rullade in i Sthlm runt 6-tiden och kom in på Grönan 19:59 ca ca ca ca. Där var allt uppriggat så fint, scendekoren som får en att vilja hoppa omkring och vifta på armarna. Av någon anledning så drog jag en 50/50 grogg av någon stackars vodka jag hade kvar från något gammalt partaj, hoppades väl på att få något lyckorus som gav mig och mina sjukdomar superkrafter så jag orkade stå på tå/hoppa hela spelningen. Ett halvdant rus smög sig på och jag blev mest bara suddig och oförutsägbar. Stod och berättade för mig själv vad som skulle hända och vilka personer som skulle komma upp på scen. I mitt lilla lyckorus stod jag bara och sjöng med och kände mig varm vid hjärttrakterna. Spelningen var en av dem bästa jag har varit på, han körde Snookisar så som Inga Problem (Med Petter och Veronica på scen) och Längst Fram I Taxin. Sen så var Adam Tensta där också men det var väl inget märkvärdigt. Som vanligt så sa han några värdefulla ord efter varje låt som genomborrade mitt hjärta och han nämnde att hon som hade lärt honom svenska språket var där och han hälsade och ursäktade sig så för det "grova språket". Innan Gubben I Lådan(sista låten) så sa han något om att att det här var sista gången han skulle stå på scen med bandet och då brakade det loss. Fattade typ då. Att det var slutet. Fick fram ett tiotal krokodiltårar sedan stod jag bara och skakade på huvudet och darrade läpp och sa "Nej" till mig själv, lite som en schizofren. Emelie tröck min hand hela låten så jag uppfattade åtminstone vart jag befann mig och jag tappade inte befattningen. Träffade Dennis utanför och vandrade mot Centralen för att bege mig mot Uppsala igen.  Väl hemma så somnade jag i fosterställning och vaknade upp av att mamma slängde en CSN-varning i ansiktet på mig, tyckte så förbaskat synd om mig själv och i och med att ingen kände någon minsta empati för mig så drunknade jag i självömkan och snöt mig själv i CSNet och la mig stumt tillbaka i sängen igen. Mamma kom in och väste att vi minsann skulle vara på Finlandsbåten om en timme och att det var bäst att jag pallrade mig upp. Hela kryssningen var en mardröm och jag låg och sträckläste i hytten och deppade hela  tiden. Tänk att en människa kan få en att må så himla bra och sedan kan få en säcka ihop totalt. Hatar och älskar dig så himla mycket Danne."

COCA-COLA


KSS..



WHEN I WAS A GRANNY




















TOUCHIN ON MY


HOLE


Fy fan vad jag diggar Hole. Inte minst Courtney Love. Den kvinnan kan vara den jag hyser mest respekt för i hela världen. Trots att hon vållade till Kurt's död. Att döma av "Nirvana: The True Story" så är hon spritt språngande galen, helt jävla fucked up. Men sjukt smart och intellektuell människa. Något fel är det såklart på henne, men finns det någon SKÖN människa nowadays som inte har något fel i huvudet? Typ. I FUCKING FANCY YOU, COURTNEY.

VILKEN?! BESLUTSÅNGEST


DEBUTANTER





COME ON BABY TAKE CHANCE WITH US



Galen kväll.

B TO THE AKIS


Hahha asså jag är ASBAKIS så ni vet. Därför får ni skitbra video av asroliga tjejer. Dött bakisdöden för länge sedan. Pusssssss

SKOLA


INATT FINNS INGA HÄMNINGAR, MIN VÄN


Hej på er! Jag lever och livet rullar på. Sitter just nu och skriver på en uppsats om mediernas makt i samhället och ska försöka bli klar med den snarast så jag kan börja beta av mina röda uppgifter så jag kan få ledigt och dra till Thai om 10 dagar. Ser ljust ut. Typ. Drömmer mig mest bort till tågluffen i sommar och får genast en gnutta motivation. Ser mer fram emot det än Thailand just nu. Börjar bli lite oroad över mig själv. Helt ärligt så känns Thailand lite, tyck inte jag är bortskämd nu för det är jag verkligen inte, uttjatat och tråkigt. Kanske är det bara i jämförelse med det som jag kommer att få uppleva i sommar, kanske inte. Suget efter att festivala finns knappt där heller, jag har gjort det en gång nu. Jag vill liksom traska vidare på min lista över upplevelser och resor, kulturer och möten. Fast jag har ju inte gjort något utav det där "på riktigt", så som jag egentligen velat ha dem. Typ krökresa utomlands hade ju varit definitivt roligare sommaren 2011 än Turkiet 2010 och Playa Del Inglés våren 2011 inkl. Farmor och begränsningar angående boende, tider och sprit. Lol. Säger inte att det inte var underbart för det var det verkligen men överväger bara för mig själv.
Lyssnar lite på Lilla Sällskapet som är "min" nya upptäckt. Lyssna på denna så fattar ni nog. Sen har 3OH!3 kommit ut med en väldigt 3OH!3-aktig låt. En "min stil-låt" också. Ska knåpa vidare på min uppsats nu. PZ

LUFF


Är hemma hos Dea och planerar våran Tågluff i Europa i sommar. Vilka länder/städer vi ska åka till är än så länge Köpenhamn-Berlin-Amsterdam-Bryssel-Luxemburg-Paris-München-Prag. Det enda problemet är att det är sjukt dyrt att bo på vandrarhem/hostels, men det löser sig. I värsta fall blir det anonym couchsurfing haha.

B-DAY NUMBER 2


KELSO


Har laddat ner säsong ett av "That 70s Show" som jag ska börja kolla på ikväll. Måste ha något att kolla på på kvällarna då True Blood gör det VÄLDIGT svår för mig att somna haha. PS kika in här runt 12-snåret inatt. PZ

KRT


VURP NR 2 I FREDAGS


Blått öga osv. Emmas bild.


GORDON'S DRY


Hej på er. Har spenderat kvällen och natten hos pappa, blev en deck runt 6-tiden imorse då The Wall-konserten stod på på högsta volym hela natten. Ska försöka ta tag i några skoluppgifter senare, dagen har mest gått åt till att kolla på "Wanted" som faktiskt var bra! Lite kort och innehållslös kanske men ja ja.

OVÄNTAD OBSESSION


IT HURTS SO GOOD


Hej och hå då var det min tur att bli besatt av en serie, trots mycket blod och mord i denna så kollar jag ändå hela tiden. Det är värt att ligga och drömma mardrömmar hela nätterna för, haha. Sjukt vrickad serie men ändå asbra! Vi har även våran svensk Alexander Skarsgård i en av birollerna :):)

WEEK










Min vecka i typ kronologisk ordning. Igår åt jag Sofi Julia och Dea på Thaivillage och jag testade sushi för första gången vilket inte var något för mig. Åkte till Linn med Jessica på kvällen och drog vidare med tjejerna till en källare i Granebergsparken. Drog hem ganska fort och deckade hos Andrea.

FRIDAY




God morgon! Har typ fri-dag idag fast inte alls, ska åka till skolan och plugga matte. Ikväll kanske jag ska till Linn mfl. Vi hörs!


SEE YOU ON THE DARK SIDE OF THE MOON



Hej hej! Today is a happy day! Igår var skolan på teater, Romeo och Julia, från klockan 19:00-22:00. 99,9 % tyckte att den mer var som ett sömnmedel snarare än en typ av underhållning, och jag tillhör de 0,01 % som faktiskt tyckte det var underhållning. He he. "Försov" mig hemma hos Dea imorse, gick till skolan runt ett-tiden och fick reda på att jag har MVG i Organisation och Ledarskap, och inte nog med det så öste min lärare beröm över mig. Fick frågan om jag tänkt på att bli journalist och blev helt paff när han föreslog det. Åt på MAX med Dea och Will innan jag drog hem och åkte till IKEA/Ö&B med mamma och Jenny. Fick med mig lite hem. PZ


EIGHTEEN





Då har den första i vår lilla klan fyllt arton år. Det firades två gånger om med pompa och ståt! Nästa vecka är det näste man på tur, nämligen Jessica! Det känns liksom som att varje gång någon av oss kommer fylla 18 så känns det som att man själv fyller. Vilket kalas-år detta kommer bli.

NEW YEARS EVE



















Mitt Nyår 2011/2012. Började med att jag och min co-värd Andrea vaknade vid 11 och gjorde ingenting fram till 2-3. Efter att vi masat oss igenom dusch/fix så var klockan typ 4-5 och gästerna skulle droppa in vilken sekund som helst. Vi satte i den där växeln som bara hon och jag har, synkade som få for vi igenom både mat, dukning, alkoholpimpling och andra diverse värd-saker. Så när gäster väl kom så stod vi där med en UPPSTYRD kväll framför oss. Tror ingen hade förväntat sig att jag och Andrea(framför allt jag..) kunde fixa något sådant! Hade så otroligt roligt vid middagen och alla var jättefina. Sedan drog vi vidare till diverse förförfester och efterefterfester osv. Summa sumarum, roligt och mycket lyckat nyår! (Ursäkta för kvalitén på bilderna, med alkohol för högt ISO och väldigt låg närgräns så blir det lite knasigt, men oroa er inte, vi växer nog i varandra snart!)

XMAS EVE
























UTVÄRDERING, FAST NEJ


Avslutningsdagen - Vy över Uppsala Stad

Efterfest i Svartbäcken jullovsdagen

Besök i Ö-sund för julfirande med pappa-släkten

Idylliskt

Dagen innan nyår

Fin förrätt av Michis, sjukt god trots att jag aldrig riktigt tyckt om rom.

Bakisdag@Dea

Artonårsfirande av Linn! Har använt lösögonfransar 3 gånger i hela mitt liv nu, sjukt mycket enklare än att bara ha mascara. Lite sned här dock.

Familjen hittade gamla videokameran med massa band på skitungen herself. Här står jag och gråter när min farbror tvingade på mig prinsessgrejer, ville hellre leka med mina bilar.

Kommer inte ihåg om detta var igår eller idag. Har gått runt såhär i några dagar nu.

PINK FLOYD



Fick dessa två album av papi i julklapp och som sagt så lyssnade vi väldigt mycket på PF när jag var liten. Finns så stört sjuka låtar på dem. Favoriterna är "Another Brick In The Wall, Part 3" och "Mother". Pink Floyd gör psykedelisk progrock som lutar på pop-hållet, ivarefall på 70-talet. Hela konceptet med The Wall gör plattan/plattorna världsbäst innan man ens lyssnat på dem.

I'M LIKE: "I'M FEELING SEXYYY AND FREEEE!"





Efter en rad olika miner och uttryck så väljer jag på måfå några charmisar med diverse hundögon och överspända smile. Dansar limbo med Aron.


CINEMA



Här är jag. Mer eller mindre levande :) Har varit begravd i soffan/sängen sedan nyår och inte orkar åstadkomma någonting alls. Ska på Simon och Ekarna med mamma nu och sen ska jag fika med A. Vi hörs.


RSS 2.0