POKE


Tjolahopp! Mina naglar är dopedopedopedope, jag är tröttis. Fick snille nyss och kom på vad jag ska ha på imorgon typ. Skönt. Ska kolla BB med Jenny snart, sen sova. Längtar redan till frukosten imorgon. Frukost är bäst. Jag är bäst. Hörs!

LEODOPE


Min coola syster har varit sjuk ett tag och igår blev hon nog lite uttråkad och gjorde.. Det här! Hur awesome? Anyhow ska hon göra likadant på mig nu. NAILS OF DOOM!

THURSDAY LOVESTONED


Hejhejhejzz. Kom hem sur som en omogen citron, haha. Nej men har varit på sjukt dåligt humör. Kände mig som en fet ful fladderfitta idag. Men kom hem och satte på mig min pojkvän, Herr OP, tog en kaffe och dammsugare till (Har börjat förstå varför gamla människor alltid vill ha något sött till kaffen, det är hur jävla awesome som helst. Seriöst). Allt blev genast mycket bättre. Imorgon är det ultimata chilldagen, ska bara sitta på röven och göra INGENTING imorgon. Så jävla skönt. Mot kvällen vankas det klassfest för gamla klassen i Bagizzz, fyfan vad DOPE! PZ

STRING-EMIL.DE ♥


RÄKA


Hejhej. Sitter och äter knäckebröd med räkost, så inåthelvetes gott. Är på superduperdåligt humör, var skittrött när jag kom hem från skolan/dansen. Det var lasagne till middag och alla som känner mig vet att jag absolut inte äter det (En av de få saker jag inte äter tillsammans med pannaka med sylt och grädde) så fick värma på gröt från imorse, och visst, älskar fibergröt med än allt men till middag? No no. Sen föreslog mamma att vi skulle färga min utväxt och det gjorde vi, sedan hade vi i en toning i mitt vanliga hår. Gissa vilken färg?! Brunt!!! Ofrivilligt ofc, tror mor min luktat på lite för mycket blekmedel idag. Mina två katter har dårpippi och studsar upp och ner hela tiden. Är sjukt trött och hungrig, hörs.

HEIDOOEOOEOE


Tja peeeps! Har nyss gått igenom PS, kultikul. Mina hemtrakter. Ska tagga nu, PZ!


FIVE DAYZZZZZZ


CHOPCHOP PÅ UTRIKESMINISTERN


Har alltid gillat Ken Ring, mer eller mindre. Från när man var 14 och "gangster", lyssnandes på hatlåtar tillägnade regeringen till när han slog igenom på riktigt med "Nu måste vi dra". Snubben är skön, han har gjort utlåtanden så som "Jag ska våldta Kronprinsessan" och att han tycker att det finns för mycket blattar i Sverige och att i princip alla går på soc-bidrag. Anyhooow, här är ännu en låt som är inget vidare musikmässigt, men lyssna på texten. Budskapet är tydligt. Och så rätt.

MHM


Hej kizzemissar! Ska snart ha engelskaredovisning, har ungefär ett helt A4 fullt som jag ska "läsa upp". KULT! Har dans idag och innan ska jag träffa Feloi. HARE

HUR COOL?


FINA VÄN

Snackade lite i telibo med Densolosos idag. Han har(kanske) samma problem som jag(kanske) har. Väldigt trevliga historier vi bytte med varandra. Dennis är min jättebästabraiga iranie. Lite av våran history:

Förra gången han var hos mig:

Såhär ser Dens ut (Qatt):

Vi började hänga när jag såg ut såhär:

Och han såg ut såhär:

Han brukar/är bra på/gillar att:






En väldigt cool, skön, bra, rolig och fin kille helt enkelt. Vi ska iallafall träffas så snart som möjligt, det var nästan ett år sedan vi träffades. Eller ja i somras. Ska sova nu, God natt!


CUT YOUR HAIR, GET A JOB!


Bilder från när jag och A praoade på Burger King i nian, HAHA!

Sökte jobb på Stadium idag, eller lämnade in CV och PB hos nån random dude. Hoppas detta går vägen, annars som sagt tjata på A eller M om att få slava där. Annars, Malmskillnadsgatan..

CAP


Sitter och letar truckerkepsar, den enda jag skulle kunna tänka mig istället för Sweetkepsen är denna.. Ska snart gå och göra gröt tills imorgon så jag har nåt att käka och sen duscha. Har haft ganska mycket för mig denna kväll. Har'E.

UP NORTH


Hej på er! Har nyss avklarat ett bodypump-pass, väldigt brao. Ska under denna vecka beställa den här godisen, M-M-MMMM!

WHOOPA



(Låg och chillade på hallgolvet innan bussen, sjukt snygg haka)
Kolla vilka pinglor mamma kom hem med imorse. Stoppljus i backen, får provköra dem på påsklovet. Hejhej!

I'M LOVIN' IT


Med detta säger jag, GOD PH**KING MORGON! :)
(Ursäkta den otroligt fula duken, tror mami försökte va påskig)

BLONDELIFE


Tja. Var ganska snygg med puppieeyes förra året. Softsoft. Brun var jag också. Ska sova om 13 minuter. SES

TJOHO


Hejsvejs! Eller ehj. jta! oy! Sitter och läser på http://UMO.se, världens bästa sida. Surfa in! Har inget som helst att blogga om, förutom att jag inte hann med till gymmet och jag åt nyss en vanligt macka och känner mig otight. INTE OK! Ska kolla på BB sen sova. Torsktorsk. PZ

TATATATA


Sitter och knåpar på en novell om nutida dilemman som dök upp i den Grekiska mytologin. Är ute och simmar på väldigt djupt vatten då jag inte är överförtjust i att skriva noveller, har dålig fantasi när det gäller sånt. Och prestationsångest. Slutar om cirkus en kvarre. Ska nog dra och gymma lite senare. BaiZ

SUN


Tjao. Vädret är helt ok nice, satt ute och pluggade i solen på Nkn så soft.

SHE USED TO BE THE SWEETEST GIRL


Tjaaaa. Min buss går om typ en timme, är klar så ska chilla järnet nu. Är "osminkad" idag, babyface!!! PZ


FLINGOR OF DOOM


The thing har inträffat! Fick mer än 1½ bär i mina flingor! Wohoooooo! Börjar få psykos för att jag inte har några pengar.. 3 dagar kvar, håll.ut. Pappa, om du nu smygläser min blogg, nu är det rätta tillfället att sätta in min "veckopeng" som brukar komma nån gång var tredje månad med hälsningen "Papi", älskar dig♥ (Tror dock inte att han läser så..) Godnatt ppls!

ARBETSKRAFT


Godkväll. Sitter och slipar lite på mitt CV, ska nämligen försöka ge mig ut på jobbjakt imorgon. Det enda i livet jag tycker är läskigt. Att söka jobb. Fy fan. Får hoppas att någon nappar, annars får jag ta ett snack med Alex eller Martin och böna och be om att få vara deras slav (misstolka EJ!). Ha en bra kväll pps!

VÄLHÄNGD KILLE


Hej hej hej! Filmen var bra, tyckte jag iaf. Mormor låg och snarkade så om man dömer utifrån det så tyckte hon nog inte att det var något att hänga i granen! Imorgon är det skola, NK, Matematik och Svenska, sound good yea? Har lite prestationsångest över redovisningen i engelskan, men det löser sig sa gumman som sket i vasken. HEJS!

KUNGEN


Ska se på Cornelis nu. Fan vad jag har längtat, Sveriges i särklass bästa låtskrivare och vissångare. Love.

@KARL


Sitter och stödkäkar. Kalle var i nöd så tog snabba bettan och räddade henne. Är tight. Hej då

PUDDING


Hej ppls! Har nyss gjort gröt again, smakar ju helt wonderbaum. Kanske ska in till stan med Lovisa senare för lunch, men för det första så är det typ lunchtime nu och för det andra så är jag så pank som man kan bli.. Hörs

VEM DANCAR KUDURO



ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: Föralltid fokes!

2. Är du lycklig?: Ja jag tror det :)

3. Är du uttråkad?: Nej

4. Är du ledsen?: Nej

5. Är du italienare?: Nej

6. Är du cool?: Ja det är jag

7. Är du från Irland?: Nej

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Aldrig varit. Nej

 

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Tror inte på kärlek överhuvudtaget

2. Har du någon gång blivit sårad?: Aldrig gett någon chansen att såra mig, bästa sättet!

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ska man göra det? Ja det har jag

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Gillar inga

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Hell yeah!!!

6. Har du haft en hemlig beundrare?: Japp, typ playahead och i lågstadiet.

7. Är du kär?: Nein!!!

8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Nein!!

TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: PLAYAHEAD!!!!! okej Bilddagboken.

2. Hår eller ögon?: Ögon ffs!

3. Katter eller hundar?: Katter

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Don't give a fuck. Nej men vet inte.

5. Coca-Cola eller Pepsi?: Pepsi

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Seriöst? Ni har facit i handen

7. Pengar eller lycka?: Pengar kan köpa lycka dudes

8. Dag eller natt?: Natt

9. Msn eller mobil?: Mobilio

 

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Haha ja.. Skulle smita till brevlådorna en gång på dagis, sen så var det väl nångång när jag var allmänt pissed off på livet så skulle jag rymma till sthlm men min kurator hann precis fram till stationen.

2. Brutit nåt?: Löften? En lilletå tror jag.

3. Gjort nåt du ångrar?: Asså, för studen så kanske man ångrar saker, men när du inser att det inte går att göra ogjort och att det inte var så farligt så. Nope.

4. Hoppat Bungee Jump?: Neeej

5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja

6. Ätit en hel tårta?: Nej

7. Gjort bort dig offentligt?: Hahha allt för många gånger. Är ganska högljudd när jag pratar och skriker då och då. Ibland kan helt fel person stå bakom en.

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Har inget ex. Skulle nog va kul att vilja det?

9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja..

10. Velat försvinna?: Nej! Älskar livet.

 

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: Karlie

2. Telefonsamtalet du fick: Dampet -.-

3. Personen du var med: Dea och Karlie

4. Roligaste grejen som hänt: Ska inte va tråkig och säga att det finns mycket. Men det är ganska mycket jaa. Hmm, en rolig sak som hände idag var att jag började snacka om att jag har kunnat haft många förhållanden om jag ville ha ett. Emelie kollade snett på mig och frågade vad som hade flugit i mig. Hatar förhållanden i största allmänhet. Nåt annat roligt.. Hmm. asså har sjukt dålig fantasi atm. Jobbade på en folkfest i Norrland och blev uppraggad av ett jättegulligt emo med nagellack som var dyng. Stod och strulade bakom en trailer så kom en vakt som jag jobbade med och skällde ut mig och sa att "Vi roar oss inte med gäster här". Ganska kul. Typ. Fast nej.

5. Personen du smsade: Densolosos

6. Personen du tänkte på: Densolosos eftersom jag skrev det nyss.

7. Du skrev till på myspace: Har inte. Men msn? Erik

8. Du kommenterade: Andrea's galenskap.

9. Du tillbringade natten med: Arvid

10. Du kramade: ----||----

YOU CAN HEAR IT IN MY ACCENT WHEN I TALK


Hamnade på killkalas i Herr OP igår kväll. Spelades Nirvana och EbbaG fram mot småtimmarna och smskontakt med en viss Kalle. Vaknade upp och drog in till stan för en träff med Mrs.A. Dagen flöt på med chillflöde och nu ska det chillas igen. Får se vad som blir kvällens bravader. PZ

FJORTE PÅ VIFT


Med fårstrumpor är jag oövervinnerlig. Hörs senare. PZ

ÄR COOL


Hejzzzzzzzzzz! Diggar lite Orup och artister från zeeee 90'z! Ska strax volta in i duschen och efter det ska jag fixa lite skolarbete. Plugga inför mitt insmörade prov som jag ska ha imorgon. Har en FET dag att se fram emot imorgon, drar till skolan runt 12 och gör provet sen möta Linnizzz, dra en kaffe och sen käkar vi thai. Sen hem till Linn med X, X och X typ. Cool. Hörs PZ

YOU GO GIRL!!!!!!!!1ettfem


Hej peeeepz! Känner inte ni också ibland att ni bara vill spåra ur och prova på nåt helt nytt? Typ som att lyssna på hårdrock istället för trött Rn'B, eller kanske sätta på er era färggladaste, fulaste trosor ni äger? Eller kanske blanda en grogg på kaffe klockan 7 på morgonen? Pröva på afrikansk dans?
Skönt! Då är jag inte ensam om att känna så helt enkelt. Anyhoooow, jag har drabbats av storhetsvansinne. Det är jobbigt. Speciellt om man har fuldag. Fast ändå helt skönt, skulle nog kunna sopa på en 2 meter lång thaiboxare och vinna bara för att jag tror att jag kan. Det är fett. Känner ni också er störst, bäst och vackrast ibland? Då får ni lyssna på min "Endast för hårdingar"-spellista. Den är soft (Man blir automatiskt hård om man lyssnar på den). Ut och sopa på ett berg nu flickor♥

EP


Hejhejhej! Körde det ganska lunch@gym1 idag. Skulle inte förvåna mig om min kropp lekte att den fått astma så jag ramlade ihop och fick åka plingplongtaxi, har ju hostat som en jude de senaste dagarna. Kultikult. Har inte fastnat på bild de senaste veckorna så bloggisen är quite tråkig atm. Ska styras upp snart. Emma hade något roligt på G för oss två, känns pepp. Pepp på Slaffs-Emma, puss på Slaffs-Emma. PZ

COFFEEWHORE


Zaaap fellows? Käkade nyss och ska om sisådär en halvtimme tagga till gymmet och springa rumpa. Gött. Men först, en kaffe. PZ

OH OH OH...


Hur impo är inte det nya artistsläppet? Deadmau5 och Bob Dylan liksom.. Är inte så överförtjust i någon av dem som släppts förutom Deadmau5, men anledningen till att jag tar upp det är att nu kommer det bli stormning. Kanske dags att kirra ticket nu, skaffa styltor och biffa till mig lite. Så jag har en chans att få se en skymt av de på scenen.


HOHO


Tja peepz. Har peppdag idag, keps och massa shit. Tror jag ska baxa iväg mig till gymmet senare, och har kommit på att min budget för nästa månad kommer SPRICKA. Fyyyy.. PZ

TRUE, TRUE


Hey ppls! Inlägget under, läs rubriken....
Det är det finaste jag någonsin läst. "With the lights off, it's less dangerous". Smaka på orden. Låt dem rulla din tunga, och spotta ut dem. Det låter och är så jävla rätt! Fyhelevete! Nu tror jag att jag kan känna sympati för de som är kära, det är såhär det känns. Men ärligt, hur rätt är det inte? Slå av lampjäveln och lets pretend like you can conquer the world. Möt dina rädslor med lampan släckt och låt ödet avgöra. Lite som "fake it until you make it" som förövrigt är ett jävligt bra motto (håller dock inte på med motton och sånt skit) Det är liksom INSHALLAH! Fast det kanske är ett motto? WITH THE LIGHTS OF, IT'S LESS DANGEROUS. (Shit.. Låter som en pårökt extremist)
Anyhow, har en väldigt viktig och speciell date ikväll. Den enda killen vars mina känslor aldrig kommer svalna för. Loverboy. Hur kul är det inte att original Loverboy från Lund fick sällskap av Loverboy från Uppsala och på så vis blir dem båda Loverboy från Lund. Date på Skype. Bästa som finns. PZ

WITH THE LIGHTS OF, IT'S LESS DANGEROUS


EUFORIA


TJA FAN! Jag är synsk, så igår att jag trodde att idag också skulle bli peppdag. Och vet ni vad? Brödet var om ännu godare idag än igår.. OCH jag ska få ett par 7kt sexiga twintips från blocket för 600 riksdaler, som spikat fan! OCH...... ett objektiv! Japp, ni hörde rätt. Jag ska FÅ ett objektiv av min mor. Hon ska tjilla till Mediamarkt medan jag är i skolan och när jag kommer hem har jag ett sproilans 75-300mm 4.5-5.6 i min ägo. Aa jag är pepp på livet. HEJ!

HIGH ON LIFE


Har fått två hela kommentarer idag av två personer som kikar in här titt som tätt och verkligen verkar uppskatta min bloggis och det jag gör. Den känslan är fet. Är happy eftersom mitt bröd blev hur gott som helst och numera går jag under namnet mästerkockeN här i familjen (behöver inte nämna att jag slogs med degen). Helt värd dag. Får se om imorgon också blir värd, har trots allt en fet frukost att se fram emot. Ska ta mig en kopp varm vatten med honung i så att jag har en chans att kunna somna ikväll. PZ

FU


Tja peeps. Det är kaoZ i mitt kök ATM, jävla degjävlen började bråka med mig och exploderade mjöl i hela köket. Mjöl och vatten tillsammans kan ju vara det värsta som finns, tog mig 40 min att göra rent. FYFAN. Har uppstått en Frankenstein-situation här. Lika jävla otacksam är degisen mot mig som tack för att jag skapade den. Den ligger och jäser nu, ska ligga där i 2 timmar så måste vara på min vakt, den kan anfalla när som helst. Säger bara FU! PZ

SW33T?


Jenny föreslog vid middagen att vi ska dra till Stocktown på lördag. Har inte hunnit få mina cash då men morsan skulle punga ut om jag hittade något (läs LÅNA ut). Så behöver eran hjälp liiiide, vart håller American Apparel hus och vart hittar man Sweet-återförsäljare? Vet att Hollywood kränger lite sweet men pallar inte yra runt i the big Cidy. Är lite vilsen när det gäller shopping brukar inte åka dit för det ändamålet. PZ

GJH


Tjaaaa, chillar med neon runt mig. Ganska så soft! Har inte satt igång med brödbakandet ännu men lugn bara lugn, snart så.

I HAVE NEVER HESITATED


Förmiddagen har passerat för längesedan. Ligger med en sovandes Aron bredvid mig och ska snart gå och göra något gulligt på mina naglar. Har dammsugit hela huset i gentjänst till mamma som payade lite stuffs åt mig i helgen. Ska käka middag och istället för att befinna mig på bodypumpen klockan 6 så ska jag baka bröd. YES YOU HEARD ME! Skulle kunna hoppa av skolan right away och vara min sugahdaddys hemmafru, gud vad jag skulle få pengar. Fast nej, har lovat mig själv att aldrig låta en man sitta på mig. Läs SITTA. Yes. PZ

INGLOURIOUS BASTERDS


Såg nyss den helsköna rulle, går inte att göra annat än att älska den! Brad Pitt snackar med sydamerikansk dialekt rullen ut + ett fett underbett. Brutalitet när den är som bäst och grym humor.

AZM


AWESOMENESS


Hej kvinnor och ni andra. Glider runt med mina snodda tofflor från Mora som sitter perfekt på mina gigantiska fötter. Jet. Höll på att smälla av imorse (nej inte för att Brad Pitt låg i min säng med sin perfekta röv) utan för att termometern visade 19,6 °C!!!!! Stod som trollbunden ute i solen och lät strålarna smeka mina feberrosiga bleka bullkinder. Men nu tänker ni "Johanna din slöddrande getabock med förenat blodsband med mor din, du ser ju klart och tydligt att det står 15,8 °C på termometerjäveln. Dumma kossa!" Men självklart ser jag att det står det! Det är bara så att jag inte hade i tanken att hämta kamerajävlen och hinna fota det, men jag ljuger inte! Ha en schysst rövsparkardag! PZ

N1



Min fett niceiga frulle bestående av avokurre, ägg och fibergröt med sylt. Ju fetare (och större) frukost man äter, desto nyttigare och effektivare blir den.

HEHE


Heiheihei. Mår så himla dåligt, har hostat sönder Kalles hus. Hoppas innerligt att våran gympalärare är lika dålig som mig imorgon så är vi lediga imorgon igen. Whooop. Godnatt

A NEJ MEN JO


Yo readers. Tror jag sakta men säkert kommer avlida på min plats i soffan (i skolan), mår S-K-I-T. Ska hem och käka upp hela huset sen dra mig mot Kalle och härmed bestämmer jag att vi ska baka. Tror jag skulle tränat idag men nej. Aldrig mer träna när jag är "sjuk", vill inte åka på hjärtmuskelinflammation igen ;D

XXX


Igår när jag skulle sova så sprutade jag fluggift i rummet för vi har fett mycket flugor. La mig och skulle sova och efter 20 min säger pappa att det är giftigt. Sov i det hela natten och känner mig fett groggy. Har svårt att hålla ögonen öppna och hostar som en idiot. KULT. PZ

BAIZ


Aa tja. Kom till skolan för typ 30 minuter sedan, kollade progress och fick bara VG+ på Naturkunskapsprovet. SNÄLLA DÖDA MIG? Åh vad ledsen jag är.....

GODNATT DÅ


YESYES JA


Godkväll! Satt och kollade på BB ett tag men gav upp lika snabbt. Åker till skolan 2 timmar innan jag börjar imorgon och ska utför lite ärenden. Monday mornin' ya know. Djurgården åkte ur, jag sket ner tvn. I veckan ska jag göra nåt spontant. Gud vet vad. Inshallah! PZ

HOCKEY


Sitter och kollar på hockey, Skellefteå-Linköping. Dock så spelar Djurgården mot Luleå men vi har inte Canal + så får sitta och streama. Djurgården gjorde nyss 3-2! Wohoo. 
(Bilden är en uppgift från mediakunskapen, typ göra skyltar för ett varuhus. Fetch!!!)

PEAS IN A POD


Kalle?

Rihanna?
Kanske är det retrofeelingen eller så är det det röda läppstiftet. Tycker bilderna påminner om varandra iaf :)

KAOZZZ


Öhh.. Kaoz. Fixar det till det lite då&då

SOM MAGNETERNA I "I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR"


Heiheihei! Sitter och redigerar lite bilder i hopp om att få en snilleblixt snart, ska nämligen göra om designen på en pisskvart typ. Sån är jag, tar beslut lite för fort och sätter dem i verk, sen lär jag mig leva med resultatet. Kan handla om allt ifrån en liten text till något riktigt fett. Det är soft, jag är soft. Blev lite kär i den här bilden, riktigt fin! Om bebben hade fixat till håret lite innan så hade jag skickat in den till barnmodell agentur eller nåt (utan bebbens mammas lov). Anyhow så kommer bloggis vara uppgraderad innan kvällningen ivarefall. PZ

EN KVÄLL FÖR VÄLDIGT MÅNGA DAGAR SEDAN


Grattis på din 18 års-dag finafinafinafina du! Även fast vi inte alltid ser ut som supermodeller, festar som rockstjärnor eller ser ut som prinsessor när vi sover så har vi alltid så jävla kul tillsammans, fula som fina. Älskar dig som min egna syster Elsa!♥

SEX LITTLE EGGS


Goddag. Solen skiner, jag får ägg till frukost och jag har min beloved kissemiss i knäet, går inte att vara något annat än glad då. Bjk igår var helt ok, en söt gentleman följde mig till bussen och Kalle blev kvar i kaoZet. Åh, idag ska jag chilla, surprise? Blir en kaffe på verandan nu. PZ

WET PANTS AND FAULTY SHIRTS


Kvällen igår var heeeelt sinnes. Runt 2-3 timmars sömn inatt så jag är redigt sliten atm, men ska till bjk lite senare med Kalle och tjilla. PZ out

EK 18 BARRE


(Nej jag har inte redigerat bebisens ögon mer än jag gjort med de andras, helt azm!!)

FRIDAY NIGHT OUT!


Bjussar på 2 schyssta outfit/facelook bilder och stora tuttar. Ha en jävligt tung kväll peoples! PZ

TOUCHÉ


Tja fokes! Vi vann tydligen hela kampen idag vilket självklart var mycket roligt. Men som alltid, med framgång kommer hat och mer skriver jag inte. Eller, ph**k you bara. När man stod där i "klacken" så blev jag sjuk taggad på Allsvenskan. Fy vad kul det kommer bli, taggar mig till vansinne här hemma. BEZTAAAA. Är ledig imorgon sen mot kvällningen så vankas det festligheter för först Emma Karre som fyller 18 år idag (!!!!!) Graaaatz! Sen vidare mot V-holma för att fira Dogge och Elsa. PZ

FRISKOLEKAMP



HELLO BROTHA


Hade en muy bien dag idag med min svartskalle. Han drog med mig ut på lunchen och diskuterade allt mellan Daniel Adams-Ray (ovanligt) och Näääk typ, sen när jag slutade så bjöd han på lynch. Som sagt, mycket att prata om när man knappt ses 1 gång i månaden. Gled vidare till dansen halv fem och kom hem runt halv sju. Ska tvångstitta på Big Brother nu, inte direkt min kopp te men Martin är ju..skitsnygg. PZ

GISSA VEMS BABY SOM ÄR MED I EN NY FILM?


Jag.dör.

ROFLMAO ÄLSKART!



(Kolla hur många views, mäktigt!)

CHATTER


Hade nyss muntliga nationella i engelska, gick faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Ska plugga vidare, PZ.

BARBOUR


-


ADDEMAN


Imorgon kommer denna blatte till Uppsala och ska utföra ett ärende, sen ska han bjuda mig på fika pga. min bristande ekonomi som så många gånger förut. Klagar inte. Sugardaddy. Ska till gymmet nu och pumpa. PZ

FÖLJ MIG DÅ


018 I'M IN LOVE WITH YOU



Tror alla är lite småkåta på Uppsala idag. Vädret är nizpiz! Ibland blir jag lite småarg på att Uppsala är fult, kallt och bittert. Men jag håller käften för jag vet att när sånna här dagar väl kommer, så är allt förlåtet.

SUN IS SHINING

(Hahahha surrikat?)

RETRO


NATTI◊

SW33T


Detta ska inkasseras nästa månad. (Dock så är truckerkepan slut överallt..)

LITHIUM


FYRTIO


Hola! Tills den 30:onde Mars ska jag leva på detta. 40 ynka riksdaler. Vad får man för det? 4 cheeseburgare (som jag för övrigt inte käkat på typ 2 månader), 2 stora lattes, 21 minuters solarium. Har blivit mer än vanligt att det slutar såhär i mitten av varje månad. Har gjort upp en tjockt prajs budget till nästa månad. WOHO!

ENDORPHINS


Åh det gick fett på gymmet idag. Sprang som en idiot och svettades Amazonfloden, imorgon ska det tydligen vara styrka på idrotten (typ femte gånger vi har idrottslektion i hela ettan) sen är det bodypump och på onsdag dans. PEPP! Känner ni er hängiga och helt deppmode, ut och spring röven av er! Endorfiner är fan det bästa som finns!

GYM BE RIGHT BACK


ZAZAZAZA


Laddar hem "Kurt & Courtney" som handlar om Cobains självmord där det spekuleras om det verkligen var en självmord och hans liv tillsammans med Courtney Love. Kommer bli F1!

VVV


Yo dudes! Läser nu officiellt Matte B, känns hur skönt som helst. VVV!

DAYZ


BRING IT


HÄR GÅR MAN


Yo dudes! Fick dårpippi på min sajdkatt idag, har bestämt mig för att göra ett nytt mönster så fort det gamla växer ut. Har dollartecknet, Batman, ePic m.m. på G. Mer om det l8er! Ska lägga mig och kolla film nu. PZaut

SEVENTEEN


BEHÖVER EN PRIVAT FÖRESTÄLLNING


Finns det någon finare? Får så grymt ont i hjärtat av att se på honom. Lilla fågelunge, jag älskar dig!

AS HE LOST HIS MIND


Tjoflöjt! Har skavsår i öronen och hatar allt idag. Födelsedagsfirande för Pedro står på schemat.


TWICE


Suddiga bilder från ännu suddigare kvällar. Andra gången jag får uppleva en sånhär längtan tillbaka till något, Turkiet och GC. Damn I miss you so

MIR RE


Drar iväg med grilldoftande hår och inget smink. SOFT. Ritade denna vackra skapelse imorse, bättre bild kommer



UNG TANT


Godkväller. Ligger i min säng och förargas över mina torra händer, världens äckligaste sak är att vara torr om händerna,fötterna eller ansiktet. Har nyss duschat pga. att jag ska träffa Feloi lite senare, vad vi ska göra vet jag inte än, hon sa något om öl, jag sa okej. Hade inte varit mig emot att ligga hemma ännu en kväll och läsa och kolla på melodifestivalen. Hade då fått en officiell tönt(tant)stämpel, men ärligt talat så bryr jag mig inte. Eller jo klart jag gör annars skulle jag inte ens skrivit det och smygbeklagat mig över det. Anyhow så känner jag mig som en vuxen person fast i en 16årings kropp (som till råga på allt ser ut att vara 12), det gör definitivt inte saken bättre. Dock så vill jag för allt i världen inte bli gammal, det är en av dem få saker jag fruktar, att bli gammal. Fast ändå så är jag så otroligt trött på att vara ung, hånad, utskrattad och bli sedd som värdelös. Nej, student skulle man vara. Om jag ligger hemma några helger till och slutar helt bry mig om mitt yttre så kommer nog mamma ta till drastiska åtgärder och skicka mig till Staterna eller köpa mig en häst (inte för att jag gillar hästar men..) Men kära vänner, ni behöver inte oroa er. Jag ska (kanske) ut och KNÄPPA NÅGRA KALLA och STEKA och VEVA MED ARMARNA. Tjarå

FROM AFRICA TO MALAGA


CLOSE UP ME


BY EPIC


Hey fokes. Somnade quite early igår, läste och tänkte, fann tillslut sinnesro och föll in i djup sömn. Vaknade vid fem-snåret av att min arm hade försvunnit. Ja inte ordagrant då men jag hade på något sätt lyckats fördela all min kroppstyngd på min arm så den hade domnat bort. Jävligt läskigt då känseln kom tillbaka efter en timme. Vaknade halv tio och la mig för att läsa ut boken, sagt och gjort. Väldigt knepigt slut, som en hackig film som snabbspolar ibland och går på slowmotion där det inte alls behövts. Skitsamma. PZ

PH**KOFF


Min tandis strejkar. Var på restaurang med familjen och tryckte en fet och blodig oxfilé, är hemma och ska lägga mig och läsa snart. Har ont i tänderna och är så sjukt jävla mätt. PZ

SNÄLLA?!


Har suttit på mitt arsle och kommit i någon slags nirvana de senaste 7 timmarna typ. Känner mig helt jävla snepe, ska sitta hemma och kolla på Skavlan ikväll och fortsätta nirvanan. :kan ju plis gett aut ov maj hed, fever?
PZ

DEKADENS


MAKIMAKA


God lunch fokes. Vad händer? Kom precis hem från school sitter och käkar mat, provet gick helt ok. Vet inte riktigt vad slutresultatet kommer hamna på men tippar helt blind på ett VG.. Fan.. Vill inte ha VG. Men å andra sidan har jag aldrig varit någon stjärna i matte, tror inte man kan bli bättre med tekniken, sitter liksom inborrat längst bak i hjärnan och när jag borrade in det var jag en efterbliven idiot. Kaffet kallar. PZ ( Nej det är inte en bild på min katts spya, det är bara en gammal bild på min maträtt makimaka (Makrill och makaroner) med massa fett niceiga ingredienser.)

PZAUT


Jag och mitt megafluff till hår(som jag förövrigt inte har borstat sen i lördags) drar oss mot bussen och slutprovet. Får se hur det går..

APOCALYPTO


Har filmer såsom Burn After Reading, halva Skyline, Tron Legacy, Oceans Eleven och Inglourious Basterds nerladdade och funtar på vad jag ska välja ikväll. Är sugen på avsnitt 13 av Gossip Girl som är klarladdat om cirkus en halvtimme. Orkar jag vänta? Eller ska jag läsa boken istället? Eller använda nattinlärningstekniken med MaA? Gud vet. PZ

TEODOR KALLIFATIDES


På svenskan så läser vi om grekisk mytologi och vi har fått välja på två böcker, jag valde Herakles (Hercules) av Teodor Kallifatides. Faktiskt så blir den bara bättre och bättre ju mer man läser, lite knäpp och tvistad handling och ibland undrar man om författaren rökte på medan han skrev. Rolig, spännande och knäpp. Grekisk mytologi är faktiskt intressant, kanske ska fördjupa mig lite på det ämnet? När jag var liten snörade jag in mig på Sagan om ringen och dinosaurier, tyckte/tycker (i smyg) att det var/är hur cool som helst. Boken faller mig helt i smaken, som den trogna boknörden jag är.

SPACE


Zup? Efter en portion kyckling och ris stor nog att mätta en sumobrottare följt av kaffepaus så är jag back on track igen. Kommer knappt ihåg att jag skrev det förra inlägget så fick en smärre chock när jag läste vad jag skrivit. Anyyhow, ska slå ihjäl en timme på gymmet snart och sen plugga lite MaA. Slutprov imorgon, check! PZ Dudes

AADEÄRU


Hej kompisar. Är för hungrig för att blogga något alls, har inte hänt nåt speciellt idag heller förutom att jag trampade i en vattenpöl (mer en sjö..) som ledde till att min fot blev dränkt. Suckade och cyklade vidare och tänkte "skitsamma", dock så missade jag även bussen och då tillät jag mig själv att bli pissed. PZ

R FAKEGINGERS ALSO SOULLESS?


Ska slå på en råskön rulle sen äre dags att knoppa, PZ

KÄRLEKENS TUNGA


HEART IT


Gick för längesedan och fick en förkärlek till filmer som innehåller blod, svett och hunkiga män. Huliganism eller bara ren galenskap skitsamma, sitter lika jävla trollbunden varenda gång. Fightclub tar nog hem priset i sämsta slut enligt mig, kollade enbart för att Brad Pitt såg ut som gud. GSH 1 tar hem priset för bästa huliganfilm, har dock inte sett The Football Factory eller The Firm ännu men håller på att ladda ner dem nu. Never Back Down är lite halvkass, men Ryan McCarthy höjer den ett snäpp. Sen finns även Blood and Bone men ingen hunk i den inte. Känns som jag har glömt bort den bästa av dem bästa... Kommer inte på några fler ATM..
"Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, 
you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go."


I WENT TO COOKIE ANONYMOUS


Väldigt trevlig fikastund med Linn och Kalle, hoppade på bussen till dansen (trodde jag). Satt helt själv och väntade i typ 20 minuter på att den skulle börja men inte en jävel var där, efter en halvtimme började jag undra om jag hade tagit farväl av alla mina hjärnceller i GC och drog slutsatser som att jag ställt om klockan fel, tagit fel veckodag m.m. men allt stämde. Hoppade på bussen hem och blev meddelad om att den var inställd. Har inte en susning om vad jag ska göra nu. Ingenting antar jag, ska nog ta en omgång med matteboken. So damn attractive I just got to do you. Nån annan som ställer upp? PZ

TÄNK ATT HA DENNA SNUBBE VID LIV IGEN


"THE BODY SAYS WHAT WORDS CANNOT."


Yo fokes! Vaknade helt sjukt taggad på livet med träningsvärk i.. benen! Inget i överkroppen alls utan bara lite i låren. Stretchade tillräckligt mycket igår, brukar vara dålig på det. Anyhow, idag är det dans, är taggad. Innan ska jag på kaffemys hos bästa Linnis, mycket att ta igen med min Turkietkompis. Ha en nice dag, PZ.

TJAO


ME, MY BED AND DONNIE DARKO


I USE TO GET DRUNK ON LISTERINE


I'M IRONMAN


Tja peeps. Ökade vikter(tyngden på stången haha) på passet, och jävlar vad det brändes i musklerna, är tvek på om jag ens kommer kunna röra överkroppen imorgon. Underligt nog så får jag aldrig träningsvärk längre i ben/rumpa även fast det bränner lika mycket i dem musklerna, hmm.. Skitsamma, Erik och Mackan "100 saker man måste göra innan man dör" är sjukt kul, jävla cphumor. Min humor. PZout

COFFEE ME


SEMELDAGEN FETTISDAG MM.


N'joy. Kommer få sånt magknip på gymmet att jag kommer krypa ut därifrån, men det gör inget för semlan var så färsk så den smälte i munnen och kaffet smakade gud. Matorgasm.

YOU


MASTR COLLECTION


Hej peeps! Lekte H4XX0RZ 2.0 och hade ihjäl Trojanhezten, sitter och laddar ner testversionen av CS5 som jag får ha i 30 dagar och om inte Lars fixat det innan så tar jag saken i egna händer (Och vi vet hur det brukar gå då..) Bokade in gymfamiljen på skivstångspasset ikväll så kommer inte kunna gå imorgon. PZ

INFECTED


Käkar frulle och laddar ner några trojaner. Haha omedveten. Och mitt pissiga virusskydd pallar inte ens göra en  sökning längre. Kraschlandning snart?

HOME IS WHEREVER I'M WITH YOU


Går till sängs med den här i öronen. Antar att de flesta redan har sett den, men fyfan vad jävla vackert. Älskar den låten förövrigt men hur gulligt är inte det här? Pappa och dotter? Gråter typ, grattis ni har fått världens mest okänslosamma person till att inse vad tårkanalerna egentligen är till för. Orginalet hittar ni här och kika in här också. PZ

STARK


(Lägg märket till min fett starka och ådriga hand) Godkväller, svängde förbi Kalle på hemvägen och tryckte ostmackor. Var även förbi A&M, alltid lika trevliga. Ska bli jävligt kul att komma tillbaka och leva lite igen. Är ledig imorgon(börjar bli dålig vana) så ska styra upp lite, matte och så. Raderade mitt PS förra veckan triggat av att vi skulle få vårat CS5, men installationsfilen funkar inte och massa. Så ni får nöja er med bilder redigerade i Office. PZ

AJK-DIF


Börjar det allsvenska året med ett jävligt schysst derby, massa bärs och fettnice sällskap. Grabbhäng helt enkelt.

COOKIEWHORE


Tjooz. Klassen har precis gjort matteprov och jag ska göra kursprovet på fredag istället, mer tid för förberedning helt enkelt. Ska kila förbi Alex&Martin efter skolan och lämna papper sen träffa en hög Kalle. PZ


KRIG?


Provet gick mer än okej, men man ska inte ropa hej förrän man kommit över ån. Men hey fokes, det handlar om vad man priorietar här i livet. Hej pepplåt.

ACTUALLY


Tjaaaaa. Haha ser ut som ett bäverhuvud idag. Har suttit och läst i 1h nu och om nån minut så börjar provet. Here we go. PZ


UNSTEADY


Gammal bild
Yo peeps. Har skummat igenom NO-boken och matat in lite om Energi och så vidare, mycket givande. (Inte ironisk). Jag gillar faktiskt att plugga, och har börjat inse att det är en jävligt stor förfogande som gynnar min skolgång. Ska försöka att dra till med ett MVG igen och börja spika den goda vanan så det inte bara är ett sammanträffande, men som sagt, övning ger färdighet. Ska gå och knoppa nu, PZ.

YESTERDAY


BRA


Yoo peeps! Det var faktiskt kul att åka skridskor idag. Sverige bjussade på schysst väder och tur som fan var det. Ska dra en krubb nu och sen kolla på I rymden finns inga känslor med papi Ulli och Jenny. PZ

SÅ MYCKET SVENSKT


Ska ut med båda halva familjerna och åka långfärdsskridskor(?) nu. Har ju en oavslutad karriär inom konståkning så vem vet, kanske är isprinsessa idag. PZ

SUMMERTIME IS EVERYTHING


Sitter och dör i soffan. Inte av att jag är död utan att jag är känslomässigt tom inuti. Hade det varit för 1 månad sedan så hade jag haft skitkul igår men just nu kan jag bara säga, Sveriges uteliv är så jävla lame. Ska bli nykterist och spara in alla jävla pengar så jag kan åka utomlands och bli bartender. Woho.

HÅLLA ÄT ME


Ser ut som ett avskum idag, har så mycket saltvatten i håret att jag skulle kunna ge föda åt en hel restaurang. Hörs framåt morgonen rockstars, PZ!

BLOW


Fick med mig dehär sjukt fula sakerna hem från GC. Som sagt, färger, fula som snygga, funkar alltid tillsammans. Tippar på att de bara kommer palla högst 3 rockstarkvällar med mig, sedan byebye hjortonpaj. Förlåter dem för att jag fick med mig 2 par hem för 150:- men de andra kommer ni nog inte få se röken av, råkade plocka åt mig ett par 37or som är som båtar på mig. Börjar undra om jag var onykter när jag köpte dem. Hmm.

COBAINING ME


"I started being really proud of the fact that I was gay even though I wasn't."

SÅ JÄÄÄLA OLD SCHOOL


Sitter och latchar med pappas LP-spelare, så jävla dope! Mitt nästa projekt blir att tjacka en sånhär cool grej och samla på skivor, har suttit i 1 h och kollat på alla fodral. Hittade mina älsklingar Black Sabbath från GH-tiden, Paranoid♥ (Btw så är ljudet på LP så jävla mycket bättre än alla jävla kassa ljudanläggningar nowadays)

I TOLD HER I WAS COOL WITH THAT


Ska ut och dricka coffee på ballen i solen nu. Ha en trevligt dag och ursäkta för att jag är passiv med bloggandet men hoppas jag blir normal efter helgen. PZ

POFFA MED PAPI OCH ULLI


DYING TO SAY THIS TO YOU


Hej. Mår så jävla pissigt. Känner typ inte om jag har ont någonstans längre. Orkar inte bry mig heller för den delen. Jäääla skiiit. Sover typ 14 timmar/natt och sen 6 timmar på dagen, är ändå helt sjukt jävla trött. Äter hela tiden sen så kommer det ut på ett eller annat sätt. HAHA. Hoppas ni har en bra fredag, ska hem till pappa och äta godis. Tjoz.

WHY OH WHY, YOU DON'T LOVE ME AND YOU SAY GOODBYE


Officiella GC-låten. Moreno I'll make you cry♥

GC 2


Farmor bjöd på shots, ödlor och soft-hångel. Toppen!

BUBBLIGT


Har sovit till och från enda tills nu. Mår inte helt ok och har absolut inget att skriva, försöker tvätta alla kläder som luktar snusk av både det ena och det andra. Ska försöka tvätta mig själv också, luktar också snusk (av det ena och det andra). Utan förvarningar så har hela min helg fyllts upp med aktiviteter bara sådär, känns bättre. Mina egna tankar går före bloggis idag. PZ

NEVER SAY NEVER


Slänger upp en PH-liknande bild som inte alls blev lyckad. Efter skolan bjöd en väldigt saknad Nusse på kebab och mys, sen satt jag och min hjärtmuskelinflammation och kollade på på dansen. Åkte hem och möttes av ett ovanligt nedstämt hus och spenderade kvällen med min fina syster och EmmaK. Ska kolla på lite film nu sen sova. PZ
(Lyckades kamma in ett MVG på svensk/idrotts-uppsatsen, woho!)

FIESTA


Väldigt kortfattad beskrivning av våra kvällar därnere. Tackar Pauline, Lovisa och Helena för en sjuhelvetes vecka. Oh-My-God.


GC 1








TEQUILA SUNRISE


Tjenis kompisar! Kom hem för drygt en timme sedan efter världens mest dryga flygresa. Det enda positiva var att vi fick nån vip-plats med större benutrymme och gratis dricka (som om något av det skulle behövas..) Har åkt på matförgiftning då jag vaknade upp helt lökig imorse och ålade mig in på toaletten fort som fan och kalvade upp varenda milliliter av allt maginnehåll och känner att jag skulle kunna köra en repris på det. Usch, istället för att detaljerat beskriva hur jag spydde så kan jag säga att veckan har varit oslagbar. Råkade tappa mitt pass på Arlanda så ja, eh vet inte. Är världens tröttaste just nu och ska upp och pricka av en hel skoldag vilket tydligen kommer vara den enda för mig denna vecka, vadå extra sportlov? Godnatt, Sverige.

RSS 2.0